Timisoara, Impreuna! (118)
Raspunsuri - Pagina 6
gonghy spune:
Buna dimineata!
Hai trezirea Timisoara ca e gata cafelutza ,clatitutza ,micul dejun si ceiucul.
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!
"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"
gonghy spune:
Normal ca toate durmiti dupa chefu' de ieri.
Simonica dixtractie faina la si baga poze sa te vedem in action.
Dorisake cum a fost la ristorante? V-ati distrat bine? Hai la povesti oleaca.
Lore io uitai sa-ti spun bine ai venit,scuze.Ma bucur ca v-a iesit concediu ok si ca nu ai avut probleme in trafic.Abia astept si eu sa va vad.
Claudia sizici ca se sufoca Helmut de cald? Las' sa vada cat e de bine la Cimisoara sa cura apele pe el...zici ca fu fain ieri la Ruga?
Azi cred ca nu sa prindeti voi multa vreme faina de balaceala la strand ca au anuntat toate fenomenele nashpa pentru ploaie.
Getutza bine ai venit si tu home,abia astept sa vad si pozele voastre.
Deya la tine vazui numa asta da in rest?? Nu mai spui nika?
Silvana mie nici azi nu-mi disparu gandul.Hai ca unde esti tu sunt medici extraordinari si poate pana la urma iasa si la voi ceva.
Aida de voi nu mai stiu nimic de multicel,ce mai face-ti?
Merg sa facem curatenie cat e Clau acasa,vine si mami sa aibe grija de Maya si ne mai ajuta si ea pe aici ca prea s-au strans o gramada de rahaturi si nu am avut timp sa ma ocup calumea de ele.
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!
"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"
Doris-Alina spune:
Neatza...
Laurelu, m-am trezit, greu dupa cheful de aseara...ne-am simtit excelent, Buni incantata de cadou, Ines a dansat pe scena cu alti copii, deci o zi maravilioso...
Cred ca si la voi a fost la fel.
Auzi, despre bb2, io una ma abtin...tu fa cum crezi, numa sa te gandesti de omie de ori inainte, ca de facut e simplu...
Maria, distractie faina la nunta!
Azi se mai racoreste...nu stiu ce program avem azi, da mai am timp sa-l fac...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
claudia74 spune:
Buna gimineatza la banat, mi-o cantat muzica din banat pana la douasprece noapcea,vai de steaua noastra,sper sa se mai racoreasca c a altfel e vai de capul nostru,cum spune Andi,ieri a ramas Helmut tablou cand a auzit ce cuvinte romanesti spune Andi,se uita la mine si ma intreba ce a spus Andi,zic ce ai auzit .
Noi am schimbat ruta plecam din Tm spre.... Mako la aqualand cu prietenii nostrii is curioasa cum e acolo.
Va doresc sambata placuta .
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
silvana75 spune:
Maria, distractie faina la nunta si neaparat sa pui poza ca vreau sa te vaz cu freza a la Luminita Anghel.
Doris, ma bucur ca v-ati simtit bine, adica maravilioso
Laura, o fi ei medici buni aici, dar problemele raman aceleasi, cel mai mult ma sperie tensiunea (sora mea a pierdut o sarcina la 7 luni din cauza cresterii bruste de tensiune), plus coloana mea care, dupa spusele medicilor din Romania, nu ar mai duce o a doua sarcina ... asa ca ....
Unde a aparut Deya?? Mie nu-mi apare nici un mesaj a ei.
Geta si Lore, asteptam poze, bine ati revenit din concediu.
Claudia, nu spui nimic de reintalnire? Cum fu? Cum ti se pare sotu acum?
Alexa, ma bucur ca ai scris? Cum e copilu Paul? Tu?
Ce mai stiti de Mihi? Sper ca e ok, ca n-a mai scris de ceva timp.
Va pup, revin mai tarziu, azi am program administrativ iar maine planuim sa ajungem la zoo ca duminica trecuta n-am mai ajuns.
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
claudia74 spune:
Mama ce de absente,aveti motivare macar ,noi acu nu de mult am ajuns a fost super fain apoi am fost si la lidl la cumparaturi am avut noroc si cu vremea a plouat putin dar atunci am intra inauntru la piscina acoperita in rest a fost super.
Mihi e ok, mersi de sms scumpo ,a venit Arpi de la Hateg si are de lucru acu cu bb si spiderman.
Lore io nu am cuvinte de lauda ptr tine serios,sper din tot sufletul sa fi fost o experienta pozitiva sa redevii o femeie puternica care poate orice in viata,eu sincer nu m-asi fi incumentat la drumuri din astea mai ales fara experienta,bravo tie .
Silva eu nu stiu ce probleme de sanatate ai tu draga mea,vb odata pe mess despre ele, take care sweety
Na fetelor somn usor pe toate.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
claudia74 spune:
Ne pas possible unde umblati sorelor,wtf (Doamne Iarta-ma ca-i Duminica) nu acuma serios ce e cu voi de numai intrati nici una,ok Simo avu chef de chef,Dana e in concediu prin europa,Deya la fel,da restul unde umblati????????? Sper ca sunteti oke.
Timisoara Impreuna
gonghy spune:
Saluti a tutti!
Chiar ca e absenteism total la Temesvar.
Dar e de inteles Claudi lumea face papica sau se relaxeaza numa chef de comp n-au
Eu numa ce terminai de facut haleala:
-Salata de vinete
-Supa de pui cu galuste
-Fasole verde cu pulpe de pui
Dupa ce ne trezim de amiaz mergem la sora lui mama ca e pomana de 6 luni la unchiul meu despre care v-am mai scris eu mai demult.
Revenim pe seara home ca se lasa cu potoale muuulte acolo
No duminica placuta tuturor si Pofta buna!
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!
silvana75 spune:
Si eu acum m-am trezit, imi beau cafa dupa care ma apuc de facut ceva mancare si sper sa ajungem azi la zoo, daca nu la strand ca se anunta o vreme tare faina.
O duminica frumoasa!
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
katik spune:
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITZILOR DE ZILELE ACESTEA!!!!!!!
noi mai inainte am ajuns acasika, am facut deja mai bine de 1000km cu masinutza, scumpa de ea, tare bine merge!!!!
va pup, somn usor, ne auzim miine!