Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (63)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Virgo
, eu zic ca poti sa-l pui linistita in scaunel de masa, bine lasat un pic pe spate daca ai din acela cu mai multe pozitii. Noi il folosim de cind am inceput diversificarea si ii place tare mult. Are alta perspectiva asupra lumii, ca sa zic asa

Miri, Irlandeza, Ven, super copii, intr-adevar. la toti

Dana
, bine ai revenit! Cum a fost? Si bravo pentru pozitia “infipta” a lui Albert!

Aaaa, si Roli a revenit. Bine ai venit!!!! Ce bine ca v-a priit la mare!!!

Gya, al meu e siderat de televizor. Cind il prinde in raza vizuala nu-l mai pot dezlipi usor. Desi sint sigura ca nu intelege ce e acolo, ii plac culorile, lumina si faptul ca se schimba tot timpul imaginile. Cred ca 2-3 minute nu e nici o problema sa se uite. Mai mult de atit si asa nu le capteaza nimic atentia.

Ramona, mare flacau ai. Si ce frumas sta el la poza, batzos!

La multe lunitze sarbatoritilor de azi!!!!!

Lala, dentinox ala e apa de ploaie. Da-ti tie sa vezi cum e…amorteste un pic, trece repede efectul… sa vorbesti cu medicul pediatru sa-ti dea reteta pt altceva. Din cite stiu eu sint niste substante care se prepara in farmacie pt dintisori si care sint mai eficiente. Aaa
si mie mi-a refuzat doua zile legumele. Nu de tot, dar a papat mai putin si cu scandal. Azi a terminat un borcanel. Sper sa-si revina

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

hello zuzici,

miri imi dau seama ca .. a zburat puiu cu ata .. nu mai ajung eunever ever la 55 .. dar macar pe la 65-70 .. mai am pana acolo. o sa tin regim drastic dupa ce o intarc pe bitzilina. pentru raspuns

jelimoni si tie pentru incurajare!

ven ce barbatei sexy ai tu acolo. vor face coada fetele la usa! CONCEDIU PLACUT!!!

laurici ma faci sa rosesc .. nu stiu daca intorc capul dupa mine dar dupa bitzi se uita, sa stii.

roxana si a ea transpira la caput .. si in patut si in carut .. nu mai spun cand o pun sa suga .. acum ii pun un scutec sub caput.

dana bine ati revenit din vacanta. ma bucur de surpriza lui albert. pozuteee! la ce hotel ati fost??

roli bine ati revenit si voi! vrem pozute!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinaL spune:

Buna seara, dragutelor! N-am mai avut vreme sa intru pe forum, asa ca nu sunt deloc la curent cu ultimele vesti. N-am sa zabovesc nici acum, am o saptamana tare grea, Tudor se opereaza de hernie, Ileana nu prea accepta lapte praf, sunt f stresata si nu stiu cum o sa ma descurc cat vom fi internati. In fine...
Sper ca sunteti toate bine si puiutii sanatosi si voiosi. Nu stiu ce ati discutat de premergatoare...Eu am o prietena care il ofera pe al ei gratis. E marca Cam Maggiolino si nu l-a folosit decat vreo doua saptamani. Singura conditie e sa il luati de la ea de acasa, sta pe Iancului. Daca e cineva interesat, dati-mi un telefon si va pun in legatura cu ea (am nr pe mailul comun).
Va pup, scuze ca nu pot citi nimic din urma, va doresc sanatate tuturor.

Irina, mami de Ileana(19 ian 2008) si Tudor(4 ian 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

toata lumea e la somn?!!!
Strigare: MITSHU ,DANIBV,DOC SI CARE SE MAI STIU DATI UN SEMN SA STIM CA SUNTETI BINE!!!

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea NOU!!!
Bibi se face mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

DECI nu e nimeni pe aici,atunci ma bag si la somn ca puiutza doarme de mult DAR NU INAINTE SA VA ANUNTAM CA IN CURAND O SA MAI AVEM INCA UN DINTISOR

Povestea nasterii
Printesa mea NOU!!!
Bibi se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

quote:
Originally posted by LaLa_20

DECI nu e nimeni pe aici,atunci ma bag si la somn ca puiutza doarme de mult DAR NU INAINTE SA VA ANUNTAM CA IN CURAND O SA MAI AVEM INCA UN DINTISOR

Povestea nasterii
Printesa mea NOU!!!
Bibi se face mare

lala eu mai arunc cate-un ochi,ca sunt in focuri cu licenta...vineri amm
felicitari pt inca un dintisor!!!

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

de mulyt vroiam sa intreb de mitsu..care nu lipsea seara...sper sa fie bine si ea si conrad!n-a vb nimeni cu ea?

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

quote:
Hello,fetelor,care mai sunteti pe aici,

hop si eu,am o clipa libera si ma intrebam ce mai fac zuzele si clopoteii.

CatiM,am vazut ca tu ai postat ultima si am aruncat o privire prin albumul tau.Sa-ti traiasca puiutul!e mare si frumos,am vazut ca ati avut botezul in Ro,in Bucuresti,nu?La Sapientei?Cum de ati ales bisericuta aia?(daca te pot in treba,sper ca nu sunt prea indiscreta)O stiati mai demult,sau intamplator?Sunt tare curioasa,sa ma scuzi,te rog de indiscretie.

Buna Oita!

Saru'mana pt. aprecieri! Sper sa vedem si noi clopotica ta!
Da, am facut botezul in ro, pe 3 mai..Sapientei este bisericuta noastra de suflet si am mers si eu si sotul inca de cand eram la inceputurile relatiei noastre, niste copii (adica de vreo 15 ani)...Nu esti indiscreta, stai linistita...de ce intrebi?
Pup

FLUTURASUL NOSTRU DRAG
www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

LaLa , sunt si eu pe-aici... Da' nu pentru mult timp, ca sunt obosita tare... si maine iar am o zi f f incarcata... Felicitari pentru dintisorii lui Bibi! Wow! Ce fetita mare si frumoasa ai!

Am intrat cam rar in ultima perioada, v-am mai spus eu de ce...da' nu mai e mult si o sa fiu libera iar, si atunci promit sa intru mai des...

In rest noi suntem relativ bine, e deja o saptamana de cand bb meu ia antibiotice pentru infectia urinara (i-am repetat de cateva ori analizele si din pacate pana la urma a avut infectie urinara nasoala cu e-coli...) Deja e muuult mai bine, si se pare ca infectia aproape a trecut (i-am mai repetat luni sumarul de urina si nr de leucocite scazuze f mult, deci infectia nu mai e prezenta). Am fost si cu el la echo sa elimin si suspiciunea ca are vreo malformatie care favorizeaza infectiile urinare, si e ok bb, n-are nimic din fericire.
Cat a fost bolnavior nu prea a mai crescut, a stagnat o saptamana, dar vad ca acum a inceput iar sa ia in greutate... Noroc ca el e si grasunel si lungut, si nu prea s-a cunoscut... Are la 4 luni jumate 7300 g si vreo 67 cm (daca nu si mai bine...)

Azi a fost ziua lui tati, si am sarbatorit, am avut invitati, am facut diverse bunatati de papa, tort ... si ne-am distrat pana tarziu... Cam astea sunt vestile de la noi!

Acum va pupicesc si va zic noapte buna!

Tinna si minunile mele Luca si Andrei

Poze Luca la botez
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/" target="_blank">Poze cu iubirile mele
Povestea nasterii lui Andrei
Povestea nasterii lui Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theli spune:

`neatza fetelor!

Ven io am testat pe pripria mea piele vit.K (mai in adolescenta ce-i drept) si a functionat ( a testat inclusiv mama si ei i i-a diminuat f. mult luxul) - mi-a intarzia atata timp cat mi-am facut vit.K.Io mi-am facut injectabil (asa am invatat sa-mi fac singura injectii).Din cate tin io minte nu ar avea contraindicatii sau reactii adverse...

sarbatorotilor de azi!!!

Noi suntem bine...am fost cu pitika iar la spital ca i-au reaparut bubitele...si se pare ca e dermatita atopica (nu e plina de bubite, dar face frecvent pe fata si pe piept-si nu-s de la caldura ca aici sunt 23-25 grade).Am forat ieri netu` si am gasit cateva alternative la unguentul cu hidrocortizon recomandat de medic (e f. pacatos acest hidrocortizon...) si i-am luat produsele de la Aven Trixera (am lasat aproape 2 mil. in farmacie ).Le-am folosit dupa baita si par sa aiba efect...Tre sa ajungem pe 12 iulie in Bucuresti si o duc la un dermatolog si as vrea sa caut si un homeopat ca am inteles ca tratamentul homeopatic da cele mai bune rezultate (stiti careva vre-un homeopat in Buc.???)...cremele rezolva doar efectul nu si cauza bubitelor...
De 2 zile papam si mar (adaugat in biberon peste morcov) si e topita dupa el...pare sa-mi accepte f. bine orice aliment nou ii dau (trebuie doar sa am grija din cauza dermatitei sa nu aiba vre-o alergie alimentara...).Am cantarit-o aseara...ma miram io de ce-mi rupe spatele...are 7750g!!!A luat deja luna asta 550g , pana pe 12 cand face 5 luni cred ca mai i-a 150-180g, deci mult peste cat ar trebui...ma gandesc sa-i scot fulgii de orez sa nu se pufuleasca...

Avem si poze noi...

Pupam la voi cu drag

Mergi la inceput