Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (177)
Raspunsuri - Pagina 5

papanash spune:
urmatoarele-s din olanda
tara foarte frumoasa si impresionanta prin atitudinea localnicilor .
am vazut amsterdamul si harlem, unde am fugit fiindca in amsterdam ploua non-stop aproape.
prima faza misto a fost la hotel, unde am ajuns pe la 12 noaptea, receptionera ne-a intampinat cu o bautura din partea case, ghidul orasului, multa buna-voie si supriza din camera-buchetul de flori.
era frig, asa ca ne-am luat geci ca sa ne putem plimba in voie peste tot, pe ploaie-bineinteles.
oamenii astia sunt fantastici, orasele-s pline cu biciclete, cele mai nasparlii biciclete pe care le-am vazut, masini sunt f. putine si de dimensiuni cat mai mici. si copiii de aprox. 10 ani circula pe strada cu bicicleta, cei mici sunt transportati de parinti, au o lada speciala ( data de primarie ) unde fara perne-paturi sunt suiti picii. am pus o poza cu o mamica care-si cara 2 copilasi , e cam naspa poza fiindca mergea tanti aia.
oamenii duc lipsa de spatiu, asa ca fiecare coltisor e folosit la maxim, chiuvete minuscule, masute la terase minuscule, totul era liliputan. dar deoasebit de frumos .
tot din lipsa spatiului unii au ales sa locuiasca in barci pe canale, se plateste catre primarie o taxa anuala pt. camparea barcii. au acolo strictul necesar, terase, flori, unul si-a pus peluza pe barca, l-am vazut intr-un film cum tundea peluza. am vizitat un muzeu pe o astfel de barca si mi-a placut ce-am vazut.
am vizitat si ditrictul rosu ( un fel de gradina zoo :))) unde diferite tanti stau la geam si-si fac semne obscene cu trecatorii:)))a fost singurul loc unde am vazut o masina de politie. in rest liniste si pace, toata lumea calma si civilizata, nimeni nu tipa, nimeni nu injura, nimeni nu claxona, mergeau fete cu fuste scurte pe biciclete in toiul noptii si numeni nu se lua de ele.
e drept ca am vazut camere video pe aproape toate strazile, politia supravegheaza totul. si in cel mai mic butic erau camere video.
harlemul e un oras vechi, totul e construit prin 1550-1600 dar arata perfect, vedeti in poze.
revin, s-a trezit puiul
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

adimercedes spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Da, citisem la capitolul asta despre auto-intarcarea Lisei. Dar daca vrei sa-ti accepte laptele praf sau orice alt fel de lapte in afara de cel de tzitzi, trebuie sa-i tot dai, si inainte si dupa masa. La inceput o sa bea putin, 10ml, 50ml. Si o sa ti se para efortul inutil. Dar cu timpul o sa se obisnuiasca. Si Tudor accepta la fel, laptele si mancarea doar la temperatura camerei. Daca e mai rece, mai merge, dar cald, sub nicio forma! Asa ca multa rabdare! Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) Poze |
Yaia, multumesc de incurajari. E bine sa stiu ca merge incet procesul. O s aii ofer, insa o sa ii fac doar o masura, ca oricum arunc ce nu papa si sa nu fac risipa.
Deci zici sa ii ofer si INAINTE, si DUPA masa?!
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii

adimercedes spune:
Papanash, ma bucur pt concediul vostru. Tare faine pozele. Mi-ai trezit amintiri. In Olanda mi-a propus sa ne logodim acum 10 ani si... Apoi am fugit la Paris si ne-am logodit la Notre Dame. Off, ce vremuri. In Olanda am vizitat Eindhoven si Amsterdam. Am stat intr-un satuc f cochet langa Best (un orasel mai mic) aproape de Eindhoven. Acolo ne-a venit dorul de duca! As vrea sa ajung in Olanda sa vad Harlem si Mastricht si inca vreo cateva orase. Hmmm, mi-a venit asa un chef de un tur al Europei. Dar sa mai creasca Lisa, sa o luam cu noi si sa poata aprecia.
Sa mai pui poze, ca mie imi plac .
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa

Yaia spune:
Adi, asa mi-a zis mie sora-mea, ca sa se invete ca e papa si sa-l accepte. Am mai scris aici despre asta si cand a intrebat Tomasa si a fost aprobat de celelalte fete (inclusiv Sabina a aprobat tacit).
Papanasho, dar pozele din Cartierul rosu unde sunt? (Stiu ca nu ai voie sa faci pose acolo.)
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mada28 spune:
La multi ani pentru sarbatoritii de astazi !!!
Luy cu mare drag. Spuneti-mi si mie cand e intalnirea si unde si daca ma incadrez in program vin si eu. Si pentru mine ar fi o mare placere sa va cunosc.
Sim bine ai revenit.
Pupici
Mada si Luca

alinus_25 spune:
Buna tuturor si sarbatoritilor zilei, Emma Anemari sa fii sanatoasa si fericita alaturi de puiul tau si familie, sa ai un an reusit in continuare, o viata dulce fara coborasuri!
Marii, Mariane, Mariani!!! Si eu stiu ca nu prea se sarbatoreste, vad ca Yaia e bine informata
, insa se merita felicitati sarbatoritii in avans
pt Sfanta Marie din septembrie.
si sarbatoritilor zilei, cele 2 Amalii, Rebeca si Raul
le urez voiosie,
istetime
sanatate
numai bine!
Bah, uite si poiata unde statea. Se vede ca am dormit mai bine.
Andrei de Teodoran, ca te ratasem, sa fii sanatos, voinic si fericit!
Siiii, e voie sa punem majorete pt papanashul si dulceata sarbatoriti maine? Eu spun ca ar trebui sustinuti si felicitati din plin, ca doar odata in viata implinesc puii nostri 1 ANIarina Andreea
Mario
AMR 1 ZI
Alinus de Iulius Teodor (10.10.2007)

adimercedes spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Yaia Adi, asa mi-a zis mie sora-mea, ca sa se invete ca e papa si sa-l accepte. Am mai scris aici despre asta si cand a intrebat Tomasa si a fost aprobat de celelalte fete (inclusiv Sabina a aprobat tacit). ![]() Papanasho, dar pozele din Cartierul rosu unde sunt? ![]() Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) Poze |
Yaia, tin minte ca ai zis ceva, dar pt ca nu eram direct vizata, nu am retinut exact ce si cum. Dar tin minte ca Tomasa a intrebat si i s-au dat raspunsuri valabile. Doar ca nu mai stiu exact unde e discutia in maldarul de capitole scrise de atunci. E ok, ca m-ai lamurit cat de cat, deci o sa ma descurc.
Lisa stie oricum de "milk from mommy", deci cand ii dau din canuta ei ii zic ca e "milk". Si din canuta respectiva ea mai bea apa, deci trebuie sa se prinda ca e de papa.
Trebuie sa o iau incet si sa nu o fortez. Cat gusta, gusta si gata. Azi a fost mai mult ca ieri, deci e un pas inainte. In seara asta am sa ii ofer din nou cand/daca se trezeste sa manance. Ca a fost cam plangacioasa din cauza virozei aleia...
Lisa

luy spune:
La multi ani, Emma !
Sa-ti fie viata plina de bucurii, sufletul mereu tanar si sa imparti fiecare clipa de fericire cu cei dragi ! Si daca doresti, Doamne-Doamne sa-ti trimita si o surioara pentr Andrei, la fel de frumoasa ca el
Noi iti oferim cu mult drag un mic www.flickr.com/photos/septoct2007/2765247798/" target="_blank">cadou
Luy, fericita mamica de Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

oanacris28 spune:
Salutare tuturor!
Desi n-am intrat de foaaaaaarte mult tump pe la voi, azi mi-am rupt putin se timo si am tinut neaparat sa intru ca sa le spun tuturor Mariilor si mamici si bebici, un la multi ani, cu toate urarile noastre de bine si fericire.
Si, in special, pt Mariuca mea, mami ii ureaza la multi ani, sa creasca mare si sanatoasa si sa aiba parte de-o viata frumoasa!
va pup si sper sa mai intru.
Cristina, mami de printesuca mica Mariuca

luy spune:
Tuturor sarbatoritilor de astazi, pitici, mamici, tatici sau bunici le uram multa multa sanatate si fericire, cei mici sa creasca mari, iar cei mari sa se bucure de cei mici !
Luy, fericita mamica de Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts