Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (83)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Hello zuzici!

Va scriu de la birou, majoritatea colegilor sunt in pauza de masa, eu oficial nu-mi iau pauza dar o sa cobor sa-mi iau ceva usor de imbucat, probabil un iaurt de baut si un croissant sau ceva.

Acum ca vorbiti de treziri dese ale bebeilor noaptea, in sfarsit vad si eu avantajul degetelului supt cu nesat: cand se foieste sau ii vine sa se trezeasca, se "mufeaza" singura la degetel, trage din el cu zgomot si adoarme imediat la loc :-) E asa draguta, eu o culc pe spate, iar noaptea se intoarce pe burta dar nu zice nimic mititica, duce capul intr-o parte, degetelul in gura si uite-asa pana dimineata! Catodata cand se foieste mai sta pe coate, adormita, dar tot nu renunta la deget :-)))

Eu o sa-i introduc masa de la 18 solida dupa 7 luni. Pana atunci mai am sa-i introduc outul fiert si branza de vaci. Week-endul asta i-am dat niste para, din aia romaneasca verde si tare, nu am observat nici o diferenta. Ma rog, i-am dat doar jumatate.

La serviciu sunt o gramada de ! Ce imi plac burticile lor :-)Mai ales cele cu sarcina mai avansata imi cer sfatul ;-) Iar eu le incurajez, va inchipuiti!

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

quote:
citat din mesajul lui monicaa

Buna fetelor

De saptamana trecuta parca mi-a furat cineva copilul si mi-a adus unul in loc care arata la fel dar se comporta total diferit.

Nici nu pot sa ma misc de langa ea ca plange nene in hohote si cu lacrimi de crocodil. Nu vrea decat in picioare si sa o tin de sub-brat ca sa se batzaie. Daca o las jos, trebuie musai sa ma joc cu ea ca daca nu incepe si urla. Nici la toaleta sau sa pregatesc mancarea nu pot sa ma duc linistita.
Dar eu sunt varza..m-a terminat efectiv cu nervii.
Acum doarme, i-am facut legumele si imediat papam.
La urmatorul somn daca nu pic si eu lata incerc sa recuperez la citit.

Pupici

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi

Tu il descrii aici pe Pupi!!!! M-a terminat, numai in picioare si numai in prezenta mea. Si plange nene zici ca s-au adunat toate nefericirile lumii pe capul lui!

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Inimioara mea

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

uff fetelor .. ce nervi am .. cand am zis si io ca a papat bitzi toata canutza de piure legume ... au venit retur .. a varsat aproape tot .. pe ea, pe scaun, pe bavetici .. pe mine un pik .. e drept ca am cam indopat-o dar ea deschidea gurita, haplea.

monica te inteleg perfect! noroc ca eva mai sta si cu socrella si mai am si eu timp de una de alta ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Salut!
azi am fost la o "plimbare" mai lunga si nu am avut timp sa intru pe net. am fost sa le zic anumitor persoane ce am avut de zis, frumos, cu usa de la birou inchisa, fara circ si scandal...le-a cam picat fata, nu se asteptau, nu au avut replica...m-am mai linistit intr-un fel...acum ce va fi va fi...mai am citeva luni in care sa ma decid ce masuri voi lua. sper sa fiu inteleapta si puternica.

Ceska, felicitari pentru botez!

Elle, poate a fost un pic prea mult papica pt stomacelul Evitei. sa nu te descurajezi!

In alta ordine de idei, eu sint un pic zombi, am dormit 3 ore azi noapte din cauza unui abces la o masea...n-a cedet durerea cu nimic...azi trebuie sa ajung si la dentist, sa vad ce-mi face, macar sa pot dormi la noapte.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

anca imi pare bine ca ai rezolvat problema cu asa-zisii prieteni. si te-ai descarcat si tu de nervi. acum treci la masuri, daca e asa grav ce au facut, nu-i lasa sa scape nepedepsiti!

imi pare rau de maseluta ta. si eu am patit acum cateva luni o infectie la maseaua de minte .. noroc ca a cedat la antibiotic. sper sa nu-mi mai faca probleme cel putin pana termin cu alaptatul.

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Ma asteptam sa gasesc pagini intregi dar se vede ca e vara ,cald si placut de stat afara.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 4+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

STANCUTZA eu te invidiez sincer pt faptul ca printesa ta se calmeaza singura sugandu-si degetelul.Eu la ambii copii am incercat sa le dau suzeta dar fara succes.Acum la al treilea am zis ca voi inghiti o suzeta cat timp e bebe in burtica si poate asa o va accepta.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 4+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

ELLENUTA eu cred ca a vomitat din cauza ca a mancat prea cu pofta.Si noua ca suntem mari ni se intampla sa ni se faca rau daca mancam prea repede.

poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

quote:
citat din mesajul lui danonique

STANCUTZA eu te invidiez sincer pt faptul ca printesa ta se calmeaza singura sugandu-si degetelul.Eu la ambii copii am incercat sa le dau suzeta dar fara succes.Acum la al treilea am zis ca voi inghiti o suzeta cat timp e bebe in burtica si poate asa o va accepta.

poze albert

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

ANCA ma bucur ca ai avut curajul sa le spui "prietenilor" ceea ce crezi.Eu admir mereu persoanele cu un caracter puternic care reusesc sa spuna ceea ce au pe suflet.Pupici.

poze albert

Mergi la inceput