Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (87)
Raspunsuri - Pagina 17
Laura Ioana spune:
Alina
sar'na pt laude. Si Stefanita ta e o frumoasa (ce frumoase sunt pozele intre maci
)
Ema si eu am folosity de la inceput pt spalat bibe doar detergent de vase lichid si un buretel al ei, apoi le sterilizam. Nu a patit nik, sper sa nu vb in ceas rau! Inca ii sterilizez bibele, desi lingurita si farfuria, nu.
Cynthia
multa sanatate lui Octi. Eu zic sa nu-i dai atata tratament. Mie-mi pare rau si acum ca i-am dat la 3 luni antibiotic ptc avea 38,3 si un usor rosu in gat!![]()
Monica pt ce face Clara gimnastica? iti tin pumnii sa nu o doara si sa nu planga
Fetelor, nici eu nu ma indur sa o mut pe Thea in camera ei, desi e amenajata dinainte de nastere, ca-mi place asa mult sa ma mai uit noaptea la ea
Ea e o cuminte, adoarme singurica si nu se mai trezeste toata noaptea (cu foarte rare exceptii cand mai plange prin somn, dar se linisteste tot singurica), dar...oofff tare repede cresc bebeii nostri!
Sa va intreb ceva: Thea mea e grasa? Ca multa lume ii spune grasunica, dolofana si alte cele (ei ii spun sub forma de alint, dar io am luat-o de buna)! Acu 3 zile am implinit si noi 8 kg. Am zis ca nu-i mai pun cereale in fructe (desi puneam numai o masura, max 2) si nu-i mai pun farfuria asa plina. E drept ca atunci cand ii fac eu piure de fructe sau legume in farfurie e mai mult decat daca i-as da borcanele
Ma hapsanesc
Uf, nu vreau sa o fac grasa, am exemplul nepotelului meu pe care-l indopau cu tot felul si se mai si laudau ca manca, la 2-3 anisori, la fel de mult ca un om mare
Acum are 9 ani si e gras, rad copiii de el, trebuie sa tzina regim (mi se pare o barbarie sa pui un copil sa tzina cura de slabire, mai bine evit sa ajunga la situatia aia, nu?)!
Ma duc sa fac un dush, cat mai doarme Thea, ca mor de cald!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cynthia_ lala D e scump srayul cu tantum?(daca stii) Ema multumesc OCTI mamica de octavian- 31.12.2007 |
24 ron
http://www.efarma.ro/products.php?id=785
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
danonique spune:
EMA va doresc vacanta placuta la turci.Ai grija sa nu te intorci ca mine din vacanta!Mie de acolo mi se trage bebe nr 3.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
6+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
cynthia_ spune:
nu merge![quote]citat din mesajul lui Lala_D
| Citat: |
| citat din mesajul lui emabucuresti lala te-am prins, 2 intrebari cum inchid un link? ce recomanzi sa am la mine preventiv ca medicamente pt bebe in concediu in strainatate(Doamne ajuta sa nu am nevoie dar sa fie)? merci mult anticipat! Ema cu bebe Milan(07.02.2008) |
Farmacia de vacanta
- Nurofen
- Panadol
- Biotics ( pt constipatie/ diaree)
- un termometru
-saruri de rehidratare ( hidrasec)
-un antibiotic usor ( Ospen, Ospamox)
- o solutie de frectie ( sau poti lua un flacon mititel cu putin otet , spirt - 2 lingurite din fiecare si in caz de nevoie adaugi tu cam 300 ml apa in amestecul asta )
- spray Tantum Verde
-Calgel pt dinti
2 . Ce link?
-in general linkurile se fac asa :
{ url = " linkul "} aici scrii ce vrei { /url}
Scotii spatiile si schimbi acoladele cu paranteze patrate
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
[/quote]
LaLa_20 spune:
LauraI Vin cu paru,Bianca e mai mare ca fetita ta cu 2 saptamani si avea acum o luna 8900 gr,fiecare copil are ritmul lui,iar mie nu mi se pare prea grasa,termina ca te urechez.
PS:NOILE STUDII AU ARATAT CA CEREALELE NU INGRASA!!!
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea 
Bibi se face mare!
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
ORICE AJUTOR E BINE VENIT PT IOANA!!!
un scurt idtoric despre caz il gasiti sub fotografie
emabucuresti spune:
merci frumos!
danonik va pupic! eu inca il alaptez pe baby deci nu prea are cum sa se intample, nevenind inca ciclul.
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
Lala_D spune:
Ce nu merge cynthia_ 
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
cynthia_ spune:
ai PM[quote]citat din mesajul lui danonique
CYNTHIA as vrea sa trimit niste bani pt fetita de care vorbeai.Cum sa fac sa ajunga la ea?
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
5+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
[/quote]
cristacoman spune:
LauraI, cum sa fie grasa Theuta? Pai nici nu se pune problema deocamdata, ia sa vezi ca dupa ce incepe sa mearga si face miscare o sa faca o silueta, mama, mama. Si apoi cu cine sa semene grasa, ca doar tu nu esti....Poate nepotul o avea cu cine semana.
Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 6 lunitze.
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
cynthia_ spune:
ai pus to o adresa , lasa ignora
Laura I 3 luni trtament cu antibiotic???[quote]citat din mesajul lui Lala_D
Ce nu merge cynthia_ 
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!