Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (83)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Elle,

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

ANCA chiar vroiam sa te intreb cum mai stati cu kg ca Albert a trecut de 10 kg.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 4+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

MONICAA un pupic pentru tine si multa rabdare.Trece si perioada asta dificila si Clara cea frumoasa va redeveni copilul adorabil care era inainte.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 4+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Dana, . stai linistita ca am fost puternica si am reusit sa le zic ce aveam de zis dupa o tura de boceala in perna...da' m-am descarcat acasa, sa nu ma vada nimeni, sa nu le dau satisfactia de a vedea cit de tare m-au ranit. azi am discutat super calm, nu chiar ci zimbetul pe buze, dar aproape...ceea ce i-a cam zdruncinat...

noi cred ca ne-am oprit din crestere. in sensul ca nu cred ca a pus mai mult de 100 gr in ultimele doua-trei saptamini. e si f activ, sare cite o ora pe zi in bouncer, prin urmare i-au mai scazut obrajii si burtica. si azi nu mi-a papat foarte bine, asa cu chiu cu vai a mincat vreo 150 gr de fructe si vreo 200 de supica cu carne.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CameliaH spune:

Salut mamici zuzici

Nu am apucat sa intru de sambata, aglomerat tare wekk-endul la noi. Sambata am fost la piscina cu totii si cu prietena mea care are doi copii: un baiat Luca care are 5 ani si o fetita Ana care tocmai a implinit 3 ani (cea careia i-am facut tortul papusa pe care vi l-am aratat acu vreo doua capitole). MAi fetelor si am tras o sperietura de nu mi-am revenit toata ziua. Noi intram cu randul cu copiii in piscina pentru ca e adanca si chiar si cu colac trebuie supravegheati.

Bun si venise randul meu. Fetele mele erau in piscina, Ana cobora pe scara, in spatele ei frate-su Luca si inca o fetita. Eu eram in picioare in spatele lor si ma uitam la ei. Si se arunca Ana de pe scara in apa, colacul ii alunecase sub solduri, cade in fata, se da peste cap, ii iese colacul de pe ea si o vad cum se duce la fund, dand din maini si din picioare. Nu stiu cum i-am dat pe restul la o parte si m-am aruncat dupa ea si am scos-o. Mi s-a parut ca a trecut o gramada pana am ajuns la ea. Cert e ca am reusit s-o scot exact cand ajungeau si salvamontii la marginea piscinei si prietena mea. Copilul plangea si-a revenit repede, in juma de ora era din nou in apa. Dar eu m-am speriat atat de tare ca nu mi-a mai trebuit nimic toata ziua. Tot revedeam faza si tot imi ziceam ca am intarziat prea mult pana am sarit, desi e evident ca nu a fost asa. Plus ca desi stiu sa inot foarte bine, habar nu am de tehnici de salvare, iar piscina e adanca. Maica-sa era foarte relaxata , lasa draga ca o scoteam ca era in piscina nu in mare si oricum nu se moare asa repede.

Oricum multumesc lui Dumnezeu ca a fost numai atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

hellooouuuu! ce faceti? zilele astea am fost mai ocupata s nu am avut timp si pt.DC plus ca ieri am stat aproape toata ziua in parc unde e racoare si bine.

Am vorbit si cu GAtta care mi-a spus ca va multumeste mult pentru urarile de sanatate adresate Sarei, iar Sara mi-a spus sa va dau cate un pupic la fiecare si unul special lui Ginnette, care i-a trimis sms.

Ne-au aparut si noua 2 dintisori, Daria e putin mai maraita decat de obicei si nu mai mananca la fel de bine, iar acum are si mai multe scaune intr-o zi, 3-4, dar face putin si tare. am introdus si dovlecelul care se pare ca ii place.
am intrebat-o pe doctora ei daca pot sa-i dau sfecla rosie si a spus ca da, doar sucul, amestecat la masa de fructe. i-am pus putin in piureul de piersica cu mar si se pare ca i-a placut.

Stancutza, ce bine ca te simti utila intre burtici parca mi s-a facut si mie dor de burtica.
Anca, e bine sa fii dintr-o bucata si sa le spui oamnilor ce ai pe suflet, uite o floare de la noi

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

botez Daria
POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CameliaH spune:

In alta ordine de idei multumesc pentru urari si zic si eu La multi ani copilasilor nascuti azi.

Sambata l-am bagat un pic si pe Matei in piscina cu pricina ca era apa calda si foarte curata si a fost foarte incantat.

Azi nu stiu ce e cu el ca tare marait este. O fi si din cauza ca iar am avut scandal cu mama de dimineata. Nu stiu ce sa ma mai fac cu ea. Am urmarit, pur si simplu nu poate sa treaca o saptamana fara sa o apuce nervii din te miri ce prostie. Face scandal apoi se linisteste ca prin farmec, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

Succesul zilei de azi este insa ca Matei a mancat mancarica la borcanel la pranz si anume Meniu cu vitel cartofi, morcovi si porumb. Bine, nu tot borcanelul, vreo 100 de grame estimez eu asa, dar tot e bine ca ne pregatim sa mergem la munte si aveam un stres cu chestia asta. Am mai incercat saptamana trecuta Pireul de legume cu morcovi conopida si inca ceva, dar nu i-a placut deloc.

Miercuri cred ca mergem la vaccin si iarasi am un stres ca nu cred ca ajung inapoi acasa pana la masa de fructe. Si aici va intreb pe voi cat pot tin fructele preparare de mine pana i le dau sa manance. Si ce anume? Ca borcanel de fructe mi-e frica sa mai incerc chiar in ziua cu vaccinul ca data trecuta s-a cacalit de la piersica+ mar de la Hipp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Buna nu stiu daca va amintiti si de noi,am postat cam rarut dar am citit din cand in cand si am admirat pozele clopoteiilor.
Eu am fost tare ocupata cu scoala,am terminat facultateamai la batranetesi de aceea nu am mai avut asa timp de forum.
Suntem in Romania de 2 luni si jumatate,abia peste 2 saptamni o vom boteza pe Bianca caci atunci vine si tati.In rest ce sa zic suntem binisor crestem,cu somnul tot asa nasol stam dar asta este.
Am vazut ca ati vorbit odata de o intalnire in Tineretului daca o tineati veneam si noi,eu stau vis-a-vi de el, altfel nu prea ma incumet ca sunt singura.Imi este tare greu sa plec altfel caci nu conduc,sper ca voi face si scoala de soferi cat de curand.
DANONIQUE nu m-am putut abtine sa nu te felicit pentru bebelusce curajoasa esti
LA MULTE LUNITE tuturor bebelusilor sarbatoriti astazi sa cresteti mari,sanatori si frumosi
A si daca vreti sa o vedeti si pe mezina clopoteilor,avem si noi niste poze noi.

Cristina deBianca Maria(4.03.2008)

"Bianca" http://good-times.webshots.com/photo/2161473100103063595hQMDpK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Anca, e bine ca ti-a reusit asa bine "reglarea de conturi". Si mai ales civilizat. Ca daca era sa va certati, mai rau te enervai acum.

Dana, daca nici la Vanessa nici la Albert nu ai avut greturi, poate nici acum nu o sa ai. La mine au inceput cam prin sapt a 6-a. Ba mint, pana atunci am avut greturi usoare si de atunci au inceput vizitele la baie. Iar cele mai nasoale greturi le-am avut intre sapt 9-13, parca. Un cosmar. Inca mai am sechele din perioada aia. Felicitari pentru greutatea lui Albert, cred ca e si lungut, ca gras nu pare in poze!

Camelia, ai reactionat bine si, sunt sigura, cat de repede s-a putut. In astfel de momente de criza si panica timpul "se dilata", pana si secundele par lungi, si simti ca te misti cu incetinitorul. Dar nu e asa, iar tu ai fost pe faza.

Cu piureul de fructe, bona Sofiei il prepara acasa si-l ia de dimineata - ora 8 jumate - in pachetel (in borcanel adica) si i-l da la 10 jumate sau 11. Deci doua ore tot sta gata facut.

Apropo de salvari, eu si sora mea eram acum vreo cativa ani la bazinul Floreasca - bazin mare, olimpic adica. Stateam in apa, dar langa margine si ne odihneam. Si pe culoarul urmator inota un baiat, mai mic ca noi cred. A trecut cineva pe langa el inotand viguros si a "facut valuri", lui i-a venit apa peste cap in momentul cand respira, si de acolo i s-a rupt filmul. A inceput sa dea din maini dezordonat, sa incerce sa ia aer, dar desi era aproape de margine nu reusea sa iasa din situatia aia. Dupa ce ne-am lamurit ca s-a pierdut de tot, eu si sor-mea l-am tras catre noi si l-am sustinut la suprafata pana si-a revenit. Saracul, nu mai stia cum sa ne multumeasca. Cred ca daca nu il vedeam noi s-ar fi scufundat curand. Ce e comic aici e ca si eu si sor-mea suntem doua fricoase, stim sa inotam dar daca nu simtim fundul (marii / bazinului) sub picioare, sau daca nu avem marginea aproape ne panicam repede. Deci saracul baiat a fost salvat de doua nataflete :-))))))

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Salutare zuzici.

Intru sa va spun ca de azi, baietelul meu mic si frumos si dulce si zambaret... e la cresa.

Tocmai ce m-am intors de-acolo. Am plecat cu inima stransa si in masina, in parcare am tras un planset.
De 5 luni si aproape 2 saptamani, zi si noapte, totul a trecut pe locul doi.Locul intai luandu-l mica mea minune.De care mi-e deja dor.

Baiatul meu creste.Socializeaza.Trebuie sa-l impart acum cu niste necunoscuti. Si sa ma incred in ei ca vor avea grija de el,cel putin la fel de bine ca si mine.

E grea meseria de mamica. Nu doar fizic,ci si sufleteste.

Va pup.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput