Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (88)
Raspunsuri - Pagina 23
Ellenuta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ginnette Helene, io zic asa: ori esti "de treaba" si o "izolezi" - adik, n-o luati pe unde va duceti voi (si IN NICIUN CAZ LA AI TAI!) o lasi pur si simplu singura in casa, ori devii "din topor" si-i dai o replica (acida rau, s-o usturee, de fatza cu totzi) sa ramana muta (in cazul tau, cum a zis Cristina sau raspunzandu-i mamei tale ceva de genul "pai, dak n-avea cine sa-i faca mancare sanatoasa")- ambele variante verificate de 'Je' si cu efect garantat ![]() Si, baga o felie de tort de la PITICOT, ca doar azi e motiv de sarbatoare (nu doar o inghetata). {pup} fata si pe sarbatorita! Roxana si Adela - 09.12.2007 !Ingerasul nostru Albume Fetze de buburuza SUNT VEDETA CELEBRA LA 6 LUNI www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza |
nooo .. lasatul nu functioneaza .. chiar s-ar bucura ca ea e mai mutulica asa .. dar o s-o usture rauuuuu next time cand va vorbi fara sa gandeasca ..

by the way .. am bagat si placinta cu mere, cu branza .. un croissant cu visine ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
cynthia_ spune:
OOOOOOOffffff tare-ar mai merita, pe mine nu ma ataca asa direct, ci indirect prin gesturi sau prin fi'su.Daca ar fi direct tare i-as mai spune multe, abia o astept la cotitura...
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ellenuta
just tell me where and when!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() Elena de Eva Maria (14.01.2008)BITZI CRESTE MARE BEBE EVA MARIA POVESTEA NASTERII CLOPOTEI SI ZUZE |
LaLa_20 spune:
hello...ma apuc de capitol nou?
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea 
Bibi se face mare!
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
ORICE AJUTOR E BINE VENIT PT IOANA!!! 
un scurt istoric despre caz il gasiti sub fotografie,oricine poate ajuta
nemary spune:
offf, am uitat sa pun linkul cu pozele de la intalnire. le puteti vedea aici
clopotei
Mari
de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
ginnette spune:
De fat era
ici si 

dar am asa o stare euforica ca nu mai sunt asa atenta.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza
alinaatudor spune:
helou helou..de dimineata va citesc dar nu am avut timp sa scriu..acum ca vazui discutia despre soacre..las totul balta si ma bag si eu:)
Eu sunt acuma in faza inn care o condamn pt toate relele pe care mi le face fii-su..ufff...asta e alta poveste..v-o spun cu alta ocazie..acu vreau sa ma vait de soacra:)
pe langa faptul ca e o prefacuta...are si multe alte defecte..evident:D
duminica a venit pe la noi..invitata de barbate-miu..evident...si de cate ori vine nu pierde ocazia de a imi mai da cate un sfat despre ce ar trebui sa fac prin casa...de exemplu..nu ar trebui mai mama sa puneti parchet nou in dormitorulk mare (in conditiile in care e parchet masiv..trebuie doar raschetat..dar acum nu mai avem o letcaie)...apoi...hmmmar trebui sa iti aduc niste flori..ca tare urat arata curtea fara flori...eu i-am spus ca nu vreau nici un ghiveci deocamdata...si in nici un caz de la ea..care are tot soiul de pomisori care nu imi plac..plus ca..nu am timp sa ii ingrijesc..si nu are rost sa moara..ii spun atsa de cel putin 2 orio pe luna...sa nu zic de fiecare data cand ma vad cu ea..caci insista prosteste...apoi..aa..trebuie sa va schimbati gardul...si sa vina ea sa faca/...stie ea cum e mai frumos...apoi...nu ar fi ok un leagan /balansoar de curte..si o masuta cu scaune..de plastic...nuuuuuuuuuu...raspunsul meu invariabil...eu imi iau ce vreau si cand vreau..de fapt..cand pot..si daca deocamdata nu schimb gardul..e ca nu am bani..si daca nu raschetez parchetul..e ca nu mai am bani...mai frate..da nu ar sari cu un ajutor financiar ..Doamne fere...uffffff....imi vine sa o impusc..serios...
alta faza...era sa o scape pe stefiuta din leaganul improvizat din scunul de masina...a dat spatarul pe spate...ca nu putea sa o ia de acolo...sa mor de inima..nu alta..am sarit ca arsa..la care imi spune..da mai alina, stiu ca tie ti se pare ca numai ce faci tu e bine...si eu..cu privirea plina de venin..nu am mai suportat...si i-am spus..ca ar fi bine ca macar atunci sa recunoasca ca a gresit si sa nu mai faca nici un comentariu..ca asa ar fi frumos in situatia adata...
ma rog...mai fetelor..scuzati ca am umplut pagina cu oful meu..dar uneori simt ca imi explodeaza o vena la cap..pur si simplu nu o suport..si pace...imni e din ce in ce mai antipatica..si cred ca aplic planul b...sa nu ma mai intalnesc cu ea..sa o evit..sa ne vedem decat cand e musai...si atunci in viteza...
Poze cu ingerasul
Fetze de ingeras
POZE DE LA BOTEZ
Ingerasul creste
miky_mamica spune:
Se pare ca azi e vb de soacre si nu stiu cine s-a oferit sa le ia la bataie asa ca ofer si eu una....
La mine spune soacra ca sotu s-a ingrasat de cand m-am mutat eu aici la ei, asa ca tot timpul ii reprosez ca eu l-am luat slab dar ca ii sta mai bine mai implinit, mai grasutz si de fiecare data face niste fete fete ... dar deja m-am obisnuit....
Miky mamica lui LUCA GABRIEL (29.12.2007)
Avem 6 luni si jumatate
Poze cu Luca Gabriel
Prima baita
Luca la 1 luna
BOTEZUL 1 Martie 2008
zuzele2008 spune:
eu nu ma mai joc,si e dreptul meu sa ma supar...am anuntat ca fac capitol nou!!!!cine a mai facut?Nu-i frumos!