Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (67)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miutza spune:

quote:
citat din mesajul lui grati.ela

neatza fetelor!
Tudor al meu nu vrea pe burtik si pace...parca-i un gandacel chinuit. De pe spate se intoarce pe burtik si asa intepeneste...tzipa, se tanguie...eu nu vreau sa-l ajut pt ca nu mi se pare ok ca la 5 luni si aproape 2 sapt sa nu se ridice pe manutze, sa nu se roteasca....

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Grati, nici Maya nu se intoarce daca o asez pe burtica. sta, isi ridica bine capul si se sprijina pe maini insa nu se rostogoleste din nicio pozitie. nici nu se taraste. nici in fundulet nu sta neajutata de perne sau de noi. eu cred ca fiecare are ritmul lui si gata! pupam clopoteii precoce care se rostogolesc, stau in fundulet, se ridica in picioare, merg de-a busilea!

Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

quote:
citat din mesajul lui Ellenuta

quote:
citat din mesajul lui laura_dimitris

quote:

dar nu plec inainte de a va arata cum doarme bitzi acum .. nu m-am putut abtine si i-am facut poze inainte s-o intorc .. cum o rezista in pozitia aia, nu inteleg ... ma mir ca nu a plams cand s-a asezat asa ..

SOMNIC DE BROSCUTA

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Oh Doamne, ce scumpa este !!!!!
Nu se loveste la caput de gratii caci vad ca i-ai pus peretarele acelea pe exterior...?

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

laurici, se mai loveste dar ce sa-i fac .. le-am pus pe exterior ca se baga cu capul sub ele! nici nu stiu cum sa procedez cu ele acum, in curand se va ridica in picioare si mi-e teama ca atunci cand va ateriza inapoi in pat, va cadea cu capul de gratii. poate voi lua din alea foarte subtiri de la mondocarp care acopera si tot grilajul. vedem ..

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Sunt cumva de la berttoni?
Eu d'alea am. si sunt tare suparata pe aceasta tema... Ca am dat o groaza de bani pe ele si, vorba ta... nici nu acopera intregul patut...
Mai mult, am observat ca a inceput sa iasa din ele vata d'aia artificiala sau ce naibi am ele inauntru...
Am gasit-o odata pe eleni cu spume la gurita de am intepenit cand am vazut-o... pana m-am prins ce era de fapt...ca de fapt mesteca fata mea umplutura aia...
Acum, am pus peste ele cearceaful si paturica mai mare de la un set de lenjerie de pat d'ale lui dimitris cand era mic...Le-am bagat sub salteluta si le-am lasat sa cada pe cealalta parte a patutului...

Astfel nu mai are nici cum sa intre cu caputul sub peretare si nici sa se loveasca de zabrele ( scuze pentru defectul profesional de mai devreme... ca le-am spus gratii in loc de zabrele.... !!!!)

Este eleni tare incantata de albastru ce-l vede in fata ochilor....

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

miutza imi pare bine sa mai aud de soti demni de toata lauda si un mare 10!! poate ca daca nu era socrella aici, situatia ar fi aratat altfel si la noi ... m-am tot tinut sa-ti spun ca ai o printesa superba!!!!! o dolofanica cu ochi superbi!!!

grati incet incet o sa vezi c-o sa-i placa pe burtica. intoarcel tu de pe spate pe burtica si scoate-i manuta care se prinde sub el. fa asa de mai multe ori pe zi si o sa vezi ce repede prinde miscarea. o sa-i placa la nebunie. si a mea era la fel .. nu-i placea neam pe burta .. acum e disperata!!!!! cum o pun jos .. tusti .. pe burta. nu mai spun ca de vreo luna numai pe burta doarme. e lesinata dupa pozitia asta.

fug ca ratez programarea!!!

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miutza spune:

Creata, Mariuca e o frumoasa si o finuta! e leit tati, asa e, insa asa-s fetele de obicei, seamana cu tatii si-s topite dupa ei imi place ca e f expresiva.

Miri, primesti un pt sasha bolnavior? ufff dragul de el! sper sa-i treaca repede! iar tu sa ai incredere in tine asa cum ne-ai aratat de atatea ori si daca a fost sa gresesti tu, e pt ca esti om si nu masina care n-are voie sa greseasca. iar daca n-a fost greseala ta, atunci sa speram ca vor afla toti! capul sus

Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui grati.ela

neatza fetelor!
Tudor al meu nu vrea pe burtik si pace...parca-i un gandacel chinuit. De pe spate se intoarce pe burtik si asa intepeneste...tzipa, se tanguie...eu nu vreau sa-l ajut pt ca nu mi se pare ok ca la 5 luni si aproape 2 sapt sa nu se ridice pe manutze, sa nu se roteasca....

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Grati, stai linistita!
Stii foarte bine ca fiecare copil are ritmul lui de dezvoltare...!
Uite, orice chestie noua pe care o face fata lui sora-mea - care este mai mare cu 3 zile decat eleni a mea - ... fata mea o face dupa 2-3 saptamani....
Proportia nu este pastrata...Cand a inceput ioana sa gangureasca... eleni a gangurit dupa 2 saptamani, s-a rasucit prima data pe burtica ioana... a urmat-o si eleni dupa 2 saptamani... etc.

In schimb eleni a mea incearca sa paseasca acum... ii place la nebunie sa fie sustinuta de subrate si sa faca gimnastica, sa sara ca un arculet jos-sus....

tudorash frumos, surioara lui minunata si mama lor panicoasa!!!

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui cynthia_

Buna dimineata, Zuzici!!!

I-a uitati un IEPURILA

OCTI

mamica de octavian- 31.12.2007

Este tare-tare dragalas!
Iti vine sa-l mananci!
Si ce vioi si curios este in fotografia asta:
http://good-times.webshots.com/photo/2307275890102943558VeFsnk

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui cynthia_

Multumim din suflet pentru voturi acum ma bag si eu la votat.
Laura nepotica ta e o scumpica si-mi place la nebunie numele ei.

OCTI

mamica de octavian- 31.12.2007

multumesc mult si eu pentru voturile acordate ioanei!!!

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

laurici

da da de la bertoni sunt .. nu-mi plac deloc, nu acopera tot patutul, iese vatelina din ele .. cred c-o sa iau din alea de la mondocarp, mi se par ok.

fugggggggg ca ratez programarea!!

pupicei

cum ramane cu moghioros???

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

quote:

mission accomplished! votata piciulici dupa lista laurei .. la pag 34 mai este si roberticu de moni!!

cyn ce dulce-i iepurila mic!!!

laurici nu stiu daca ti-am spus ca ai o nepotica tareeeeeeeeeee frumoasa!! are niste ochi superbi!!

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

multumesc muuult!!!
sunt tare mandra de ea!!!

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

quote:

laurici

da da de la bertoni sunt .. nu-mi plac deloc, nu acopera tot patutul, iese vatelina din ele .. cred c-o sa iau din alea de la mondocarp, mi se par ok.

fugggggggg ca ratez programarea!!

pupicei

cum ramane cu moghioros???

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

FUGI !!!
Pai, cu moghioros a ramas sa ne vedem marti
Osa o sun eu si pe ana andrei sa vedem daca poate veni si ea...
Poate ne strangem mai multe fete
Vine si ema!

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput