Dr. TUTUNARU (23)
Raspunsuri - Pagina 2
magghyc spune:
Alexutza, mie mi-a spus ca 'ne vedem dupa 10 iulie".
Eu mai mult de atat nu stiu, sper sa nu fie plecat si la inceputul lui august, ca eu atunci am nevoie de el.
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
bebe Sara
musettepink spune:
quote:
Originally posted by tanima_i2002
Magghyc, am cumparat deja 6, azi mi-a mai gasit cineva 6, am promise ca imi aduce cineva din Turcia oricand am nevoie, pleaca o data la 2 saptamani, Musettepink mi-a oferit cele 3 ale ei (daca vei avea nevoie vreodata ceea ce nu iti doresc promit ca ti le voi face rost din Turcia de ele), tot 6 mi-a promis cineva din Constanta, bani sa am sa le strang pe toate acasa, ca apoi daca imi raman le donez si eu mai departe sau le mai tin bine, tinand cont de faptul ca la bb1 am facut pana la 30 de saptamani.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
esti o draguta!La sarcina asta nu cred ca mai am nevoie,eu le-am luat doar pana la 12 saptamani pt sustinere ca am avut o sarcina pierduta inainte apoi nu am mai avut nevoie.Poate la bebe 2 sa am nevoie!
De Tutu eu stiu ca e plecat la inceputul lui iulie,4,5 ceva de genul asta mai departe nu mai stiu.
va pup pe toate!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 12s!
28+LUCA
magghyc spune:
Tanima,
Ma gandeam ca poate cineva ar trebui sa ii spuna si lui T de posibilitatea de aducere din Turcia de Pregnyl- poate facem o filiera "organizata" pe care sa o poate folosi oficial toate pacientele lui...Eu mi-am rezolvat problema, si tu ai avut noroc, insa ma gadesc ca nu toata lumea stie de acest topic, poate ca e multa lume disperata care cauta acest medicament...
si eu m-am gandit sa le comand din afara, problema era cu transportul la rece. Pt ca am gasit in tara nu mi-am mai batut capul...
Fetele cu doi copii, cum a fost cu venirea acasa cu al doilea bebe? M a tot uit la Nichita si ma gadesc cum va reactiona la vederea lui bebe - nu imi dau seama cat de pregatit e pt acest moment.
Sper sa fie ok si sa nu se bata in fiecare zi
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
bebe Sara
monicabo spune:
Sal,
Pana cand e tutu plecat? Eu am programare la Iosup pe 8 iulie, si stiti cum e, dupa ce iesi de la iosup, intri, un pic cam peste rand (anunti fetele inainte) ca vei intra si la T dupa morfologie....
Pe 8 o fi dr acolo? Ca daca nu e, trebuie sa merg in alta zi, si atunci chiar trebuie sa iau la rand toata coada....
E naspa ca mi-e mai greu cu Andreea, as putea s-o iau si pe ea la cabinet, caci daca doar se uita pe hartii si nu imi face eco, clar nu dureaza mult (de aia se si practica chestia cu intratul de la Iosup direct la tutu)... Sa vedem
Magg, bafta cu toate cele... Refritor la reactia lui bebe 1, si eu sunt curioasa cum va fi...la noi e si diferenta mai mic aintre copii...vom vedea. Sa-mi spui si mie, ca tu nasti inaintea mea.
Aaaa, si tu de ex cum ii organizezi pe copii cu dormitul? Ca parca ziceai ca aveti 2 camere, cum faceti?
Madau, ce mai face Mirunica? Acusi acusi faceti 3 ani. Multumi de capitolul nou, daca nu erai tu, nu il mai schimba nimeni , caci eu una, de exemplu nu stiu.
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si 18+ Ana Maria
magghyc spune:
Monica,
Da, avem 2 camere. Nichita va dormi cu noi si pitica in patul vechi a lui Nic, avem un Graco din ala de voiaj care acum e imprumutat la alt bebe, dar il vom recupera.
Mari pregatiri inca nu am facut inca pt bebe...
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
bebe Sara
magghyc spune:
Help!
A inebunit barbatu-miu! Mi-a zis ca el nu da spaga la nastere, sa fac bine sa ma interesez de nastere cu factura. Adica privat. Eu vreau sa nasc cu T - nu ma intereseaza unde si daca pleaca, plec si eu dupa el , el (sotul) vrea privat - deci cred ca singura optiune e CMU-Elias.
Vreau sa vad daca face al meu atac de cord cand ii zic suma - tocmai ce am sunat la ei sa ii intreb cat ar fi cezariana ....
Mie cel mai teama mi-e de bebe - va fi tratat mai bine , mai prost sau la fel daca nasc prin CMU?
Ca T sunt convinsa ca va fi la fel de OK, deci nu-mi fac probleme...
Sunt destul de debusolata - mi se par oricum multi bani (va trebui sa facem un mini-credit). Pe de alta parte ideea ca nu mai stau sa ma gandesc ce am de dat/cui ca bani, si ca am baie proprie e destul de reconfortanta...desi scorul nu e mare, e dureros de mare - la ce ofera
Oricum, cei de la CMU mi-au zis ca ma asteapta la o vizita pe la mijlocul lui iulie, so, va povestesc atunci ce si cum.
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
bebe Sara
monicabo spune:
Da, e aiurea faza cu dat spagi la spital...
Dar pe de alta parte, spagile adunate fac mult mai putin decat plata facturii....
Asa la euroclinic costa vreo 2000 euro o nastere, la medlife vreo 1000-1500 euro, bani pe care nu-mi permit sa-i dau pt ca nu-i am...
Asa cand am nascut, cu totul si cu totul, in clusiv pt T (la controlul de 6 saptamani i-am dat, la insistentele mele) nu m-a costat mai mult de 7-8 mil...
E adevarat ca la privat sunt conditii mai bune, dar in fond, tot nasti, tot pe doare nu stiu ce, cam tot aia e, si pe urma tot vii acasa..
Si repet, nu imi permit financiar, ca altfel, m-as fi dus si la privati.
si 18+ Ana Maria
magghyc spune:
Monica,
Mie mi se par scorurile lui CMU - 2000 de eur, total nejustificate dat fiind faptul ca neonatologia e comuna. Insa daca barbatimiu ramane hotarat pe pozitii - (suma l-a cam facut sa se clatine, dar a zis ca ne mai gandim deci nu s-a speriat de tot...) nu stiu ce o sa fac...
Cred ca o sa merg totusi la acea vizionare alui CMU - desi nu ma intereseaza capitolul "dotari de lux" si "conditii de 3 stele" - eu vreau sa stiu mai degraba cum functioneaza sistemul privind bebelusii - ce conditii ofera adica pt copii.
Si cand ma gandesc ca o nastere privata in Estonia - e 250 de euro. Am o colega care a nascut pe acolo, conditii impecabile, am vazut poze din neonatologie si din camera, tot ce pot spune e ca suntem de parte...
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
bebe Sara
monicabo spune:
Magg, vezi ce si cu CMU, chiar daca pretul ar fi enorm, nu ai ce pierde la acea vizionare.
Wow, in estonia doar 250 euro la privat?? Ce ieftin, asa da!
si 18+ Ana Maria
felicic76 spune:
Buna ziua!
Si eu sunt pacienta Dr.T si v-as ruga sa-mi spuneti daca stiti perioada in care este plecat, ar Tb sa merg la controlul lunar in jur de 15 iulie si nu stiu cum sa procedez. De doua zile sun ptr programare si nu-mi raspunde nimeni si asa mi-e jena sa insist
As vrea sa nasc (daca nu sunt probleme, natural) la Elias, dar sotul meu insista pentru rezervele CMU si mai ales, insista sa raman in spital cel putin 3-4 zile dupa nashtere, nu este de acord sa ma externez imediat, ii este teama ca nu stam sub suficienta supraveghere medicala.
magghyc: daca mergi la vizionarea rezervelor si nu te deranjeaza, am putea merge impreuna. Din cate inteleg neonato este comun cu ellias, asa ca pe mine ma intereseaza nasterea in Ellias si cazarea la CMU. As vrea sa stiu daca se poate lucrul asta, neavand asigurare, daca se poate face rezervare si cam care sunt serviciile incluse.
tuturor!
Vasile
22+
bibinika
D'ale gravideniei