Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (87)
Raspunsuri - Pagina 18
Ellenuta spune:
helloo
m-am strans si io de pe drumuri. am fost in parc cu copiii
ca a venit si sora-mea cu baietelul ei. sa vedeti ce rade eva la el ... mama mama .. ii plac copiii.
lala cat calciu le dam pe zi .. as vrea si eu sa-i dau .. pe ala gluconic nu-l sufera ..
eu o tin pe bitza si de manute si de subtiori, cum imi vine.
miri chiar ca imi era dor de un mesaj din ala kilometric
louiza vin cu shlapu' .. tu, invizibila .. hai ca ma supar!
fata supi .. ce mare s-a facut bebelina!!! si e frumoasa foc. poze de la cort, nu ai??
monica multumim de informatii. sunt diferente fata de ro .. fra ou, iaurt si branzica vaci? hmm .. nu inteleg de ce dar ma rog .. fiecare tara cu obiceiurile ei ..
lala a mea doarme singura de cand am venit cu ea acasa. si singura in camera .. mi se pare mai bine asa ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
anca.b spune:
Lala, eu l-am culcat pe stefan in camera lui de cind am venit de la maternitate. am dormit si eu acolo doua saptamini jumate, dupa care m-am mutat in dormitorul nostru si el a ramas in camera lui.
nu a dormit niciodata in patul nostru (pe care il foloseste ca loc de joaca) si cred ca nici n-o s-o faca, pt ca nu se poatre odihni decit singur in patut.
| Citat: |
| citat din mesajul lui LaLa_20 Nu mi-e frica ca s-ar invata la mine in pat de mica a dormit unde am pus-o,bine nu se stie niciodata...dar intrbarea e de la ce varsta e recomandat sa culci copilul singur in camera,in ideea ca apoi sa nu-ti fie prea greu sa-l obisnuiesti Cea mai optimista mamica! Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007) Povestea nasterii![]() Printesa mea ![]() Bibi se face mare!![]() In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!! ORICE AJUTOR E BINE VENIT PT IOANA!!! un scurt idtoric despre caz il gasiti sub fotografie |
Anca si
Stefan (13.01.2008)www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
anca.b spune:
Ohoho!!!!
Ai fi surprinsa. mare grija sa ai. nu e necesar sa ai mentruatie (in sensul de singerare) ca sa ovulezi...grija mare, alaptatul nu e contraceptiv
| citat din mesajul lui emabucuresti merci frumos! danonik va pupic! eu inca il alaptez pe baby deci nu prea are cum sa se intample, nevenind inca ciclul. Ema cu bebe Milan(07.02.2008) |
Anca si
Stefan (13.01.2008)www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
nemary spune:
| citat din mesajul lui emabucuresti si eu am intrebat aici acum o sapt-doua despre detergent pt spalat bibe. am tot cautat ceva special pt bebelusi dar nu" se exista" , De cand nu mai e exclusiv pe lapte de la san am devenit f interesata si eu de spalat vesela lui cu ceva special, insa vad ca nici voi nu aveti cunostinta de vreun produs anume pt bebei. Eu folosesc un buretel numai pt spalat vasele lui. Ema cu bebe Milan(07.02.2008) |
eu spal cu detergent obisnuit, ce am prin casa si am un buretel numai pentru ea.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
botez Daria
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
anca.b spune:
Laura, cum poti zice ca e grasa? noi avem 10 kile, la 7 luni. si dr ne-a zis ca e ok, avind in vedere lungimea si "constructia" copilului.
