Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (88)
Raspunsuri - Pagina 24
ginnette spune:
Of, mai Alina, ce mai poama ai si tu - eu cred ca unele femei sunt nascute poame acre, e o "mutatie genetica".
Eu, trebuie sa recunosc ca nu ma vad cu socrii , nici macar de Paste sau de Craciun - ultima oara ne-am vazut acum un an, in mai, cand le-am spus c-o sa am o fetita (desi nu stiam) ca sa-i stresez ca ei ar fi vrut baiat - si nici nu cred ca ma voi vedea curand cu ei.
Si e foarte bine.
Helene mi-am luat un burete sa-mi sterg
- cred ca ai in buc 100 de grade; oricum, jos palaria pentru "bunaciuni"
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza
CameliaH spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristacoman Mda, mesajul trecut am avut ceva cu "asa", cred ca m-am , de la caldura mi se trage ca am fost pe afara un pic, de la 10 la 11, ca sa scot copilul ca dupa aceea nu mai pot si m-a izbit o caldura....dar mi-am cumparat niste tricouri frumoase...daca tot am iesit.Maine dimineatza plecam la Calimanesti-Caciulata, 10 zile, de abia astept...somn, baie, mancarica buuunaaa, somn, baie, mancarica buuunaaa, fac aia niste papanashi acolo, de abia astept. Cu copilul n-am probleme ca mergem in gashca mare vreo 10 famili cu copii si daca sunt copii, Antonia este super cuminte, e de-a dreptul fascinata de ei. Camelia, chiar vroiam sa te intreb, cum de au iesit fetele asa...una creatza si cealalta nu? ca parca sunt gemene. Da' cred ca toata lumea te intreaba asta.... Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 6 lunitze. Vedetele mele Luna a 5a-Ghidusha La Mare Luna a 4a Luna a 3a |
Asa e, asta e intrebarea zilei. Ioana desi seamna cu mine la fata, la par seamana cu sotul meu. MAria invers seamana la fata si corp cu sotul meu si la par cu mine.
zuzele2008 spune:
fetele .. avem capitol nou!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125340
monicaa spune:
Buna fetelor
First..multa sanatate clopotzeilor bolnaviori...
si Gatta mult succes cu operatia si recuperare rapida.
Mai am si eu o intrebare ca nu stiu cum sa procedez mai bine. Voi cum dati fructele la cei mici? Amestecati mai multe sau doar de un fel?
Clara a primit pana acum mar, para, caisa si piersica, in amestec doar mar + caisa in rest simple. Imi e ca daca amestec prea multe si nu papa nu o sa imi dau seama care e problema.
Acum am fost la magazin si am luat pepene galben, portocala, prune si mai am in casa mere si caise.
Ce sa ii dau?
Elenutza noi zburam pe 29 aug spre Buc. Abia astept sa iesim in parc..
am vazut ca tu esti matinala..eu sunt lenesa rau dimineata dar ma dau eu pe brazda mai ales daca va fi foarte cald.
si La Multi Ani lui Bitzi mica!!!!
Ah..si mai vroiam sa va povestesc ceva apropo de iaurt in legume. M-am incapatanat si am testat toate variantele pentru vroiam musai sa scot iaurtul si pana la urma am reusit: dovlecelul si carnea de curcan au fost buba. Le-am scos din meniu si acum papa Clara fara probleme legumele.Am ramas deci la morcov + pastarnac + cartof + conopida + mazare cu pui si carne de vacutza.Peste o saptamana testem fasolea verde.
Pupici si incerc sa intru cand vine tati acasa.
Nu stiu ce naiba am ca ma simt tare deprimata
..noroc cu olimpiada ca ma preocupa ceva.
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
nemary spune:
Camelia, am vazut si eu pozele cu copii tai, frumosi, ce mai...doar i-am vazut si live. si ce frumos fac ei baie impreuna, parca mi-a venit cheful sa mai fac si eu un bebe. concediu placut.
Alina si Elle, ignoratile si o sa le doara cel mai tare. nu are rost sa va mancati nervii din cauza lor(a soacrelor)
Mari
de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Ellenuta spune:
CAPITOL NOUUUUU
eu cred ca nu va place capitolul deschis de mine ... 
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
cristacoman spune:
Azi i-am pus pentru prima data broccoli in supa, adik 1 cartof, 3 rondele de morcov, 1 patrunjel mic, 1 bucatica de ceapa, 1/2 rosie si dovlecel mult + 1 buchetzel de broccoli. I-am pasat tot fara patrunjel si ceapa. A mancat cu o pofta....deschidea guritza singura si sorbea supa din lingurita.
Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 6 lunitze.
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
cristacoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nemary am reusit in sfarsit sa descarc pozele de la intalnirea de aseara cu clopoteii frumosi. fetelor sunt rupta de somn, de 2 nopti Daria se trezeste iar la 2 si la 4 si apoi la 7 si nu mai doarme pana pe la 10, dupa ce papa fructele. peste tot citesc ca dupa 5-6 luni, copii nu se mai trezesc noaptea, sunt eu cea mai ghinionista mamica in privinta asta? ![]() Adela ne bucuram sa auzim ca esti sanatoasa. peste cateva zile vom auzi de Sara aceleasi vesti.Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare odiseea www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina POZE DARIA Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza. |
Mary, nu esti singura.
De 2 nopti Antonia adoarme la 21.30-22.00, adik pica rapusa, DAR se trezeste la 24, 2,4,6 si suge. M-a capiat nu alta. Ca sa nu mai spun ca la 6 o apuca joaca, ca deh, da cu ochii de tat'su, de care e indragostita, si e super incantata ca il vede si uite asa o apuca rasul. O iau cu mine in pat sa se joaca "sub supraveghere" ca eu nu pot tine prea mult ochii deschisi la ora aia. Pe la 7 adoarme la loc si o pun la ea in patut. Si asa mai dorm si eu de la 7 la 8.30, cand o apuca chicotitul, ca mi-e frica sa o las singura, ca se ridica in picioare si cine stie cum vine in cap.
Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 6 lunitze.
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

, de la caldura mi se trage ca am fost pe afara un pic, de la 10 la 11, ca sa scot copilul ca dupa aceea nu mai pot si m-a izbit o caldura....dar mi-am cumparat niste tricouri frumoase...daca tot am iesit.