Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (64)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Seara buna zuzici!

Am citit ce ati scris azi, am bagat la cap ce era de bagat...

Fetele cu pozele pe Piciulici: votat! Am trimis si eu poze pt concursul de mirese, sper sa apara.

Jelimoni, felicitari! Noua e foarte bine, ce bine e sa pui scoala-n cui nu-i asa?

Noi am avut azi a patra zi de acomodare cu bona, mie mi se pare cam greu dar stiu ca un bebe asa mic nu are cum sa se lase fara rezerve pe mana altcuiva brusc ... alte brate, alt fel de a apuca, alt miros...Oricum, la plimbare mergem amandoua cu Sofia, de mancare i-am dat tot e, dar bona s-a ocupat de restul: schimbat, distrat, spalat, impins carutul .

Asaaa...noi maine plecam la ai mei la Focsani, ce bine, mai rasuflu si eu, ca mama o sa stea in fundul piticei toata ziua...Nu o sa am net si o sa ma gandesc la voi des. Sper ca pana ma intorc eu toti clopoteii bolnaviori sa fie sanatosi tun, iar mamicile sa fie in forma maxima!

Concediu placut familiilor fericite care vad marea anul asta :-)

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

stanutsa, nus tiu cum se petrece treaba la voi, dar la sacha fu mai siplu decat m-am gandit vreodata. l-am dus la tanti si l-am lasat. tanti zice ca parca e acolo de cand lumea. e un vesel, mananca bine, doarme de la rupe - tot se trezeste noaptea dar asta e - si nu face nici mofturi nici fite. ar fi bine s-o lasi pe tanti sa isi ia toate atributiile in primire, inclusiv mancarea... aia e si foarte importanta. si... "vacanta placuta" la focsani:) sa va rasfatati si voi:)

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

quote:
Originally posted by miri_mik

stanutsa, nus tiu cum se petrece treaba la voi, dar la sacha fu mai siplu decat m-am gandit vreodata. l-am dus la tanti si l-am lasat. tanti zice ca parca e acolo de cand lumea. e un vesel, mananca bine, doarme de la rupe - tot se trezeste noaptea dar asta e - si nu face nici mofturi nici fite. ar fi bine s-o lasi pe tanti sa isi ia toate atributiile in primire, inclusiv mancarea... aia e si foarte importanta. si... "vacanta placuta" la focsani:) sa va rasfatati si voi:)

Sa stii ca, chiar mi-am amintit de falcoselul mic dupa ce am postat, si de acomodarea lui usoara la gradi. Nu stiu, o fi Sofia mai sensibiloasa, dar inca o simt rezervata si usor derutata cand tot vede alta figura decat a mea...e prietenoasa, dar nu se dezlantuie :-) De asta am zis sa nu o arunc in valuri din prima...O sa vina toate pe rand, iar dupa ce ma intorc de la ai mei tot o sa mai fie vreo doua saptamani de acomodare. Poate si eu sunt usor stresata si ma simte...ieri le-am trimis singure la plimbare in parc si eu cica imi vedeam de treburi in zona...de unde, imi venea sa merg sa vad ce face...A adus-o acasa mai repede decat preconizat, bona a crezut ca-i e foame, dar de fapt ii era somn si maraia :-) Oriucm, o vad ce tare se relaxeaza cand ma ved epe mine...si cand suntem amandoua, mereu s euita de la una la alta, de parca ar spune: da, mami? am voie? :-))))

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

:))
stancutsa, daca te ajuta cu ceva, iti spun ca toate mamele trec prin perioada asta de criza. insa ceea ce simtitm noi, nu e neaparat ce simt si ei. ne imaginam chestii, le interpretam, dar uitam ca de fapt bebeii nostri sunt de destul de "primari" in exprimare, si ceea ce luam noi drept neliniste sau altceva, e poate simpla curiozitate:)
imi amintesc de bruno. l-am dat la tanti la 6 luni fix. in ziua respectiva imi venea s aplang intr-una. in prealabil o vazusem pe tanti de 2 ori, i-am inspectat casa, ma oripilasem ca avea o pisica ce umbla peste tot - intre timp a murit saraca, spre necazul copiiilor - am facut si o criza de nervi ca io nu-mi las copilul in parul ala de animal. la noi pisicii stau afara si sigur nu urca pe canapea sau mais tiu eu ce:))
bun, deci, copilul pleaca dimineata la gradi. din or ain ora sunam la sot la servici sa-l aduca. nu l-a adus. cand s-a intors la 6 acasa, sa leshin nu alta! radea de se spargea, era foarte fericit, satul, mancase pe rupte si era fericit cu copiii. niciodata, dar niciodata - in afara de faza cu parul taiat de v-am zis, de-acu doua luni - n-a plans la tanti. si pe pare ca sacha face la fel.
concluzia, ai incredere in ea. incearca sa nu interpretezi mai mult decat e cazul. sunt convinsa ca totul va merge ca pe roate!

Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Miri ce sa folosim pt tantari?NU rade da nu am inteles la ce te referi...esplica si la oamenii mai saraci cu...

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea NOU!!!
Bibi se face mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

miri uite asa ca tu ai mereu o vorba buna pentru fiecare si un sfat.

nu iei antibiotic ptr gat? da-i si cu miere, lamaie si ceai. sau stii cum se spune cui pe cui se scoate ... o portie de inghetata delicioasa ..

mitsulinooo ce faceti?

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

fetelor .. nu cred ca ati vazut asa miresica sexoasa ..

http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2

primul rand, poza din dreapta ecranului ..

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

moni ce miresica sexy ai fost!!

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

lala20, exista in farmacii niste patch-uri (un fel de plasturi) care se pot lipi pe marginea patutului la bebe. se zgaria cu unghia si se sparg aleveolele cu lamaitsa. mirosul imprastie tsantsarii si r bebe nu sufera pt ca e totul natural.

ellenutsa... sexy rau.... muaaaaaaaaaaaama! sa stii ca am luat antibiotic. da m-am lasat c-am zis ca e bine. p-orma iar amluat trei zile, iar m-amlasat, iar e acolo. pisici... tre sa fie si o sensibilitate a mucoasei, ca e un fel de iritatie, de la cat bat din gura intr-o zi p-acolo:)))ceai nu beau, sunt anti-ceai. lamaie... dreaci friptsi
ramane inghe:))))
s-a trezit dujmanu de foame:))))

Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

miri antibioticul se ia minim 5 zile , asa stiam eu. sa stii ca si eu mai fac din astea .. de exemplu, dupa cezariana dr mi-a dat ergomet ptr a elimina lohiile .. eu am citit pe prospect ca diminueaza lactatia si mi-am zis io sa nu mai iau .. 2 zile am intrerupt. apoi, o zuza a facut infectie pt ca nu eliminase tot si am reinceput sa iau ... am eliminat si eu ditamai cheagul la vreo 2 h. tare m-am speriat ..

si ca tot vorbim de inghetata .... ma duc sa halesc si eu de cafea si de cioco!!

noapte bunaaaaaaaa!

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput