Dr. TUTUNARU (23)
Un nou capitol
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=29850" target="_blank">cap 1 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38499" target="_blank">cap.2 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41969" target="_blank">cap.3 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43608" target="_blank">cap.4 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46008" target="_blank">cap.5 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49700" target="_blank">cap.6 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53967&whichpage=1" target="_blank">cap.7 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58338" target="_blank">cap.8 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62564" target="_blank">cap.9 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64919" target="_blank">cap.10 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68335" target="_blank">cap.11 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72713" target="_blank">cap.12 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75035" target="_blank">cap.13 cap.14 cap.15 cap.16 cap.17 cap.18 cap.19 cap.20 cap.21 cap.22
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Raspunsuri
Leditia spune:
Fetelor care ati luat aspenter in sarcina?Pana cand se ia?Mie dr hematolog de la Coltea mi-a zis ca trebuie sa iau 1/zi toata viata..inclusiv in sarcina..Tutunaru la vederea rezultatelor mi-a zis...ca o rezolvam cu aspenter!Acum,vin si eu si intreb sa ma asigur ..pana cand ati luat aspenterul?
Si m-ar interesa si de magne B6..pana in ce sapt l-ati luat?
Ca mai am putin si intru in sapt 12 si nu stiu ce sa fac..plus ca vreau sa repet coagulograma,numai ca aici nu se fac toate analizele pe care mi le-au facut la Coltea.Si cand ma refer aici,ma refer la clinici particulare,nu la spitale.Dr de aici mi-a zis sa repet analizele alea,dar nu am unde aici :(..In fine,sper sa-mi raspunda si mie cineva.Mersi frumos.
POZE
my baby
10+
tanima_i2002 spune:
Leditia, aspenter daca nu ma insel am luat toata sarcina, daca nu cel putin pana la 14 saptamani tot am luat. Magneziu am luat inclusiv cand am alaptat. Este foarte bun ptr psihic, ptr linistire. sarcina usoara in continuare.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
musettepink spune:
Leditia eu am luat aspenter pana la 14 saptamani si magne la fel apoi l-am mai intrebat pe Tutu daca sa mai iau magne si a zis nu.Acum eu zic de aspenter sa-l mai intrebi si pe el sa nu ai probleme de coagulare si sa trebuiasca sa iei toata sarcina!
tanima acum iti dau pm.Ti-o dau cu mare drag,nu cred ca mai am nevoie de ea si e aiurea sa o tin doar asa cand tie iti arde buza.
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 12s!
28+LUCA
tanima_i2002 spune:
musettepink am intrat tarziu pe net asa ca te voi suna maine. Multumesc mult de tot. Azi intamplaor am intrat intr-o farmacie mare si am intrebat daca au si mi-au raspuns ca da. La care am mai intrebat o data :"Aveti pregnyl de 5000?????", iar tipa la fel de mirata: "Da", eu" Cate?", Ea "6", eu" Le vreau pe toate", ea
Parca eram in filmele cu prosti. Asa ca am reusiy sa fac rost de 6 dar pe moment am nevoie de 14. Multumesc muuuuult de tot.
madau spune:
Aspenter n-am luat ca n-am avut nevoie, Magne am luat pana am nascut, inclusiv dupa
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Leditia spune:
Pai am probleme de coagulare,ca am sindrom de hipercoagulabilitate..de aia si dr de la Coltea mi-a zis sa iau aspenter zilnic,inclusiv in sarcina,iar T a zis doar atat "o rezolvam cu aspenter".De aceea va intrebam pe voi.
POZE
my baby
10+
magghyc spune:
Tanima,
La citypharma aveau la 2 farmacii,amandoua situate periferic, una in Pipera, cealalta in Rahova. Uita-te pe site-ul lor si suna la cea din Pipera, care apare in jud Ilfov, aveau 4 fiole.
Daca ai nevoie pe termen lung de Pregnyl da-mi un mesaj aici dupa 10 iulie. E posibil sa nu il folosesc pe tot, si atunci evident ca il dau..insa deocamdata il tin, caci ...nu stiu ce imi zice T pe 10 iulie.
Dianad mi-a gasit Pregnyl la farmaciile mici din zona Crangasi, poate intra ea si iti spune mai multe.
Bafta, roaga-ti prrietenii sa intre la farmaciile de cartier sa intrebe, eu zic ca gasesti azi-maine cu siguranta...Sper sa ai si tu bafta cum am avut eu !
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
bebe Sara
tanima_i2002 spune:
Magghyc, am cumparat deja 6, azi mi-a mai gasit cineva 6, am promise ca imi aduce cineva din Turcia oricand am nevoie, pleaca o data la 2 saptamani, Musettepink mi-a oferit cele 3 ale ei (daca vei avea nevoie vreodata ceea ce nu iti doresc promit ca ti le voi face rost din Turcia de ele), tot 6 mi-a promis cineva din Constanta, bani sa am sa le strang pe toate acasa, ca apoi daca imi raman le donez si eu mai departe sau le mai tin bine, tinand cont de faptul ca la bb1 am facut pana la 30 de saptamani.
alexutza_26 spune:
quote:
Originally posted by tanima_i2002
Magghyc, am cumparat deja 6, azi mi-a mai gasit cineva 6, am promise ca imi aduce cineva din Turcia oricand am nevoie, pleaca o data la 2 saptamani, Musettepink mi-a oferit cele 3 ale ei (daca vei avea nevoie vreodata ceea ce nu iti doresc promit ca ti le voi face rost din Turcia de ele), tot 6 mi-a promis cineva din Constanta, bani sa am sa le strang pe toate acasa, ca apoi daca imi raman le donez si eu mai departe sau le mai tin bine, tinand cont de faptul ca la bb1 am facut pana la 30 de saptamani.
IUbita dar chiar esti ????? serios??? ....pai si noua cand ne zici???tot cu Tutu???
Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si BB-lina 14+
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
alexutza_26 spune:
Fetele intrebare: stie careva cand pleaca Tutu...am inteles ca pe la inceputul lui iulie???din cate am vazut, pe 10 iulie are programari, Maghhyc are sigur, nu?
Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 15+
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!