Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (83)
Raspunsuri - Pagina 11
danonique spune:
quote:
citat din mesajul lui ginnette
Dana, mergi la mesajul respectiv si dai clik pe "reply with quote" - e un semn micutz (o pagina cu o sageata) in bara, langa PM .
Fac o incercare sa vad daca imi iese.Multumesc.
Roxana si Adela - 09.12.2007!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
4+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.pngpoze albert
ginnette spune:
quote:
citat din mesajul lui danonique
[quote]citat din mesajul lui ginnette
Dana, mergi la mesajul respectiv si dai clik pe "reply with quote" - e un semn micutz (o pagina cu o sageata) in bara, langa PM .
Fac o incercare sa vad daca imi iese.Multumesc.
Roxana si Adela - 09.12.2007!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza
<hr height="1" noshade id="quote"></font id="quote"></blockquote id="quote">
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si4+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Roxana si Adela - 09.12.2007
!Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
emabucuresti spune:
buna fetelor,
meci pt raspunsurie in leg cu iaurtul!
Jelimoni ai PM
fug ca am zi de curatenie, dar o sa mai trag cu ochiul
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
ginnette spune:
quote:
citat din mesajul lui emabucuresti
buna fetelor,
meci pt raspunsurie in leg cu iaurtul!
Jelimoni ai PM
fug ca am zi de curatenie, dar o sa mai trag cu ochiul
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
Spor la treaba (pe caldura asta
Roxana si Adela - 09.12.2007
!Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
Ereena spune:
neatza la pranz ,zuze buburuze
ca de obicei in ultima vreme nu prea am timp de forumit . vinovat: una bucata bb iubaret. hai totusi sa va zic ce am facut asta noapte. s-a trezit donsoru' dar fara plansete si i-am varat-o repede pe suzi . a dormit pana la 6 dimineata.concluzii:ori sunt o nebuna care tine copilul nemancat ( daca sta era motivul trezirii lui) ori vroia doar a faca prezenta, ca daca ii era foame nu adormea in 30 secunde. eu optez pt varianta 2 .
hai va pup ca incepu uratu sa scheaune
Matei-Florin 24.01.2008
MATEI LA 6 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
Pentru albumul "clopotei la 6 luni" trimiteti pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com , o poza bb mic, o poza bb la 6 luni, o poza bb+mami. Mentionati nume+nick mama si nume+data nasterii bb.
virgo spune:
quote:
citat din mesajul lui Ereena
neatza la pranz ,zuze buburuze
ca de obicei in ultima vreme nu prea am timp de forumit . vinovat: una bucata bb iubaret. hai totusi sa va zic ce am facut asta noapte. s-a trezit donsoru' dar fara plansete si i-am varat-o repede pe suzi . a dormit pana la 6 dimineata.concluzii:ori sunt o nebuna care tine copilul nemancat ( daca sta era motivul trezirii lui) ori vroia doar a faca prezenta, ca daca ii era foame nu adormea in 30 secunde. eu optez pt varianta 2 .
hai va pup ca incepu uratu sa scheauneMatei-Florin 24.01.2008
MATEI LA 6 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
Pentru albumul "clopotei la 6 luni" trimiteti pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com , o poza bb mic, o poza bb la 6 luni, o poza bb+mami. Mentionati nume+nick mama si nume+data nasterii bb.
Varianta 3 : e bandiiiiiit ! Asa face si al meu , chiar si in timpul zilei . Se trezeste dupa cele 30 de minute de somn superficial si maraie , ii dau suzi si adoarme la loc . Sa vedeti ce misto a invatat sa se intoaraca pe o parte ! Sus piciorusul si hopa - s-a intors . Adoarme singurel , fara leganat , cantat si alte artificii .
Mami de Matei Cazimir
gabrittza spune:
vai fetelor va multumesc din suflet pt laudele aduse dariutei mele.mi-au dat lacrimile de bucurie cand am vazut ce admirate au fost pozicile ei.un
imens pt voi si pentru clopoteii vostri.
in parcul carol am facut pozele.chiar in poienita in care am facut si pozele la nunta.
a fost vreo zuzica ieri pe la 12 pe acolo?
era o mamica cu o fetita care mi se parea cunoscuta....da nu eram sigura.
acu mi-am trimis puiu in parc cu nepotica mea.sa vedem cum s-or descurca.
LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI! 
Gabby
si Addy(tatic) de
Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria 
poze mami,tati si Daria,poze Daria ,POZE NUNTA SI BOTEZ ,
Primul concediu in 3...luna de miere 
monicaa spune:
Buna fetelor
Am intrat fuga fuga sa va pup pe toate, sa va spun ca mai traim si sa va spun ca imi lipsitzi dar nu am de ales domnule
..
De saptamana trecuta parca mi-a furat cineva copilul si mi-a adus unul in loc care arata la fel dar se comporta total diferit.
Nici nu pot sa ma misc de langa ea ca plange nene in hohote si cu lacrimi de crocodil. Nu vrea decat in picioare si sa o tin de sub-brat ca sa se batzaie. Daca o las jos, trebuie musai sa ma joc cu ea ca daca nu incepe si urla. Nici la toaleta sau sa pregatesc mancarea nu pot sa ma duc linistita. In week-end a fost mai ok ca a fost si tati acasa si am tot stat la iarba verde si a avut action.
Dar eu sunt varza..m-a terminat efectiv cu nervii.
Acum doarme, i-am facut legumele si imediat papam.
La urmatorul somn daca nu pic si eu lata incerc sa recuperez la citit.
Pupici
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
ramonab spune:
Ereena am trimis si eu poz pt album.Multumim inca o data ca faci asta.
Eu mi-am trimis odoru de acasa cu bunicii, desi e cam cald afara l-au luat la plimbare, noroc ca mai sufla un picut de vant si e mai suportabil.
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI de la Moneasa
ramonab spune:
Ceska felicitari pt bebe crestin.
Cristian Bogdan (mary b) Matei (CameliaH),Bianca Maria (aurel cris), sa fiti sanatosi, frumosi si sa cresteti mari!!!!!!
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI de la Moneasa