Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (91)
Raspunsuri - Pagina 20
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nemary nici eu nu am primit inca banii de alocatie si nici ajutorul. si pe hartia mea scrie ca intre 14-20 ale lunii ii primesc. luna trecuta i-am primit pe 18. naiba sa-i ia si ziceam ca ajung mai repede pe card decat cu posta ![]() Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare odiseea www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina POZE DARIA Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza. |
Am verificat si eu cardul si nu au intrat

Care prinde telefonul liber in Hambarului si primeste un raspuns sa il posteze si aici. Eu sun de 20 de minute si e numai ocupat pe 3 linii

O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
nemary spune:
citat din mesajul lui Eliza ne mai primiti si pe noi? E deja o luna de cans nu am mai reusit sa scriem nimic.Poze mai noi de AICI Eliza ![]() Emma(19.02.2008) Poze botez Povestea nasterii |
ce frumusete mica ai tu acolo? si ce bine sta in fundulet. v-am vazut toate pozele, inca nu mi-am dat seama cu cine seamana Emma, aveti si voi catelul vorbitor, se joaca cu el? si vroiam sa te intreb daca sta in leganut? are si Daria unul identic dar mai mult de 10 min nu a vrut sa stea in el, este prea statica pozitia iar ei ii place zbenguiala.
va pupam si mai asteptam mesaje de la voi.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
creata2008 spune:
Cu maaare drag, sa ne si cunoastem live. Numarul meu de telefon e pe adresa comuna de yahoo. Fiecare cand ajunge acolo, da un telefon cel putin unei fete. Si ne strangem. De obicei, locatia e aproape de terenurile de tenis. Ca e umbra si sunt multe banci.
| citat din mesajul lui miha74 Mi-ar face placere sa vin si eu asta seara la intalnirea voastra sa va cunosc (v-am spus ca am mare nevoie ) dar nu am retinut unde anume...in Moghioros, dar unde? |
Creata 1 cu Creata 2
NOU!! Poze din concediu
Poze Mariuca noi
www.youtube.com/uic9999" target="_blank">Filmulete Mariuca noi
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
zeririlouiza spune:
Buna fetelor, la multi ani sarbatoritilor de azi
Va trimit ce am scris pana acum si revin mai apoi dupa ce citesc tot ca de dimineata ma-m apucat dar eu cu treaba voi cu vebra tastaturii
gatta, mersi mult, si in ceea ce o priveste pe printesica laso sa se odihneasca si daca are si pofta de mancare d ela medicamente o sa-si revina repede mititica.
Virgo esti o mama prea buna, ca te-ai dus sa-si vada si beeb taticul si ca te-ai chinuit tu pe tren cu bebe mic, lasa prostii sa zica ce vor, ca astea din cate ai zis nu-s oameni sunt animale, vai ce nesimtiti, si nu te mai necaji ca totul se rezolva si casa va fi gata si ne chemi pe toate la tine in vizita la un gratar de inaugurare
, si daca au curte mare venim cu corturile ![]()
Angi, ce face pupicu, ce-i fac bubitele?
LalaD, pupa mamica pe el de umblaret, si iata si prima mamaica care alearga dupa bebic, si cred ca ai motiv sa fii extenuata, dar cred ca iti e si drag de umblaretu
Micsunea, ce-ai mama revinoti, eu ctredeam ca sunt singura in pragul depresiei, dar parca de cand ma-m vaitat vad cat mai multe fete ca mine, asa ca mama fugi la coafor, la epilat la vopsit la o manechiura schimba freaza stilul schimba ceva, fi mai vioaie rasfatati sotul si sa vezi ce bine o sa te simti apoi, isiti la o cina romantica si lasa pisologul ca iti revii si fara, suntem noi aici destul de pisoloage
Ellenutta, mersi mult si sa stii ca si Eva e numa buna de rontait asa ca hai sa facem un concurs
si felicitari pentru ridicatul singurica, si super tarc
Ven eu am un premergator de la primii pasi e super am dat pe el 170 ron din carrefour iata o poza iti las distante sa nu apara ca reclama http://www. reclamamascata. ro/products/252-premergatoare_si_saritoare/1659-primii_pasi_premergator_cu_jucarie_electronica.mbs
L o u i z a
d e
Y a s m i n - E l e n a {09 Ianuarie 2008} adica 7 luni +
Y a s m i n - E l e n a
uite cat am crescut 
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara
creata2008 spune:
Merge si raspuns de la Ilfov??? Hehehe! Fug la dus, fetelor!
In jurul orei 5.30, diseara, aproape de terenurile de tenis.
Pupaaaaaam!
PS: va rog sa aduceti niste aparate foto, Laurici, pliz, ca al meu e la ai mei, iar unul de-al lui Dani nu iau nici moarta. Are cam 5 kile'!!! 

