Timisoara, Impreuna! (118)
Raspunsuri - Pagina 4
silvana75 spune:
Am mai gasit www.youtube.com/watch?v=upenR6n7xWY&feature=related" target="_blank">ceva de pe vremea tineretii mele
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
silvana75 spune:
Chiar nima la depanat amintiri muzicale??? Mai luati www.youtube.com/watch?v=viPWb3ieH6o" target="_blank">una
Silvana si Paul
Poze cu noi
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
silvana75 spune:
Peste 10 vizionari de cand am pus prima piesa si nici una nu intrati in hora!!!!
Ok, mai ascultati o www.youtube.com/watch?v=Hksil-KkebQ&NR=1" target="_blank">piesa tot de pe vremea noastra
Silvana si Paul
Poze cu noi
geta_florina spune:

remember me? ![]()
buna dimineatza.... un rand de cafea tare si amara ... 

sa se trezeasca toata lumea .... ca eu una am nevoie .....
venit si Geta din concediu .... n-am fost plecati prin nu stiu ce locuri mirifice, dar a fost concediu si-a fost tare fain. ne-am dus vreo 3 zile in ungaria la gyula unde a fost super, alex a fost intr-un extaz permanent .... apoi mai pe la arad mai pe la timi ... si gata concediul ....
v-am mai citit si eu din umbra, ca doar nu v-am uitat
, dar n-am mai apucat sa scriu ...
am vazut ca v-ati intalnit ... ce frumos.... mi-ar fi placut si mie sa va cunosc, poate data viitoare ...
Mariaa, eu am semnat petitia de ieri, am primit si mail de confirmare, deci sper ca totul e ok .... si nu ma bati ...![]()
Claudia, nici nu stii cat ma bucur ca lucrurile s-au rezolvat asa de bine pt tine
. imi pare rau ca n-am fost la servici cand ai fost tu pe aici.
Ana, v-am studiat pozele din concediu, frumoase tare ... cred ca ati avut un concediu tare fain.
Katik, felicitari pt masinuta, superba! s-o folositi sanatosi si fara nici un incident. pot sa te intreb cat a costat? ca si pe noi ne intereseaza sa ne luam o masina....
Doris... faina destinatie de concediu.... pot sa vin si eu? ![]()
Silvana, succes in continuare cu joburile, nu te descuraja, sigur la momentul potrivit va aparea ceva bun.
va
pe toate
Geta, mami de Alex
http://community.webshots.com/user/geta77
katik spune:
geta, da, sigur, poti sa intrebi: 16112 euro din care 800euro am "platit" cu o rabla, la "programul rabla". bine ai revenit din concediu!

DIANA

si LA MULTI ANI si celor care isi serbeaza ziua de nume!!!!
katik spune:
lore, bine ai revenit si tu acasa, si mai ales, aici, pe baricade!!!!!
bravo mami soferitza!!!!!o curge multa apa pe bega in jos pina oi face si eu asta![]()
![]()
![]()
pup laurica mica!!!!
Doris-Alina spune:
Neatza...
In zi de mare Sarbatoare, a Sfintei Fecioare Maria, urez tuturor celor care-i poarta numele, multa sanatate, liniste si pace sufleteasca, multa iubire si o viata frumoasa!
Buni mea, sa-ti dea D-zeu zile senine pe mai departe...cat de multe!
Ceva mai frumos nu am gasit pentru toate Mariile , decat www.youtube.com/watch?v=yXuw9icKXnU" target="_blank">asta
Va asteptam la chef...si dati si voi de baut...si-o felie de tort...
Pai sa inceapa cheful, ceva ritmat, de dimineata, pe racoare...
Dedicatie pentru Mariile noastre...

www.youtube.com/watch?v=7EJNR-0N0vo" target="_blank">la dans cu voi

BLOG DC-Impreuna Timisoara
Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
gonghy spune:
www.youtube.com/watch?v=CKgaoLsfH6I" target="_blank">LA MULTI ANI MARIILOR!

Dau si io o felie de tort
, o cupa de sampanie
si o portie sanatoasa de lasagna.
Pofta buna! 
Toate astea le dau in cinstea fetitei mele Maya Maria va pupam 
acum si mergem sa ne imbracam ca plecam la mama mea care e tot Marie.
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!
"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"
Doris-Alina spune:
Laurelu, pupam Maria mica...distractie faina...![]()
Mariile noastre Simona si Ana, cred ca-s manga...
de aia nu dau pe aici, sa ne serveasca cu tort...lasa, poate diseara...
Am facut rezervare la Gradina banateana, pentru ora 19, mergem sa o sarbatorim pe Buni...
Acum fugim pana la Mall, sa-i fac cadoul...o perna cu poza ei...si mai vad eu ce...
Azi va fi criminal...de cald...cand vine ploaia aia odata?
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories