Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (67)
Raspunsuri - Pagina 7
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ellenuta/Ellenuta.jpg)
Ellenuta spune:
dar nu plec inainte de a va arata cum doarme bitzi acum .. nu m-am putut abtine si i-am facut poze inainte s-o intorc .. cum o rezista in pozitia aia, nu inteleg ... ma mir ca nu a plams cand s-a asezat asa ..
SOMNIC DE BROSCUTA
Elena de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
oita spune:
uff sotu ma intreaba ce cadou vreau pt licenta//.oare ce sa vrea???ca nu-mi vine nimic in cap...si trebuie sa ma grabesc cat mai are money in cont.." hai,mai,Moni,nu-ti doresti tu nimic,nimic?!ia mai gandeste-te bine,ca,eu,una,iti fac o lista intreaga cu ale mele dorinte!hi,hi
cati_magureanu spune:
Tinnuta, noapte buna si speram ca baby Luca va trece fara probleme noaptea...
Moni-Jelimoni..ba esti tinerica, mama...pai fata de subsemnata care a facut anul asta 34..beaahhh..ce mai trec anii astia..Noi am sarbatorit anul trecut 10 ani de la terminarea facultatii cand s-a nimerit sa fiu in tara...
Eee Oita, imi dau seama ca stii tu ce sa-i zici matusii..da' ma gandeam ce-as zice eu daca as vrea sa nu se supere cineva bineintentionat dar ale carei/carui sfaturi nu le urmez din motivele mele...
Daa..tanti Lenuta este cu "puisorul"..hi, hi..ce draga imi este...a imbatranit saraca..parca anul trecut nu mi s-a parut asa de in varsta...acum arata mai rau..am inteles ca nici nu se prea simtea bine...
Nu stiu de bunica lui ALex sa fii scris ceva in cartea respectiva..se prea poate...o sa-l intreb pe sotz sa vad daca stie ceva..dar fiind de-a casei, acolo..tot ce se poate sa fie despre ea vorba..
Sigur o stie pe socrella ta...se stiu toate intre ele acolo...Dar chiar o sa o intreb cu prima ocazie...
Tu esti rea cu socrella? Sa ma vezi pe mine...Shhh sa nu ma spui...:-)
Da' in care locatie din Califronia a lui NASA sunteti? Ca are mai multe centre...
SUFLET DRAG
www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!
oita spune:
Ellenuta,sa stii ca si fetita mea doarme uneori asa,si mie mi se pare ca se odihneste destul de bine,nu pare dersanjata.Aa,sa vezi ce face bebi mai nou,exact din pozitia aia:se impinge in picioruse,ridica funduletul,si astfel se deplaseaza inapoi,ca racul,insa ea se enerveaza f tare,caci ea deja fixase vreo jucarie in fata ei la care vrea sa ajunga si ,nu reuseste caci se indeparteaza de ea,,,si,uite asa,tre' sa fgiu mereu prin preajma ei!pupici,somn usor asemenea bitsilinei!
Ellenuta spune:
moni o bijuterie ... un laptop nou .... o mashinuta noua .. o vacanta de 5 stele ... un i-phone, i-pod??
cum suna??
Elena de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Ellenuta spune:
un ceas de firma, ca sa spun asa ... un longines, bulova, bulgari etc ..
http://www.longines.com/eng/html_longines/Watches/dolcevita/longines_dolcevita.cfm
asta-i preferatul meu - al 4-lea de la stanga la drewpata, cel cu cadranul rotund
http://www.longines.com/eng/html_longines/Watches/LGC/longines_LGC.cfm
Elena de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
cati_magureanu spune:
Ellenuta, uratica zici?
Pai floricica asta ti se pare tie uratica? Fugi la culcare ... ca te pandeste un shlap!
Ce m-am amuzat cum doarme ea...Este extrem de haioasa! Il pandesc si eu pe-al meu sa prind o pozitie din asta insa vad ca inca nu doarme cu fundu-n sus...
Deocamdata ii place sa doarma cu piciorele atarnate pe-afara, printre gratiile patutului..avem o marturie si noi...hi,hi...
SUFLET DRAG
www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!
Ellenuta spune:
oita bitzi inca nu stie sa dea cu spatele, ea se taraste numai inainte .. va veni si vremea racului.
cati stiu stiu , am vazut. mereu va rasfoiesc albumul.
gata .. am plecat la nani ... mor de somn ...
noapte bunaaaaaaaa
Elena de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
oita spune:
Cati,deci asa cu tanti Lenuta!mai,eu cred ca batranele alea de acolo sunt adevarate mucenice ,zau asa!AA,una din carti e scrisa/alcatuita,de fapt,din martiriile enoriasilor despre parintele,si stiu sigur ca e si o d-na Tatiana,si nu poate fi decat bunica voastra.Noi suntem in CA,o sa-ti explic eu cu alta ocazie ce si cum,ca,oricum,deja suntem off-topic,cred,nu prea mai vb despre bebei.Chiar,Matei merge in busi de mult?Cum a debutat?asa,direct,sau s-a tarat mai intai?de-a-ndaratelea a mers vreun pic?caci bebi a mea cam asta stie,,,:((nu cred ca pot sa mai stau acum prea mult,caci vrea atentieeeeeeeeee,multa,si numai pentru eaaaaaaa,,pup,papa,o zi cu soare si racoare
cati_magureanu spune:
quote:
Cati,deci asa cu tanti Lenuta!mai,eu cred ca batranele alea de acolo sunt adevarate mucenice ,zau asa!AA,una din carti e scrisa/alcatuita,de fapt,din martiriile enoriasilor despre parintele,si stiu sigur ca e si o d-na Tatiana,si nu poate fi decat bunica voastra.Noi suntem in CA,o sa-ti explic eu cu alta ocazie ce si cum,ca,oricum,deja suntem off-topic,cred,nu prea mai vb despre bebei.Chiar,Matei merge in busi de mult?Cum a debutat?asa,direct,sau s-a tarat mai intai?de-a-ndaratelea a mers vreun pic?caci bebi a mea cam asta stie,,,:((nu cred ca pot sa mai stau acum prea mult,caci vrea atentieeeeeeeeee,multa,si numai pentru eaaaaaaa,,pup,papa,o zi cu soare si racoare
eee...nu-i bai...odata putem calca si noi "stramb" si sa fim off topic, nuu?
Matei se tarasete regulamentar..inainte...ieri ma dusesem si eu ca omu' la baie si, ce sa vezi..Matei in mijlocul camerei, pe mocheta asta pe care n-o sufar, asa spalata cum este...De aceea, apropo, intrebam daca voi va lasati bebeii pe covor/mocheta fara inima indoita prea tare...
Cand l-am vazut pana unde ajunsese exploartorul lu' mami...m-a pufnit rasul...m-am repezit, evident, sa-l duc inapoi pe pledul lui..azi s-a tarat pana la un ghiveci cu o floare, pe care-l aveam pe jos...mi-a rupt frunzele la floare..eee..ce sa-ti zic..deja tre' sa starngem pe aici ca devine periculos...
anyway, daca toti ti-ai activat PM=ul iti trimit nr. de telefon pe PM si trimite-l si tu pe al tau..poate reusim sa ne conversam la un moment dat
Pupici si zile mai racoroase va doresc!
SUFLET DRAG