| Citat: | ||
citat din mesajul lui Lala_D
Am verificat si eu cardul si nu au intrat ![]() ![]() Care prinde telefonul liber in Hambarului si primeste un raspuns sa il posteze si aici. Eu sun de 20 de minute si e numai ocupat pe 3 linii ![]() ![]() O zi excelenta ! Lala. Fratele mai mare! Baby Andrei ! (27.12.2007) Poze |
Creata 1 cu Creata 2
NOU!! Poze din concediu
Poze Mariuca noi
www.youtube.com/uic9999" target="_blank">Filmulete Mariuca noi
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
miha74 spune:
In jurul orei 5.30, diseara, aproape de terenurile de tenis.
super! Voi fi acolo...si de abia astept sa va cunosc!

Miha, mami de
Matei (16.01.2008) si
Laura (30.09.1997)
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
ramonab spune:
| citat din mesajul lui nemary nici eu nu am primit inca banii de alocatie si nici ajutorul. si pe hartia mea scrie ca intre 14-20 ale lunii ii primesc. luna trecuta i-am primit pe 18. naiba sa-i ia si ziceam ca ajung mai repede pe card decat cu posta ![]() Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare odiseea www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina POZE DARIA Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza. |
Eu am primit inca din aprilie, eu primesc prin posta, si in data de 20 intotdeauna am primit.
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI
laura_dimitris spune:
| citat din mesajul lui miha74 Buna fetelor! nu am mai scris de mult , dar va urmaresc intrucat chiar am nevoie sa vad evolutiile clopoteilor vostri, si de foarte multe ori am urmat sfaturile unora dintre voi. Va spusesem eu ultima data ca ni s-a pus un diagnostic foarte grav, asa ca am umblat ca nebuna pe la zeci de doctori, facut ecografii, EEG-uri...samd. Se pare ca nu suntem chiar foarte grav, facem kinetoterapie de doua ori pe saptamana si sa spunem ca suntem pe calea cea buna. Noi inca nu ne intoarcem pe burtica, desi avem mai bine de 7 luni...dar suntem veseli si papam bine. Mi-ar face placere sa vin si eu asta seara la intalnirea voastra sa va cunosc (v-am spus ca am mare nevoie ) dar nu am retinut unde anume...in Moghioros, dar unde?O zi excelenta! Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997)"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn) |
Ar fi super miha daca ai reusi sa ajungi si tu cu puiutul mic!!!
Eu ajung in moghioros cam la 17.30.
Intrarea dinspre piata moghioros. Bine, data trecuta ne-am intalinit toate, absolut intamplator la terenurile de tenis.
S-a nimerit sa ajungem in acelasi timp si sa parcam una langa alta...
Eu nu cunosc ce se intampla cu puiutul tau... imi tare rau sa aud ca aveti o problema...
O sa o sun imediat cum pot si pe ana andrei
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
micsunea spune:
Creata,
tare frumoase pozele din vacanta:
-se vede mana fotografului :-)
- modelel sunt fumoase deh!
M-a distrat ca fetita ta este asa de diferita de tine!
Si eu sunt satena cu ochi caprui iar fi-mea e blond-roscata cu ochi albastri (ca sotulachi). Mi-as fi dorit sa-mi semene mai mult, dar cine stie cum se va schimba mai tarziu?
Micsu-nea

ne mai primiti si pe noi? E deja o luna de cans nu am mai reusit sa scriem nimic.
) dar nu am retinut unde anume...in Moghioros, dar unde?