Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (64)
Raspunsuri - Pagina 5
stancutza spune:
quote:
Originally posted by Nour
STANCUTZA ziceati ca maine plecati la Focsani... am fost si noi saptamana trecuta sa vedem bunicii si restul neamului( ambii parinti sunt din Focsani). Nu iti zic ca domnisorica mi-a dormit toata noaptea si s-a mai trezit dimineata la 6 a mai tras o dusca de laptic si apoi s-a culcat la loc.. .iar pe la 10 si ceva am trezit-o eu ca deja mi se parea prea mult. Daca e... ia niste aer de acolo la pachet, face taaaare bine. Io ziceam ca nu mai plec de acolo pana nu face fata un an daca tot doarme asa...
Nur de gagalice mica Lulua (28.01.2008)
Scumpa noastra mica
Asa e, aerul e mult mai curat acolo...eu simt de cum ma dau jos din masina. Ma rog, nici cu cel de Constanta nu mi-e rusine... perluta pletosica!!!
Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
LaLa_20 spune:
Moni ce zapacita sunt:FELICITARI!!!!!!!!!!
Ai fugit repede la somn,fara sa faci cinste(virtuala)
Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea NOU!!!
Bibi se face mare
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
LaLa_20 spune:
Lavi te lasi asteptata...cat de tarziu lasa o postare sa stam noi linistite...Conrad bolnavior sa se faca bine repede
Povestea nasterii
Printesa mea NOU!!!
Bibi se face mare
LaLa_20 spune:
cred ca nu mai este nimeni pe aici,asa ca va zic si eu NOAPTE BUNA!!!
DAR NU INAINTE de a da o strigare:gata!!!Danibv!!!Creata!!!
si cap de lista MISHU!!!!!!!!!!!!
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare
miri_mik spune:
ereena, nush daca gasiti prin lume, dar nah, v-am mai dat o idee ce sa mai cautati contra tsantsarilor.
ellnutsa... am halit deja inghetsata. cu serviciul asta sunt atat de pe "invers" incat nu mananc toata ziua nik - ajung nervii pe paine - si pana ma culc... nu da domnul sa ma opresc. clar ajun g io iar la diabetolog, sa vedeti voi de nut rag un pocinog...
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
stoisor spune:
ceau fetele.....se pare ca doar vinerea si sambata mai apuc sa intru la voi...asta este
Sarita a inceput sa pape umpic mai bine ,nu chiar extraordinar dar e super bine fata de sapt trecuta ,......am descoperit si ca i place totul,dar totul caldut caldut ,inclusiv pireuturile de fructe chiar de borcanel sau facute de mine dar caldute ,Luni mergem la doc pt ctr profilactic si probabil vom incepe cu carnita de vita si pui si peste (salau probabil pt inceput nu stiu )si cu unt si ulei in pireutul de legume
in rest doarme fff rau noaptea ,groaznic ,nici cand era de o luna nu facea ce face acum ,mi frica sa o mai pun in patut ca o gasesc tot pe burta cu moaca in cearceaf ,se zbate pe uscat,caci face tumbe la greu prin patutul care a devenit ring de lupte pt ea si deci serveste mult patul lui mami si cam asa mai si doarme ca de bnu in patut numai se lupta toata noaptea ,sper sa treaca si asta ,am pus si perinutele alea speciale care o impiedica sa se intoarca si tot degeaba caci are forta fata si le dovedeste,ha ha ha
MONI FELICITARI PT NOTA OBINUTA
Am citit cap asta asa pe fuga sper sa mai citesc ceva din urma
daca nu vb maine ,pusi la fete si bebei
am citit si de bebe C,saracutul de el ,nu imi vine sa cred ,urate sunt alergiile astea ,am si eu o gramada ,aveam praful de casa dar m-am tratat intr-un an si ceva ,cu vaccinuri ,multe multe
Sara Ioana 15.02.2008
POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE
Mitsu-bishu spune:
Hello, zuze dragi!!! Mi-ati lipsit tare mult, dar zilele astea a fost o brambureala totala, va multumesc de telefoane/mesaje nu stiti cat!
Am fost mai tot timpul pe drumuri, ba in Bucuresti, ba la mama, azi am terminat oficial sesiunea, care s-a soldat cu ceva restante, ca deh... Lenea-i mare...
Conrad e destul de rau per total, el e vesel si jucaus, deloc apatic dar mofturos, are episoade de plans indescifrabil, scurte though, thank God! Ideea e ca raceste pe fondul unei alergii puternice cauzate de "mizeriile din aer" - homeopata dixit - care faciliteaza instalarea unui virusache capcaun. "Boala" debuteaza direct cu tuse si cu accese de sufocare, fara rosu in gat sau o bronsita in prealabil... Adica ajunge direct la bronsiolita, din cauza de virusul ala sincitial potentat de polen, praf, pufuri, etc. etc. Tre' sa stea, in concluzie, in casa cand bate vantul si, in general, la loc mai adapostit, fara masini si alte treburi care ridica praful & stuff... Asta am inteles eu, poate am scris o sumedenie de aberatii...
In fine, alte rele nu's, de maine ne punem la curent cu ce se mai forumeste. Va pupam pe toate cu mult drag si ne cerem scuze pentru absenta "nesimitita", dar resimtita
Lavi, de baby Conrad
Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">Clipeli
NOU!
Anca.Diana spune:
neatza!
fetelor, m au macelarit tantarii azi noapte! ciudat, pe bebe nu. numai pe mine!
aveti idee de unde pot cumpara aparat electric cu arc impotriva tantarilor?
Ven spune:
'neata.
Fetelor, noi ducem maine piticul la ai mei si acolo e plin de tantari vara. Sotul mi-a adus aparat electric contra lor, din ala cu lichid. Dar am vazut ca tot povestiti ca nu e permis la bebelusi. DE CE? Si daca e asa, de ce nu scrie pe el treaba asta?