Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (177)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Picio, pai daca esti in Cascavalia, nu ne mai scrii nimic? Eu ma gandeam ca esti in perindari, dar daca nu esti, atunci te trec absenta!

Roxano, mataluta pe unde esti? Sau plangi ca duamna cu care ai relatie speciala se intalneste si cu alte fete, facand relatia ta mai putin speciala? Hai, baga un ochi si un cuvant la noi!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

hello si de la noi.
n-am mai plecat fiindca tati o sa aiba un curs la breaza toata saptamana viitoare asa ca mai profitam si noi de el pe-aici :)))))

La multi ani tuturor cei care-si aniverseaza astazi onomastica !

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Yaia, asa e in Moldova, se sarbatoreste Maria din sept, dar am observat ca prin Bucuresti se sarbatoreste cea din august.

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

m-am delectat cu pozele lui Sim, tare frumoase si ma bucur ca a iesit totul bine. S-a comportat excelent Stefan la drum lung, bravo lui !

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

doarme Ghighi asa ca am incarcat si eu cateva poze:
primele-s din Viena
cazare buna, caldura mare dar am facut fata cu bine, am colindat mult, nu mai fusesem de 8 ani acolo. ca de obicei am luat bus turistic cu bilet valabil 2 zile cu care ne-am dus peste tot .
intr-una din zile am fost in afara orasului la Turnul dunarii, e fantastic, are o priveliste unica. are un etaj cu restaurante si cafenele care se roteste, asa ca daca bei o cafea si un suc vezi din toate punctele cardinale privelistea.
peste tot ma fascineaza grija pentru verdeata, orice locsor verde este tuns,udat, ingrijit , fiecare copacel are piloni de sustinere, fiecare zona cu iarba este udata dimineata si seara, asa ca in ciuda soarelui care arde nimic nu-i uscat.
am lasat pentru septembrie gradina botanica si zoologica, acum a fost timpul scurt si acomodarea mea cu mersul pe jos de dimineata pana seara, s-a facut mai greu .

filme Ghighi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sim_stoian

Yaia, asa e in Moldova, se sarbatoreste Maria din sept, dar am observat ca prin Bucuresti se sarbatoreste cea din august.

Cred ca in Bucuresti se sarbatoresc ambele, ca sa ai doua zile de... chefuit. Pai atunci sa curga sampania! Si LA multi ani tuturor sarbatoritilor!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:

Fetele care i-ati inceput pe puiuti doar recent pe formula, imi spuneti, va rog, ce ati ales si pe ce considerente? Multumesc mult .

Nan2 - pentru ca e singurul pe care-l gasesc si aici, si in Romania. De fapt, singurul pe care-l gasesc aici.

Poze

Yaia, merci mult . Bun motiv ai .

Cu placere. Si ca sa fiu corecta pana la capat, am exagerat putin, mai au un tip de lapte facut de o firma locala, dar nu il gasesti in toate supermarcheturile, asa ca l-am ignorat.
Sa intelegem ca ii pregatesti Lisei marea intarcare?

Poze

Yaia, ea mi-o pregateste mie, si nu eu ei! Ii ziceam lui Prisi mai devreme ca nu prea mai papa, adica sta putin la san, mai mult e o lupta, sa se pune, pare disperata, ca dupa nici un minut (!) sa se ridice sa o ia la pas, indiferent de cat de obosita e, ca e cu jucaria favorita in brate etc. Si mi-e groaza sa nu ia lapte chiar deloc. Adica, pana acum a fost cum a fost, dar nu vreau sa nu bea laptic si nu vreau sa o trec asa devreme pe lapte de vaca. Asa ca ma gandeam la alternative. Aseara i-am dat formula Bellamy's: am pregatit f atenta 120ml (ce optimism pe mine!) si i-am oferit dupa tzitzi (adica dupa ne-tzitzi). A gustat putin si a zis "nu" din cap. Dar a baut apa ca o rata, inclusiv azi noapte s-a trezit pt apa! Ma gandeam ca aseara i l-am dat prea cald. Asa ca azi dupa amiaza, inainte de masa de pranz, i-am mai pregatit 120ml si l-am lasat sa se raceasca si era undeva la temperatura camerei. A gustat din el, dar nu a baut propri-zis. Doar l-a gustat de cateva ori. Dar macar nu a facut ca aseara. I l-am pus in canita ei, ca nu are rost sa incerc sa o pun pe biberon acum. Nu vreau sa o de-gradez , ca s-a chinuit ceva sa ajunga sa bea asa .