| citat din mesajul lui Laura Ioana Alina sar'na pt laude. Si Stefanita ta e o frumoasa (ce frumoase sunt pozele intre maci )Ema si eu am folosity de la inceput pt spalat bibe doar detergent de vase lichid si un buretel al ei, apoi le sterilizam. Nu a patit nik, sper sa nu vb in ceas rau! Inca ii sterilizez bibele, desi lingurita si farfuria, nu. Cynthia multa sanatate lui Octi. Eu zic sa nu-i dai atata tratament. Mie-mi pare rau si acum ca i-am dat la 3 luni antibiotic ptc avea 38,3 si un usor rosu in gat!Monica pt ce face Clara gimnastica? iti tin pumnii sa nu o doara si sa nu planga ![]() Fetelor, nici eu nu ma indur sa o mut pe Thea in camera ei, desi e amenajata dinainte de nastere, ca-mi place asa mult sa ma mai uit noaptea la ea Ea e o cuminte, adoarme singurica si nu se mai trezeste toata noaptea (cu foarte rare exceptii cand mai plange prin somn, dar se linisteste tot singurica), dar...oofff tare repede cresc bebeii nostri!Sa va intreb ceva: Thea mea e grasa? Ca multa lume ii spune grasunica, dolofana si alte cele (ei ii spun sub forma de alint, dar io am luat-o de buna)! Acu 3 zile am implinit si noi 8 kg. Am zis ca nu-i mai pun cereale in fructe (desi puneam numai o masura, max 2) si nu-i mai pun farfuria asa plina. E drept ca atunci cand ii fac eu piure de fructe sau legume in farfurie e mai mult decat daca i-as da borcanele Ma hapsanesc Acum are 9 ani si e gras, rad copiii de el, trebuie sa tzina regim (mi se pare o barbarie sa pui un copil sa tzina cura de slabire, mai bine evit sa ajunga la situatia aia, nu?)!Ma duc sa fac un dush, cat mai doarme Thea, ca mor de cald! Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria Sarcina 2007 Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria Atat sunt de mare ![]() Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai |
Anca si
Povestea Nasterii
Lala_D spune:
Calciu pharco eu i-am dat cate 2, 5 ml dimineata si 2,5 ml seara timp de 10 zile pe luna. adik doar luna trecuta, luna asta nu i-am dat ...inca .
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
cristacoman spune:
Fetele,am si eu o intrebare; in cat timp a venit comanda de pe LaRedoute?
Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 6 lunitze.
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
gattasalvaje spune:
Din ciclul "Belelele nu vin niciodata singure"...
Azi am fost cu Sara la ecograf sa vedem daca infectiile urinare pe care le face nu sunt din cauza unei anomalii a aparatului urinar...i-a gasit LITIAZA RENALA
...o piatra de 2 mm in rinichiul stang , plus un ditamai cataroiul de 7 mm pe uretra , la intrarea in vezica
.Doctorita a spus ca a vazut putine cazuri cu pietre asa mari la adulti , dar niciodata nu i-a fost dat sa vada asa ceva la copii.Piatra este imposibil de eliminat pe cale naturala ,asa ca singurele metode sunt cea chirurgicala sau extragerea cu ajutorul unei sonde.Oricum ar fi , trebuie sa ne internam ca sa rezolvam povestea asta.
Asta-seara la 8.15 am programare la prof. Basca de la Grigore Alexandrescu sa se pronunte asupra metodei prin care putem sa scapam de bolovan. Prof. Basca mi-a fost recomandat ca fiind printre cei mai buni chirurgi pediatri , specializat in chirurgia aparatului urinar.Imi pun toate bazele in el...sper sa se ocupe cu interes de cazul nostru.
La cat de prost ne merge in ultimul timp , am ajuns sa vad partea plina a paharului faptul ca nu i-a gasit cine stie ce malformatie
.
Tineti-ne pumnii asta-seara sa nu fie cazul de operatie.
Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
miri_mik spune:
laura I! un shlap colorat si licios pe fundul tau! sa te pupe undeva preaminunatii care-si dau cu parerea! e numai bine THEEA! ca sa-i treaca de necaz, cand bruno era mic, exclusiv hranit la san, vine "matusha cu molii" in vizita si-mi zice sa am grija ce-i dau de mancare ca e cam grasut! mi-a venit sa-i trag una peste bot sa se linisteasca frate, ca o spunea cu atat convingere si mai si raspandea stirea cum ca copilu e gras ca ma-sa! si de te uiti acu la bruno... e aschie! nu mai pleca urechile la gurile clevetitoare!
nemary, cou-cou!
anca.b, bau!
si ema... alaptatul nu ma e mijloc de contraceptie daca nus e intampla tot la 3 ore... baga de seama, ca o sa avem doua mamici la o noua odisee:))
mitsu, sunt individios! adica vii al mine, cica, faci rezervari aiurea, si aterizezi la micsunel:(( si io tot pe dinafara:((
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
)
multa sanatate lui Octi. Eu zic sa nu-i dai atata tratament. Mie-mi pare rau si acum ca i-am dat la 3 luni antibiotic ptc avea 38,3 si un usor rosu in gat!
Ea e o cuminte, adoarme singurica si nu se mai trezeste toata noaptea (cu foarte rare exceptii cand mai plange prin somn, dar se linisteste tot singurica), dar...oofff tare repede cresc bebeii nostri!
Ma hapsanesc