Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (67)
Raspunsuri - Pagina 6
Tinna S. spune:
quote:
citat din mesajul lui Ellenutaquote:
citat din mesajul lui Tinna S.
LaLa si Miri... vad ca vorbiti acolo de durere in gat "tratata" cu inghetata...
Si eu am cam dat in "patima" inghetatei de la o vreme... Hai ca mi-ati facut o pooofta... si n-am inghetata in casa acum... Tre' sa astept pana maine...
Tinna si minunile mele Luca si Andrei
Poze Luca la botez
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/" target="_blank">Poze cu iubirile mele
Povestea nasterii lui Andrei
Povestea nasterii lui Luca
tinna iti recomand cu caldura inghetata MOUSSE COFEE SI MOUSSE TRUFFLE DE LA NAPOCA (sa le lasi 20 de minute la temp camerei, se fac cremoase) .. sunt divine!!!!!!!! si de la elion, la gelateria italiano inghetata de nuci ... mori mancand!!!!
pofta buna!!
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Hai ma Elle ca ma faci sa lesin aici in fata computerului...
Poze Luca la botez
jelimoni spune:
quote:
citat din mesajul lui Ellenutaquote:
LaLa si Miri... vad ca vorbiti acolo de durere in gat "tratata" cu inghetata...
Si eu am cam dat in "patima" inghetatei de la o vreme... Hai ca mi-ati facut o pooofta... si n-am inghetata in casa acum... Tre' sa astept pana maine...
Poze Luca la botez
tinna iti recomand cu caldura inghetata MOUSSE COFEE SI MOUSSE TRUFFLE DE LA NAPOCA (sa le lasi 20 de minute la temp camerei, se fac cremoase) .. sunt divine!!!!!!!! si de la elion, la gelateria italiano inghetata de nuci ... mori mancand!!!!
pofta buna!!
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
jelimoni spune:
quote:
Jelimoni cred ca nici n-am apucat sa te felicit pt licenta! Ce tinerica esti!
Eu la anu' am intalnirea de 10 ani de la terminarea facultatii...
Poze Luca la botez
tinna mersi!nu-s eu chiar tineria am 26!!da am facut ceva pauza dupa liceu...
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
Tinna S. spune:
Hai sa va mai zic o chestie apropos de infectia urinara pe care a avut-o Luca... Una din cauzele probabile e constipatia... asa ca fetelor aveti grija cu bebeii...
Luca facea kk o data la 5 zile... Si eu il lasam, ca ziceam ca e alaptat la san si nu se constipa el... iar dupa 5 zile facea tone de kk saracutu'...
Dar la copiii constipati pot trece f usor microbii din kk (cum e de exemplu E-coli) in sangele care ajunge si la tractul urinar (circulatia sangelui e comuna in zona aia)... Si uite-asa se face infectia urinara...
Poze Luca la botez
Tinna S. spune:
Fetelor noi plecam sambata la munte... De-abia astept! O sa stam acolo aproape toata vara (mergem la cabana socrilor mei)! Unii de-abia asteapta sa vina la mare, si eu care stau langa mare de-abia astept sa plec la munte... Sa vad cum o sa fac cu bb, ca i-am promis lui Andrei ca anul asta o sa facem impreuna niste trasee mai grele si mai lungi pe munte (eu sunt pasionata de mica de urcatul pe munte)...
Poze Luca la botez
oita spune:
miri-mik,multumesc,uite,chiar acum m-am uitat la urechiuse,ea are asa cum spui tu,crusta ,ca o rana cu coaja deasupra,si la e mai pronuntata la dreapta,ca stanga e putin clapauga,,,of,maine ma duc l apediatru,sa vedem ce si cum.Somn usor si sa ai o zi linistita maine!
Ellenuta,hai,ma,te rog io,nu mai zi asa de bitsi,ca e frumoasa,ma,crede-ma,nu ziceai tu ,candva,ca dupa ea stii sigur ca intoarce lumea capul?!Ei,ce dovada mai vrei?!Maine vei vedea lucrurile mai roz,si bitsi va fi si mai si,crede-ma!Pupicei sa iesi din starea de cacao!
Hei,hei,CatiM,am activat acum PM,multumesc!Ei,stie si matusa-mea ca am pediatru aici,si inca unul f bun,dar,uite,nu am mai sunat,si stiu si eu ce sa-i spun,oricum,ea e o draguta,ma invata numai de bine,femeia,da',te pui cu mine?!care fac numai ce si cum vreau eu!aici o citez pe socrella mea,sa-i dea DD sanatate.Nu ma lasa bebi sa ma mai uit in album,dar cred ca o stiu pe bunica ,si,normal,o stiu si pe tanti Lenuta de la lumanari.Deci asa,"puisorul",sunteti prieteni buni cu dansa!mie asa mi se adresa,si,probabil nu numai mie,nu?!Si,precis bunica ta,daca se duce de mult la biserica aia,o stie si pe soacra mea,pe "d-na farmacista,draga",hi,hi! Ce rea sunt,sa ma opreasca cineva,va rog!!Cred ca despre bunica ta am citit in xcartea despre viata parintelui Sarbu,sau Voicescu,si dansa avea acolo scrise niste marturii despre parintele,nu?!nu cred ca gresesc,dansa cred ca era acea Tatiana.Si,da,ai inteles tu bine ce ai inteles,doar ca nu era vorba despre Houston,atata tot,ei,nu-i bai,asta sa fie necazul!Trimit si sper sa pot reveni,
pupicei din tara soarelui,mai ales ca acum suntem loviti de un super val de caldura,,,caldura mare,dom'le, hi,hi
Tinna S. spune:
Oita eu cred ca n-am apucat sa-ti zic bun venit printre zuze!
Asteptam pozicile cu voi!
Poze Luca la botez
Tinna S. spune:
Fetelor eu va zic noapte buna! Ma duc la nani ca sunt rupta de oboseala...
Sper sa fie bine bb meu in noaptea asta (azi i-am facut in sfarsit vaccinul de 4 luni, desi el are aproape 5 luni, da' l-am amanat dun cauza infectiei urinare)... Poate da DD si nu face febra...
toate zuzele si clopoteii!
Poze Luca la botez
Ellenuta spune:
tinna eu am papat pepene si nu mai ma bag la inghetata .. sorry ca v-am facut pofta! moni
oita da, asa e, multe persoane ma complimenteaza ptr bitzi dar mie nu mi se pare cine stie ce .. nu dati cu shlapii, pls!
creata multu' de info cu scaunelul. e tare frumos!
lala unde ai disparut?
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
oita spune:
TinaS,multumesc,sa fie intr-un ceas bun,dar,eu zic,pana pun eu o adresa de album la semnatura,poti sa gasesti cateva pe e-mail-ul comun.Eu v aadmir f mult,mai ales pe cele care sunteti la bb2,caci mie mi-e greu cu unul,iar dac aar fi acum sa mai am un copil de cativ aanisori pe langa mine,,,,chiar ca nu stiu cum m-as descurca.So,multe felicitari din partea mea!si sa stii ca ma bucur ca s-a vindecat puiutul tau!BTW,ii urez si eu multa sanatate fetitei care are infectie urinara,si sper,ca,in curand, sa se vindece si ea!Pupici pentru clopotei si mamici