Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (83)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Da,LALA am facut modificarea semnaturii desi sunt momente cand nu constientizez ca mai vine inca un bebe.Cum fac sa imi apara bebelusul la semnatura ca am uitat?

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Dana, scrii [ g r a v i ] - stii tu, fara spaatii
Sau [ b e b i c ].

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput

ROXANA .Cum fac sa sterg un mesaj?

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 4+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Neata!!!
Missed me missed me?

Gabritza uaaaa ce mi-au plaut pozele cu Dariuta.Foarte buna idee ai avut.Cel si cel mai mult mi-au placut cele luate in prim plan.Ai o "fotomodeala" mica si frumoasa.

Dana daca vrei sa stergi un mesaj de aici dai pe icoana, recicle.
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI de la Moneasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Dana iti raspund eu daca nu se supara Roxana,vezi ca in bara de deasupra mesajului,acolo unde scrie cand a fost trimis mesajul,unde apare si PM tre sa ai o ultima iconita cos de gunoi ii dai clic pe aia si apoi iti cere parola de utilizator si gata

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare!

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

URGENT!!!SILVIU ARE NEVOIE DE NOI CA SA TRAIASCA!!!

Mergi la inceput

Dana,pana sa-ti raspund eu, au fost mai "rapide" Ramo si Lala20.

Lala cum sa ma supar?! foarte bine ca i-ai raspuns

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput

RAMONA,LALA,ROXANA multumesc.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 4+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Mai am o intrebare tehnica daca nu va suparati.Daca vreau sa reiau un mesaj pentru a raspunde ce trebuie sa fac?

poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

hai salut

mama, ce ofticata sunt!!
de vineri am musafiri si vanzoleala continua, n-am apucat sa intru neam pe forum.
PAI BINE, MAI SHOSE SHOSETICA!!
pe mailul comun e numarul meu de telefon, l-am pus acolo adica e ok sa ma cautati sa imi spuneti ca sunteti pe aici, si vedem daca ne pupam la program!! ca sa nu mai spun pe messenger daca ma vedeti!! reiau info pt. cine nu are, eu sunt doctoru_de_cap deci s-a inteles??

azi ma pregatesc sa mergem iara la plaja la intalnire de zuze de constanta si nu numai zuze, ultima oara am fost angi, eu, adina si apoi si mav, da' poze n-am primit nici pana acum. data viitoare nu mai uit, imi iau aparatul EU. tanti roza.

naty, bineinteles ca primim printesa ta mica in randul clopoteilor.
acuma, despre cereale si biberon, eu ii dau seara (uneori, ca nu ma prea caracterizeaza constanta) Burtica sanatoasa, orez cu morcov. si prima oara am facut ca pe cutie, 4-5 lingurite rase la 140 ml lapte si era lichid rau, nu mi-a placut pentru lingurita, asa ca am facut o gaura mai mare la tetine si l-a ras instantaneu. si sor-mea tin minte ca la fel facea, taia tetina si punea cerealele in lapte praf si il dadea asa. copiii ei s-au intarcat singuri cand a inceput diversificarea, n-au mai vrut san neam, asa ca erau pe lapte praf.

eu inca nu i-am bagat masa de la 17-18, azi iau prima oara iaurt, cred ca o sa fac cum a spus Lala, pun in iaurt 2-3 lingurite de cereale, ca seara ii dau san, si mi-e tarsa sa stau sa ma mulg ca sa pun cereale in el si apoi cu bibe. oricum papa cereale 1-2 lingurite si la fructe, e suficient (zic eu).

masa de noapte si noi o avem la mare pret, da' nici nu-mi vine sa i-o scot (de parca as sti exact cum) pentru ca tot slabanog si amarat pare, chit ca papa la pranz cel putin 200 gr piure legume, dimineata cel putin 200 fructe cu cereale, si lapte in rest. da' culmea e ca peste zi nu plange de foame neam, da' noaptea se trezeste ca i-e foame. ziua sta nemancat si 5 ore daca il las, noaptea la 5 ore e ca ceasornicu', hai mama cu papa. e, nu ma eranjeaza, deja il alaptez fara sa ma trezesc, asa, mai somnambula, ma intorc in patut la mine si nani.

Dana, felicitari pentru semnatura noua!!

si Ramona, , scuze de intarziere, am motivat mai sus

pupici

Mami de dom' inginer (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Dana, mergi la mesajul respectiv si dai clik pe "reply with quote" - e un semn micutz (o pagina cu o sageata) in bara, langa PM .

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Mergi la inceput