Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (88)
Raspunsuri - Pagina 22
ginnette spune:
Ciao fetelor,
Acu' am picat la munca (
); am fost la Dr Dinu - sefa de laurologie de la Gr Alex; tipa foarte de treaba: mi-a spus ca "flora bacteriana mixata" inseamna: fie am pus degetul pe punga, fie n-am spalat-o bine, fie a fost ceva pe scutec, in concluzie nu e nimik grav.
Dak ar fi fost infectie urinara , din 3 uroculturi ar fi iesit; referitor la analiza stansfeld-webb, unde apar 30 leucocite (in loc de 5) mi-a spus ca n-o poate lua individual si sa zica "da, e infectie" doar in baza ei.
Mi-a spus ca este sanatoasa clinic si ca, doar dak face febra peste 38 sa-i recoltez si vedem de-acolo ce fecem. Ea nu este adepta investigatiilor unde nu e cazul (cistograma se impune doar dupa 2 uroculturi pozitive).
Deci, buburuza mea e bine! 
Am vorbit si cu Simona(Gata), era acasa; fusese dimineata sa vorbeasca cu profesorul dar nu l-a prins - intrase in operatie; diseara se duc la spital ca maine o opereaza pe galushca.
I-am zis ca o sa fie bine si toate pb se vor termina dupa ce interventia se va face (ca isi facea griji, normal)
Acum,
ici pentru "fratele" Razvan (de Ramo) pentru sustinere. Si sa-i treaca repede raceala aia, fara prea multe medicamente. Ce urmeaza?? Sa scoata sertarele de la dulap
Am mai vazut poze cu Octi (de Cynthia) - un shmecheras dulce!
Eva
Alexandru Luca
si tuturor celorlalti clopotzei mai putin 'activi'

Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza
ramonab spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui stoisor am scris a 2 oara si a disparut sa le fie rusine Sara Ioana 15.02.2008" target="_blank">POZE SARITA DE LA 3-6 LUNI POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI ALBUM ZUZE ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA NUNTA MAMI SI TATI PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA POZE SPECIALE ASA MARE SUNT ACUM |
Eu nu am patit niciodata asta.Oare nu e de la calculatoru tau?Eu folosesc mozilla, nu internet explorer
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI
Ellenuta spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cristacoman
Elle, nu te mai supara. Adica, daca stii ce-i poate pielea, ce rost are sa te mai superi. Hehehe, ar trebui sa-i spui, ca acum arata asa, ca-i merge bine de cand sunteti impreuna.....sa vezi ce maoca va face.... Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 6 lunitze. Vedetele mele Luna a 5a-Ghidusha La Mare Luna a 4a Luna a 3a |

exact asta trebuia sa ii spun ..

Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
ramonab spune:
| citat din mesajul lui ginnette Ciao fetelor, Acu' am picat la munca ( Dak ar fi fost infectie urinara , din 3 uroculturi ar fi iesit; referitor la analiza stansfeld-webb, unde apar 30 leucocite (in loc de 5) mi-a spus ca n-o poate lua individual si sa zica "da, e infectie" doar in baza ei. Mi-a spus ca este sanatoasa clinic si ca, doar dak face febra peste 38 sa-i recoltez si vedem de-acolo ce fecem. Ea nu este adepta investigatiilor unde nu e cazul (cistograma se impune doar dupa 2 uroculturi pozitive). Deci, buburuza mea e bine! ![]() Am vorbit si cu Simona(Gata), era acasa; fusese dimineata sa vorbeasca cu profesorul dar nu l-a prins - intrase in operatie; diseara se duc la spital ca maine o opereaza pe galushca. I-am zis ca o sa fie bine si toate pb se vor termina dupa ce interventia se va face (ca isi facea griji, normal) Acum, ici pentru "fratele" Razvan (de Ramo) pentru sustinere. Si sa-i treaca repede raceala aia, fara prea multe medicamente. Ce urmeaza?? Sa scoata sertarele de la dulap Am mai vazut poze cu Octi (de Cynthia) - un shmecheras dulce! Eva Alexandru Luca si tuturor celorlalti clopotzei mai putin 'activi' ![]() Roxana si Adela - 09.12.2007 !Ingerasul nostru Albume Fetze de buburuza SUNT VEDETA CELEBRA LA 6 LUNI www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza |

Ce bine!!!!ce bine e sa auzi vesti bune.Sigur o sa auzim si de la simona, si toti copilasii o sa fie bine.
la toti tare si apasatMami de Razvan-Matei,09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI
Ellenuta spune:
| citat din mesajul lui cynthia_ Multumim de aprecieri totoror fetelor!!! Ellenuta i-ao la bataie pe socrela ta, dar dupa promiti c-o iei si pe a mea? OCTI mamica de octavian- 31.12.2007 |
just tell me where and when!!!!!!!!!!!!!!

Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
cristacoman spune:
Roxana, ce mult ma bucur ca Adelutza este sanatoasa, ce veste buna pe ziua de azi....

.
Sper sa avem vesti la fel de bune si de la Simona si de la Venera.
Ramona, sanatate multa lui Razvan.
ici la bolnaviori.
Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 6 lunitze.
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
Ellenuta spune:
roxanica
ce vesti bune!! ma bucur tare tare ca buburuza e bine!!! Doamne ajuta sa nu mai aveti probleme niciodata!!!
pupam adeluta mica si frumoasa!!! 
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
ginnette spune:
Helene, io zic asa: ori esti "de treaba" si o "izolezi" - adik, n-o luati pe unde va duceti voi (si IN NICIUN CAZ LA AI TAI!) o lasi pur si simplu singura in casa, ori devii "din topor" si-i dai o replica (acida rau, s-o usturee, de fatza cu totzi) sa ramana muta (in cazul tau, cum a zis Cristina sau raspunzandu-i mamei tale ceva de genul "pai, dak n-avea cine sa-i faca mancare sanatoasa")- ambele variante verificate de 'Je' si cu efect garantat 
Si, baga o felie de tort de la PITICOT, ca doar azi e motiv de sarbatoare (nu doar o inghetata). {pup} fata si pe sarbatorita!
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza
ginnette spune:
Feteleor, {pup} multi pentru voi si un buchet de {flo]
flo]
! tare mult a mai contat (si conteaza) sustinerea voastra.
Si, Ven, sanatate multa lui Mathias si tie, multa tarie de caracter sa nu le iei pe proaste la bataie (nu ca n-ar merita, dar nu se merita).
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
nemary spune:
am reusit in sfarsit sa descarc pozele de la intalnirea de aseara cu clopoteii frumosi.
fetelor sunt rupta de somn, de 2 nopti Daria se trezeste iar la 2 si la 4 si apoi la 7 si nu mai doarme pana pe la 10, dupa ce papa fructele. peste tot citesc ca dupa 5-6 luni, copii nu se mai trezesc noaptea, sunt eu cea mai ghinionista mamica in privinta asta? 
Adela
ne bucuram sa auzim ca esti sanatoasa. peste cateva zile vom auzi de Sara aceleasi vesti.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.