Timisoara, Impreuna! (118)
Raspunsuri - Pagina 5
Mariaa spune:
LA MULTI ANI, ANA-MARIA, MAYA MARIA si tuturor care mai poarta numele acesta frumos!
ma gandesc si eu azi cu drag la bunica mea care a purtat numele acesta si de care-mi amintesc mereu cand cineva ma striga "Maria"
pentru Emma
sustine si tu lupta asta! semneaza si tu www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">petitia!
Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
Ana68 spune:
LA MULTI ANI! si sa traiti cu numele Mariilor....si sa aveti parte de tot binele din lume!
Un week end minunat tuturor!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Ana68 spune:
Si sa nu uit,chit ca i-am spus si live...o felicit si aici pe Diana68,atat pentru ziua de nume,cat si pentru ziua de nastere.
LA MULTI ANI, Diana!Sa ai parte de tot binele din lume,sa fi iubita de baietii tai...si sa traiesti in bucurie si sanatate inca 1000 de ani de acum inainte!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
silvana75 spune:
La multi ani tuturor celor ce poarta numele de Maria!
La multi ani Diana!
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
alexa00 spune:
Salutari la toata lumea!
LA MULTI ANI! si multa sanatate Mariilor....si sa aveti parte numai de bucurii in viata!
Numai bine,
Alexa
Liana30 spune:
si io tot manga..da venii sa va dau si de beut..
poftiti va roggg..
La multi ani Mariilor!!!!!
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
gonghy spune:
Sara buna fetelor!
Sper ca va distraratz' bine astazi,da?
Pe mine mo trecut un gand prin caputz si nici acum nu-mi da pace.....vreau sa mai fac un sa aiba Maya un fratzior sau o surioara
Am o gramada de prietene care au copii de varsta Mayei si sunt acum la a 2-a sarcina si ele imi facura pofta de altu' mic cine stie cat ma tine.....da poate ca pana la anu' pe vremea asta mai apare o floricica mica in gradina mea
O sa spuneti ca mis dusa da inca nu pleca gandu' din capu' meu
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!
"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"
silvana75 spune:
Laura, daca va doriti, fa unul cat mai repede, o sa-ti para rau mai tarziu ca n-ai facut, asa cum imi pare mie acum ... de un timp ma cam gandesc si eu la bb2 dar la toate problemele mele de sanatate nu prea am curaj.
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
Mariaa spune:
asa, asa...ca io si Lormi si Liana cu cine credeti ca o sa plimbam puradeii prin parcuri...hai bagati mare
alexa, sa vii mai des pe la noi ca nu mai stim nimic de tine
lore si geta, asteptam pozici din plimbareala
pentru Emma
sustine si tu lupta asta! semneaza si tu www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">petitia!
Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
claudia74 spune:
SA TRAIM TOATE MARIILE azi am celebrat ziua mea de nume mai ales ca e familia unita si e Ruga la Ronat,nu vreti sa stiti ce muzica se aude de acolo,acdu am venit si noi,ce hore banatene s-or intins fratele meu ca nu mai aveai loc sa calci pe acolo si s-a gatat si berea de o adus tata de acasa timisoreana la doza,am avut si musafiri o prietena foarte buna cu care am cam pierdut legatura in ultimul timp a venit cu cele 2 fetite frumusele ale lor si s-au jucat cu Andi,sa vedeti ce-mi face D-soara,vrea sa mearga la mare in tabara cu scoala de aici de la Ronat si copii de aici de pe strada,atata m-a bazait ca am lasat-o asa ca nu voi mai avea D-soara de onoare,a spus ca prefera sa mearga la mare decat sa fie la cununie,ce sa zic o fi varsta nu o iau in nume de rau,nu imi e tot una dar asa incet trebuie sa ma obisnuiesc cu gandul ca devine tot mai independenta,asa ca luni pleaca D-soara la Costinesti,mai merg sa ii mai cumpar cate ceva luni dimineata pentru tabara.
Maine mergem la strand cu trupa,azi o fost a proasta de cald,Helmut mi-a bazait intr-una ca numai poate de cald,catastrofa cum curgea apa pe el,sper sa se mai racoreasca otara ca suntem ko nimeni nu poate dormi pe caldura asta.
Laurel buna ideea,dar trebuie sa stii daca ai rabdarea necesara,ideea in sine e buna la orice femeie dar apoi cand te gandesti ce greu ti-ar fi,eu zic sa mai astepti pana creste Maya si te poti intelege cu ea,ca acu ti-ar fi foarte greu,te cunosc otara si stiu prin ce treci,o sarcina impune multa liniste,rabdare,intelegere,dragoste,respect... stii tu,daca credeti ca sunteti pregatiti toti 3 pentru asta atunci keep going sweety .
Silvano ieri nu am mai stat cu toate ca nu am dormit in asteptarea sotului care din pacate a intarziat destul de mult din cauza ambuscadei de pe drum.
Noapce buna Cimisoara.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna