Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (67)
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
cati_magureanu spune:
Somn usor tuturor zuzicilor si clopoteilor!
SUFLET DRAG
www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ellenuta/Ellenuta.jpg)
Ellenuta spune:
neata zuzici
dau .. cine se baga???
hai repede ca oferta e limitata ... hi hi hi .. sau poate ma razgandesc ca m-am trezit cu fata la cearceaf .. sotu' e de vina, sa stiti. a venit azi-noapte la 1 de la terasa ...
Elena de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
laura_dimitris spune:
Ellenutule.... nu fugiiii!!!!
eu sunt "pe metereze"!!!!
Buna dimineataaaaaaa!!!!
ce viata de boier are sotul tau !!!!!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
laura_dimitris spune:
Mi-am facut "temele" pana la ora aceasta si am votat clopotei si nepotei de clopotei...
so:
pagina 11 / vanessa, david si antonia de cristina coman
p.12 - matei de cati_m
p.16 - octi
p.17 - mihaita si matei de cati_m
p.20 - ioana lui sora-mea
p.31 - adeluta
p.32 - robert
p.33 - razvan
p.34 - matei de ereena!
si Eleni - 05.02.2008
laura_dimitris spune:
quote:
citat din mesajul lui jelimoni
fetele poze noi aici,inclusiv cu colacul lala!!
http://community.webshots.com/album/563042718PyarHg?start=12
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
Ce dulce este si ce se lafaie el in colacelul cadou de la lala20 !!!!
![](pupic.gif)
si Eleni - 05.02.2008
laura_dimitris spune:
quote:
citat din mesajul lui creata2008
Laurici - tu ai vazut-o si in realitate de curand, asa ca poti sa nu te uiti la poze,
Va pup, ma duc pe terasa sa citesc. E perfect afara. Putin racoare, dar atat cat trebuie.
Ciao!
Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca noi
www.youtube.com/uic9999" target="_blank">Filmulete Mariuca noi
Povestea nasterii
Cum creste MariucaMaria Ilona
E, si ce daca am vazut-o in realitate de curand...??!!!
Ce?1 Eu nu am voie sa ma mai delectez cu imagini cu o papusica cu ochi albastrii ???
Mi se pare mie sau chiar o prinsese soarele putin la mare?
Scaun de boieroaica are !!!
Te invidiez pentru terasa pe care o ai... Imi plac la nebunie muscatele alea inflorite....!
Si te mai invidiez si pentru timpul alocat lecturii...
Nu ca eu nu as avea timp... nu am dispozitie!
Abia astept sa vina vacanta si sa ma delectez si eu pe malul marii cu o carte in mana!!!!
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
si Eleni - 05.02.2008
laura_dimitris spune:
quote:
citat din mesajul lui miri_mik
ashea, am culcat broscutsele oracaitoare...
am fost la medic cu sacha... are otita, evident. iie plina urechiusa cu puroi si are si o eczema urata in pliul de la urechiuse. umezeala a facut dracia aia in pliu:( prin urmare, antibiotic pe nas - avem si muci verzi - pe urechi si fucicort in pliuri pana se usca si vindeca buba. cica e o sensibilitate a unor copii... ma rog... in afara de plansul isteric de azi noapte si de smiorcaiala de la amiaz la somn, sa batem in lemn, nu e dificil. maine e ultima zi la tanti - pe care o iubeste foarte tare - si deja ma iau de cap cum o sa ma descurc cu doi acasa, lucrand de la 5 dimineata.
ellenutsa, meriti un shlap la cur! cum adica nu-ti mai place de bitsi? cum adica nu e frumoasa??? eeeeeeeeeeeeee, sa nu mai citesc dintr-astea ca ma enervez mai tare ca cu chestia de la servici:) e o dulce si-o dodo delicioasa! si daca vreodata o sa am o fetita, are toate sansele s-o cheme eva maria:) si sa aiba obraji bucalati! asta daca intre timp nu o fi calcand sacha stramb, sau poate chiar bruni (desi bruno e deja indragostit de alice de la gradi)
acu, astept sa treaca noaptea. sa treaca ziua d emaine, si sa vad cum s-a terminat toata tarasenia:( si repet, ca sa ma linistesc eu, de-am gresit eu, nu mai pot schimba oricum nimic:( dar sunt sigura ca am sa fiu cu ochii in 20 de-acu incolo si n-am sa am incredere nici in mama mea:)
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
Of, imi pare tare rau pentru micutul de sacha !!!!
![](icon_smile_sad.gif)
Sanatate multa-multa !!!!!
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Cta despre ellenuta,... sa nu o certam prea tare! Cand stai prea mult acasa se intampla sa mai ai imagini deformate ale realitatii... Ea are si o scuza puternica caci are o socrela in spate non stop...
![](icon_smile_big.gif)
Nu stii ca saptamana trecuta se vedea urata pe ea....
Acum i-a picat pe bitzulina frumoasa!!!
Lasa ca daca nu-i trece pana marti ii transmit eu shlapul tau cand ma voi vedea cu ea!!
Auzi tu... sa zica ea asa de eva cea frumoasa!!!!
si Eleni - 05.02.2008
sweetgys spune:
Neatza, multumim pt voturi, acum ne bagam si noi sa votam pe azi. Zic si noi pt ca suntem amandoua fetele la masa in living, eu la laptop, strumfitza in scaunelul ei tranteste jucarii de masa.... Am luat o gustarica impreuna, eu cateva fructe, ea putin ceiutz...Ce mai viatza...imi place....abia astept sa mai creasca putin sa stea cu mami la povesti. E frumos si cand e taty, dar ce nu-mi place ca atunci cand vine el acasa nu prea mai am timp de voi, ca deh vrea si el bagat in seama, mai stam impreuna la un film, mai ...din astea.
Fetelor de la ce se face otita? Doar de la infectii in gatutz netratate sau si asa din senin? Are vreo legatura curentul, ca eu auzisem ca NU?
Gya de
Vanessa Maria
http://www.flickr.com/photos/sweetgya
[URL=http://good-times.webshots.com/album/563848320XPnIIZ][IMG]
laura_dimitris spune:
quote:
citat din mesajul lui oita
LauraD,noi nu suntem in Houston,ci in California,destul de aproape de San Francisco;nu stiu dac ami-ar fi placut mai mult sa fi fost acolo,stiu doar ca imi place aici,si asta e cel mai important :D
Ellenuta, am trimis cateva poze pe adresa e-mailului comun, despre astea era vorba;si,in alta ordine de idei,te rog mult,nu mai zi de bitsi asa,ca eu stiu sigur ca nu-i adevarat.Auzi,nu-ti mai place de ea!!precis tu ai gandit altceva cand ai scris asta,asa-i?!pupicei pentru tine si scumpetea de bitsilina,frumusica si plina de energie ca si bebi a mea.
CatiM,deci asaaaaa....banuiai tu ceva dar ai asteptat sa sparg eu gheata,,,ei,nu-i nimic,e bine si-asa!Nu am apucat sa vb cu rubedeniile respective,si, sa vezi de ce:sotia preotului e medic pediatru,ma rog,acum are un cabinet si a trecut pe medicina de fam,dar eu am consult mereu cu ea in privinta cresterii fetitei mele,si acum,nu am mai sunat-o ca,,,precis ma cearta ca nu-i fac supa lui bebi,asa cum m-a sfatuit ea;ii dau numai din borcanele,deocamdata,si o sa-i fac supica cand ii voi introduce si carnita,m-am handit eu,asa,dupa mintea mea si din ce-am mai citi t pe ici,pe colo. Pe de alta parte,cum o cheama pe bunica sotului tau,ca eu le stiu aproape pe toate babutele alea de la biserica,si el iubesc mult,mult,,
Asaaa,acum sa-ti explic cum e cu pozele:desteapta cum sunt,mi-am facut pana l aurma un account pe un site,dar,culmea,am uitat p ecare anume(era pe unul pe care am vazut ca aveti si voi albume,dar ,deh,cum era de asteptat,voi nu aveti toate p eacelasi site);dupa care,ce crezi,mi-am mai facut un alt account,acum stiu pe care site,dar,culmea,nu reusesc sa mai match-ez parola cu id-ul,nah,ca-n filmele cu prosti,ei,si ,pana la urma,cand am zis ca,gata,am descurcat atele,nu am reusit sa pun pozele,ca alea care imi plac mie erau in calculatoerul mare,si eu foloseam laptopul atunci,ba,altadata bebi nu m-a lasat,,,oricum,cert e ca nici pana azi eu nu am reusit sa am un album public cu niste poze.Pare de necrezut,dar,asta e!!
trimit mesajul aista si sper sa revin,
pupicei,
Oitza si Bebitza
E, california parca-mi suna chiar mai bine decat hudsonul desi nu te mai asociez cu extraterestrii, nave cosmice ET s.a.m.d. ....
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
si Eleni - 05.02.2008