Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (177)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Azi nu vreau sa ma intristez ca e zi de sarbatoare si mai am si o gramada de sarbatoriti in familie. Oricum sunt cu moralul la pamant, dupa ce mi-a trecut sinuzita si incepusem sa-mi revin am dat-o in altele, acum am facut o amigdalita acuta purulenta si sunt pe penicilina timp de 7 zile si o mai fac si la 6 ore. M-am saturat. O sa fiu nasa cu branula in mana.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Nico mersi de incurajari, am gasit pana la urma pe cineva sa ma faca la par, desi sincera sa fiu nu mai am chef de nimic, sper sa-mi revin pana duminica. Ei fac si cununia civila si religioasa in aceeasi zi.

Sim bine ai venit din concediu, se vede in poze ca ti-a priit. Si sa purtati sanatosi noile achizitii.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

La multi ani Aeperju!

La multi ani tuturor Mariilor care sarbatoresc astazi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Sim am vazut pozele,sunt super,cred ca a-ti petrecut ff bine...ce fain arata strandul din Arad,am auzit de el...sunci n-am vazut nicaieri,asa ca nu te mai scuza degeaba,esti slaba rau.Stefan imi pare tare cumintel... Cred si eu,cum sa nu fii obosita,daca ai condus numai tu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

'Neata!
Ma bag la citit din urma si la raspuns. Vad ca sunteti mai active, ati dat gata capitolul trecut. Bravo!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes

Fetele care i-ati inceput pe puiuti doar recent pe formula, imi spuneti, va rog, ce ati ales si pe ce considerente? Multumesc mult .

Nan2 - pentru ca e singurul pe care-l gasesc si aici, si in Romania. De fapt, singurul pe care-l gasesc aici.

Poze

Yaia, merci mult . Bun motiv ai .

Cu placere. Si ca sa fiu corecta pana la capat, am exagerat putin, mai au un tip de lapte facut de o firma locala, dar nu il gasesti in toate supermarcheturile, asa ca l-am ignorat.
Sa intelegem ca ii pregatesti Lisei marea intarcare?

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luy

Citat:

Si la noi in gradina vine un ditamai iepuroiul de padure, din ala mare, si-mi mananca anemonele! Pe ultima a mancat-o cu tot cu tulpina.

Iepuras, dragalas,
Fugi de-acolo pe imas,
Nu mai roade floricele
Ca se lasa cu belele !

Luy, . Promit sa nu-i fac nimic rozatorului. Nu numai ca mi-i drag si-l tot pandesc sa vad ce mai face, dar aici faci puscarie daca atentezi la viata animalelor salbatice.

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danuta36
Yaia poate daca aveai si niste morcovi prin zona,nu-ti erau atacate floricelele

Danuta, de plantat morcovi nu o sa plantez in niciun caz, iar de pus mancare special pentru domnul iepure nu pun din 2 motive: primul - ca mi-ar lasa numai bilute in urma (stii tu de care) si al doilea - ca e bine sa-si ia mancarea din natura, sa ramana salbatic, altfel i-as afecta dezvoltarea si daca ma mut de aici, moare bietul iepure de foame. Nici nu se recomanda hranirea animalelor salbatice.

Poze

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, Emma! Sa iti fie viata presarata cu bucurii si buna dispozitie!

Am vazut pozele lui Sim din concediu si mi-a trezit amintiri super placute (noi am facut un tur al Europei -Suedia, Danemarca, Germania, Austria, Ungaria, Croatia, Italia, Franta, Belgia, Olanda si inapoi in Finlanda - in 2004). In schimb m-a suparat Sim cu scuzele ei pentru sunci. Care sunci? Pai daca tu ai sunci, eu ce am? (Intrebarea e retorica, e posibil ca un eventual raspuns sa ma deprime si sa mai bag niste ciocolata. )

Mai fetelor, eu stiu ca Maria asta nu se sarbatoreste, ca cica e Mica, e a mortilor, ca e adormirea ei si doar cea din septembrie se sarbatoreste. Dar poate gresesc, la cat le am eu cu biserica...

Poze

Mergi la inceput

Mai, ce ma suparai de dimineata! M-am trezit iar la 6:30 sa vad gimnastica, si nu am luat medalie!

Si mai e si ziua innorata si nu am chef de nimic...
Dar macar am primit de la firma bilete la parcul de distractii si azi e zi scurta, pana la 14:30. Vreau sa merg la parcul de distractii cu Tudor si hubby, dar daca e urat mergem maine, ca cica mai iese si soarele maine... desi maine reluam si inotul, de la 10:30. Hmmm, sa vedem cum le aranjam...

Poze

Mergi la inceput