In fine. Sa vedem cum o fi... O sa va tin la curent.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Papanasho, te-am prins: aici - http://travel.webshots.com/photo/2419062530103793085WhQBpM - e Gloriette, nu privire laterala a castelului, ca e chiar in spatele lui. Te-au durut picioarele si nu ai urcat pana sus?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui sim_stoian

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Jurnal de calatorii

Yaia, Sim, asa e si in Ardeal, se sarbatoresc amandoua. Si Adormirea se sarbatoreste pt ca e un eveniment special in viata crestinilor, pt ca Maria nu a avut o moarte obisnuita, tocmai de aceea se sarbatoreste.

Stiu ca in Moldova nu se sarbatoreste. Am aflat cand am sunat-o pe o doamna de aici sa o felicit de onomastica si mi-a retezat-o scurt ca ea nu sarbatoreste moartea Maicii Domnului, ci doar sarbatoarea din sept. . Mda, eu si bunele mele intentii, ca ajunsesem sa fac apologia sarbatorii din Ardeal si sa dau explicatii ce si cum .

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Citat:
Yaia, ea mi-o pregateste mie, si nu eu ei! Ii ziceam lui Prisi mai devreme ca nu prea mai papa, adica sta putin la san, mai mult e o lupta, sa se pune, pare disperata, ca dupa nici un minut (!) sa se ridice sa o ia la pas, indiferent de cat de obosita e, ca e cu jucaria favorita in brate etc. Si mi-e groaza sa nu ia lapte chiar deloc. Adica, pana acum a fost cum a fost, dar nu vreau sa nu bea laptic si nu vreau sa o trec asa devreme pe lapte de vaca. Asa ca ma gandeam la alternative. Aseara i-am dat formula Bellamy's: am pregatit f atenta 120ml (ce optimism pe mine!) si i-am oferit dupa tzitzi (adica dupa ne-tzitzi). A gustat putin si a zis "nu" din cap. Dar a baut apa ca o rata, inclusiv azi noapte s-a trezit pt apa! Ma gandeam ca aseara i l-am dat prea cald. Asa ca azi dupa amiaza, inainte de masa de pranz, i-am mai pregatit 120ml si l-am lasat sa se raceasca si era undeva la temperatura camerei. A gustat din el, dar nu a baut propri-zis. Doar l-a gustat de cateva ori. Dar macar nu a facut ca aseara. I l-am pus in canita ei, ca nu are rost sa incerc sa o pun pe biberon acum. Nu vreau sa o de-gradez , ca s-a chinuit ceva sa ajunga sa bea asa .

In fine. Sa vedem cum o fi... O sa va tin la curent.

Da, citisem la capitolul asta despre auto-intarcarea Lisei. Dar daca vrei sa-ti accepte laptele praf sau orice alt fel de lapte in afara de cel de tzitzi, trebuie sa-i tot dai, si inainte si dupa masa. La inceput o sa bea putin, 10ml, 50ml. Si o sa ti se para efortul inutil. Dar cu timpul o sa se obisnuiasca.
Si Tudor accepta la fel, laptele si mancarea doar la temperatura camerei. Daca e mai rece, mai merge, dar cald, sub nicio forma!
Asa ca multa rabdare!

Poze

Mergi la inceput