Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (64)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

quote:
Originally posted by Ellenuta

moni ce miresica sexy ai fost!!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

multumesc elenuta!!m-ai luat prin suprindere culmea e ca mereu m-am imaginat ca mireasa intr-o rochie de printesa...da uite ca targuiala de-acasa si cea din targ nu prea se portrivesc...am fost cu o prieetena la croitoreasa sa-mi arate niste reviste sa-mi aleg modelul, si prietenei mele i-a placut mult modelul asta..eu foarte rezervata..niciodata nu mi-o placut rochiile scurte in fata .insa..croitoreasa cand a vazut rochi mi-a zis ca m-ar prinde tare bine, si nici nu vrea sa-mi faca alta rochie...m-au cam pus la punct..da nu mi-o parut rau ca m-am simtit tare bine in ea..
multumesc de compliment

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

ah uitat sa multumesc si pt felicitari!!mai am sapt viitoare prezentarea lucrarii si scap...apoi vvacanta!!!eu an noroc..cred ca stau pana vara viitoare acasa...tare rau imi pare de cele care au incput serviciul, eu am tampit zilele astea cat l-am lasat pe roby sa stea cu mama si eu invatam...
am intrat sa vad daca o aparut lavi...hmm se lasa asteptata..

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

am mai uitat sa spun ca am vazut ieri pozele vanesei din antalya, e frumusica foc!!sper sa treaca repede perioada de gelozie...da cred ca e normal sa-i fie frica ca pierde ceva din atentia si dragostea mamei daca a venit bebe 2...am vazut si eu la prietene mele..tot asa reactionau copii desi ele erau foarte atente sa le acorde atentie sa nu se simta neglijati...o sa treaca!

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Miri multumesc de exolicatie...dar din pacate traiesc in romania,slobozia...si nu cred ca am sanse sa gasesc asa ceva.
Sa nu mai spun,ca nu am fost numai la HELP NET ci am luat toate farmaciile la rand si cand intrebam da Zanza No se uitau crucis la mine farmacistele...sa nu mai spun ca la o farmacie intreb cosmetice chicco aveti la care tipa zice da si incepe sa-mi arate biberoane &co,m-am crucit si am plecat pe unde am venit...

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea NOU!!!
Bibi se face mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Cristian Bogdan
Matei
Bianca Maria

Poze de tot felul
Patricia Alexia - la 6 luni

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

zuzici, eu nu mai rezist, ma doare groaznic capul, obosita..ma pun la somn..speram s-o prind pe mitsu..o sa recuperez maine cu cititul..si=mi cer scuze ca am vrut sa va scriu la atatea si am tot amanat..si acum mi-am uitat....
va multumesc inca odata pt urari si felicitari!!va pup pe toate, noapte buna

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nour spune:

quote:
Originally posted by stancutza

Seara buna zuzici!

Am citit ce ati scris azi, am bagat la cap ce era de bagat...

Fetele cu pozele pe Piciulici: votat! Am trimis si eu poze pt concursul de mirese, sper sa apara.

Jelimoni, felicitari! Noua e foarte bine, ce bine e sa pui scoala-n cui nu-i asa?

Noi am avut azi a patra zi de acomodare cu bona, mie mi se pare cam greu dar stiu ca un bebe asa mic nu are cum sa se lase fara rezerve pe mana altcuiva brusc ... alte brate, alt fel de a apuca, alt miros...Oricum, la plimbare mergem amandoua cu Sofia, de mancare i-am dat tot e, dar bona s-a ocupat de restul: schimbat, distrat, spalat, impins carutul .

Asaaa...noi maine plecam la ai mei la Focsani, ce bine, mai rasuflu si eu, ca mama o sa stea in fundul piticei toata ziua...Nu o sa am net si o sa ma gandesc la voi des. Sper ca pana ma intorc eu toti clopoteii bolnaviori sa fie sanatosi tun, iar mamicile sa fie in forma maxima!

Concediu placut familiilor fericite care vad marea anul asta :-)

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

STANCUTZA ziceati ca maine plecati la Focsani... am fost si noi saptamana trecuta sa vedem bunicii si restul neamului( ambii parinti sunt din Focsani). Nu iti zic ca domnisorica mi-a dormit toata noaptea si s-a mai trezit dimineata la 6 a mai tras o dusca de laptic si apoi s-a culcat la loc.. .iar pe la 10 si ceva am trezit-o eu ca deja mi se parea prea mult. Daca e... ia niste aer de acolo la pachet, face taaaare bine. Io ziceam ca nu mai plec de acolo pana nu face fata un an daca tot doarme asa...

Nur de gagalice mica Lulua (28.01.2008)

Scumpa noastra mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Fetele din America, ati sarbatorit ? Cum a fost ?

Poze de tot felul
Patricia Alexia - la 6 luni

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

lala20, pacat ca nu ai gasit,eu am luat roll on asta seara dar nu l-am folosit pt ca a inceput o furtuna de praf, am fugit acasa.
miri, saru'mana de pont ,in gr sigur nu gasesc dar poate caut prin bucuresti. zuzele ,daca gasiti dati de stire pr forum

v-am citit, v-am admirat, sfaturi nu am de dat,v-am votat ,acum va spun noapte buna

Matei-Florin 24.01.2008

MATEI LA 5 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ereena

lala20, pacat ca nu ai gasit,eu am luat roll on asta seara dar nu l-am folosit pt ca a inceput o furtuna de praf, am fugit acasa.
miri, saru'mana de pont ,in gr sigur nu gasesc dar poate caut prin bucuresti. zuzele ,daca gasiti dati de stire pr forum

v-am citit, v-am admirat, sfaturi nu am de dat,v-am votat ,acum va spun noapte buna

Matei-Florin 24.01.2008

MATEI LA 5 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

ereena multumim de comentariu! somn usor!

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput