Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (67)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
laura_dimitris spune:
quote:
citat din mesajul lui Tinna S.
Buna zuzici!
Am intrat sa va pup si sa vad ce mai faceti! Stiu ca intru cam rarut, da' am fost ocupata tare tare in ultima perioada...
Tinnasi minunile mele Luca si Andrei
Poze Luca la botez
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/" target="_blank">Poze cu iubirile mele
Povestea nasterii lui Andrei
Povestea nasterii lui Luca
Bine ai revenit tinna!!!
Este totul bine?
Ce-ti mai fac flacaii ???
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
laura_dimitris spune:
quote:
citat din mesajul lui cati_magureanu
Laura, noi stam langa Detroit (Michigan)...aproape de granita cu Canada..
Alina023? Ce faci dragutza? Ce face Anuska? Cum va descurcati?
Mami deMatei (13 ianuarie 2008)
SUFLET DRAG
www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!
Wow!!
Ce-mi faceti voi fetelor din america???
Ma plimbati acum din california in nordul tarii...?
Acum, pe zona in care stai tu o vad ca fiind plina de paduri inalte de brazi si mai racoroasa decat california lui oita...
Sunt departe de realitate ? visez? Aberez?
![](icon_smile.gif)
Alinuta este bine. Sta la tara la parintii ei pana in spetembrie. Se bucura de aer curat ira luca se joaca in curte toata ziua.A inceput serviciul si face naveta .
si Eleni - 05.02.2008
laura_dimitris spune:
quote:
citat din mesajul lui Ellenuta
dar nu plec inainte de a va arata cum doarme bitzi acum .. nu m-am putut abtine si i-am facut poze inainte s-o intorc .. cum o rezista in pozitia aia, nu inteleg ... ma mir ca nu a plams cand s-a asezat asa ..
SOMNIC DE BROSCUTA
Elenade
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Oh Doamne, ce scumpa este !!!!!
Nu se loveste la caput de gratii caci vad ca i-ai pus peretarele acelea pe exterior...?
si Eleni - 05.02.2008
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ellenuta/Ellenuta.jpg)
Ellenuta spune:
neata laurici,
nu fug .. am expediat bitzulina in parc cu socrella, acum savurez cafeaua si pe la 10 fara 10 fug la manechiiura si pedichura ca-mi pleaca fata in concediu 2 saptamani si vreau sa ma lase gatita.
sa va spun faza ... ieri seara in parc eu cu socrella. seara, multe mamici vin insotite de sotii lor. eu zic: ia uitati fetele astea au venit cu barbatii lor, al meu umbla creanga ... la care socrella .. da de parca ei sunt in concediu de ingrijirea copiilor. mi*au venit instant spumele .. si am intrebat-o de unde treaba asta ca femeia trebuie sa creasca copiii?? ca e numai treaba femeii sa-i plimbe in parc, sa-i spele etc etc ... ea tot imi zicea ca barbatul ei, cand venea acasa de la serviciu, vroia sa fie totul luna .. mancare, curat, calcat, spalat .. copilu mancat, imbaiat .. el doar sa se joace cu el .. i-am precizat ca la mine in casa n-o sa se intample asta .. ca nu-s negru pe plantatie si nici nu-s castigata la loz in plic!! acum face ea de toate si nu ma deranjeaza. sotu' ma intreba ... ce te faceai daca nu era mama aici, i-am spus clar ca pe locul 1 era copilul si apoi casa. iar daca ma-sa nu era, venea femeia si se ocupa de curat, calcat .. i-am inchis pliscu cu asta!
hai ca am scris un roman ...
Elena de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Ellenuta spune:
quote:
citat din mesajul lui laura_dimitrisquote:
citat din mesajul lui Ellenuta
dar nu plec inainte de a va arata cum doarme bitzi acum .. nu m-am putut abtine si i-am facut poze inainte s-o intorc .. cum o rezista in pozitia aia, nu inteleg ... ma mir ca nu a plams cand s-a asezat asa ..
SOMNIC DE BROSCUTA
Elenade
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Oh Doamne, ce scumpa este !!!!!
Nu se loveste la caput de gratii caci vad ca i-ai pus peretarele acelea pe exterior...?
si Eleni - 05.02.2008
laurici, se mai loveste dar ce sa-i fac .. le-am pus pe exterior ca se baga cu capul sub ele! nici nu stiu cum sa procedez cu ele acum, in curand se va ridica in picioare si mi-e teama ca atunci cand va ateriza inapoi in pat, va cadea cu capul de gratii. poate voi lua din alea foarte subtiri de la mondocarp care acopera si tot grilajul. vedem ..
![](pupic.gif)
Elena
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
grati.ela spune:
neatza fetelor!
Tudor al meu nu vrea pe burtik si pace...parca-i un gandacel chinuit. De pe spate se intoarce pe burtik si asa intepeneste...tzipa, se tanguie...eu nu vreau sa-l ajut pt ca nu mi se pare ok ca la 5 luni si aproape 2 sapt sa nu se ridice pe manutze, sa nu se roteasca....
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
cynthia_ spune:
Multumim din suflet pentru voturi acum ma bag si eu la votat.
Laura nepotica ta e o scumpica si-mi place la nebunie numele ei.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Miutza/Miutza.jpg)
Miutza spune:
Ellenuta, nota 10 pt raspunsurile date soacrei si sotului! fata desteapta! soacra mea se bucura nespus cand vede cat de mult ma ajuta Cosmin si cu Maya (toate sarcinile le putem indeplini amandoi cu succes, adica tot ce stiu eu stie si el astfel incat se poate descurca numai el cu ea in caz ca se intampla sa nu fiu disponibila) dar si in casa cu curatenia si la bucatarie. ea zice ca ea n-a fost asa desteapta sa-si puna barbatul s-o ajute dar bine ca eu am parte de ajutorul asta. e chiar draguta la fazele astea ca unele soacre se oripileaza la gandul ca nurorile le chinuie baietii...
tot pt Ellenuta , Bitzi e o frumoasa si o dulce!!! iar cand am vazut cum doarme...Doamne ce draga mi-a fost! o pozitie haioasa tare, asa cum ii sta bine unui clopotel frumos si destept cum e Eva Maria!
Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra
Ellenuta spune:
mission accomplished! votata piciulici dupa lista laurei .. la pag 34 mai este si roberticu de moni!!
cyn ce dulce-i iepurila mic!!!
laurici nu stiu daca ti-am spus ca ai o nepotica tareeeeeeeeeee frumoasa!! are niste ochi superbi!!
Elena de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE