Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (177)
Raspunsuri - Pagina 3

greyeras spune:
Azi nu vreau sa ma intristez ca e zi de sarbatoare si mai am si o gramada de sarbatoriti in familie. Oricum sunt cu moralul la pamant, dupa ce mi-a trecut sinuzita si incepusem sa-mi revin am dat-o in altele, acum am facut o amigdalita acuta purulenta si sunt pe penicilina timp de 7 zile si o mai fac si la 6 ore. M-am saturat. O sa fiu nasa cu branula in mana.
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

greyeras spune:
Nico mersi de incurajari, am gasit pana la urma pe cineva sa ma faca la par, desi sincera sa fiu nu mai am chef de nimic, sper sa-mi revin pana duminica. Ei fac si cununia civila si religioasa in aceeasi zi.
Sim bine ai venit din concediu, se vede in poze ca ti-a priit. Si sa purtati sanatosi noile achizitii.
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

danuta36 spune:
Sim am vazut pozele,sunt super,cred ca a-ti petrecut ff bine...ce fain arata strandul din Arad,am auzit de el...sunci n-am vazut nicaieri,asa ca nu te mai scuza degeaba,esti slaba rau.Stefan imi pare tare cumintel... Cred si eu,cum sa nu fii obosita,daca ai condus numai tu...

Yaia spune:
'Neata!
Ma bag la citit din urma si la raspuns. Vad ca sunteti mai active, ati dat gata capitolul trecut. Bravo!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Yaia spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui adimercedes
Yaia, merci mult ![]() ![]() |
Cu placere. Si ca sa fiu corecta pana la capat, am exagerat putin, mai au un tip de lapte facut de o firma locala, dar nu il gasesti in toate supermarcheturile, asa ca l-am ignorat.
Sa intelegem ca ii pregatesti Lisei marea intarcare?
Poze

Yaia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui luy
Iepuras, dragalas, ![]() Fugi de-acolo pe imas, Nu mai roade floricele Ca se lasa cu belele ! ![]() |
Luy,

Poze

Yaia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danuta36 Yaia poate daca aveai si niste morcovi prin zona,nu-ti erau atacate floricelele ![]() |
Danuta, de plantat morcovi nu o sa plantez in niciun caz, iar de pus mancare special pentru domnul iepure nu pun din 2 motive: primul - ca mi-ar lasa numai bilute in urma (stii tu de care) si al doilea - ca e bine sa-si ia mancarea din natura, sa ramana salbatic, altfel i-as afecta dezvoltarea si daca ma mut de aici, moare bietul iepure de foame. Nici nu se recomanda hranirea animalelor salbatice.
Poze

Yaia spune:
LA MULTI ANI, Emma! Sa iti fie viata presarata cu bucurii si buna dispozitie!
Am vazut pozele lui Sim din concediu si mi-a trezit amintiri super placute (noi am facut un tur al Europei -Suedia, Danemarca, Germania, Austria, Ungaria, Croatia, Italia, Franta, Belgia, Olanda si inapoi in Finlanda - in 2004). In schimb m-a suparat Sim cu scuzele ei pentru sunci. Care sunci? Pai daca tu ai sunci, eu ce am? (Intrebarea e retorica, e posibil ca un eventual raspuns sa ma deprime si sa mai bag niste ciocolata. )
Mai fetelor, eu stiu ca Maria asta nu se sarbatoreste, ca cica e Mica, e a mortilor, ca e adormirea ei si doar cea din septembrie se sarbatoreste. Dar poate gresesc, la cat le am eu cu biserica...
Poze

Yaia spune:
Mai, ce ma suparai de dimineata! M-am trezit iar la 6:30 sa vad gimnastica, si nu am luat medalie!
Si mai e si ziua innorata si nu am chef de nimic...
Dar macar am primit de la firma bilete la parcul de distractii si azi e zi scurta, pana la 14:30. Vreau sa merg la parcul de distractii cu Tudor si hubby, dar daca e urat mergem maine, ca cica mai iese si soarele maine... desi maine reluam si inotul, de la 10:30. Hmmm, sa vedem cum le aranjam...
Poze