Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (49)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Madalina, imi pare tare rau dar abia acum am vazut mesajul tau :( si chiar m-am logat de dimineata dar nu era decat mesajul de la Gatta ca nu merge azi in Herastrau.

Mari de Daria Maria

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

botez Daria

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Elenuta nu stiam ca este apa la Humana. Stiu ca Izvorul Minunilor e recomandat in alimentatia bebelusilor (asa scrie pe sticla). Cred ca nici asta nu trebuie fiarta, nu? Multi pupici de la Thea si de la mine pt Eva cea maraita! Bine ca ai rabdare...Thea e cuminte de obicei si, daca plange intr-o zi, mi se pare ca foaaai de mine...imi vine sa ma tot duc, parca nici nu ma pot concentra sa ma gandesc

Eu pt sucurile de mar/morcov am doar razatoare de sticla, lingurita si tifon. De stors ii storc direct in lingurita, pe masura ce-i dau sa pape.

Deci cum fac? Ii mai dau cateva zile numai mar, apoi le combin?

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Am 2 luni
Poze noi
Am reusit s a ma intorc pe burtica - filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ufff, m-am apucat de facut curat in dulapuri si-s ingropata-n haine! Nici nu mai stiu pe unde sa le pun...le-am sortat, dar tot mi-au ramas multe (nu ma indur sa le dau desi nu le port marea majoritate).
A si mai am o belea: sunt piscata de purici...mor de nervi si de rusine! CUm merg io la mare asa? Cum sa fac sa scap de mancarime si de alte piscaturi???Ieri am prins infractorul, dar tare ma tem ca are aliati! Parca vad ciupituri noi Ii urasc, dar ei ma tare iubesc: daca trec pe langa unul pe strada, hop pe mine Exista vreo metoda sa scap de ei?

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Am 2 luni
Poze noi
Am reusit s a ma intorc pe burtica - filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

laurici nici apa de la humana nu se fierbe. mie dr mi-a spus sa fierb apa plata izvorul alb .. si o fierb ptr ceiut. cat despre marait .. si mie imi vine sa ma duc .. dar nu rezist fara ea .. mi-e asa de draaga cu tot cu maraiturile ei, deja au devenit parte din cotidian .. n-am ce face ..

cat despre puricei .. off si eu m-am capatuit acum vreun an cu unul .. am dat totul la spalat .. si nu stiu cum sa scapi de semne .. sorry ..

si eu am facut avcu vreo 2 saptamani curat in haine .. am trimis la tara vreo 3 saci sa-i dea mama pe acolo si inca mai am de dat .. sunt lucvruri pe care clar nu mai pot sa le port dar imi sunt dragi ...

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

suculetul .. ii dai cateva zile treptate cateva lingurite din unul singur .. apoi cateva zile din unul nou si abia cand vezi caa e ok, poti sa i le combini.

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

urasc reclama de la pampers!!!!!!!!!!!!!!!!!!! imi ascute pagina .. adica mi-o lungeste ... I HATE IT!

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

vad ca-s singura pe aici .. ma bag la nani.

noapteeee bunaaaaa

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Buna seara zuzici!

Tocmai m-am enervat pe o fotografie ce apare in stanga ecranului - la "sa ne cunoastem" - cica e pozata o escara!!!, dar are forma de fatza umana, iar userul care a postat-o a gasit de cuviinta sa o incadreze intr-un chenar bleu cu fluturasi. Escara reala sau nu, e foarte ciudat sa pui poza unei rani pe forum, la "sa ne cunoastem"...sinistru, ce mai!

Am vazut ca si alte zuzici au avut portia lor de nervi si suparare ... pupicei pentru Miri cea curajoasa care o sa-l biruie ea pe Bilutza Ciuruita ala nesuferit , pentru Ange inimoasa care vrea sa invete de bine pe cine nu vrea :-) si pentru Miki a carei surioara se va face bine curand-curand, doar cu tratament si fara bisturiu. Vezi Miki ca la "aspirante" era ceva topic cu naturiste si homeopate, si se dadeau retete pentru ovare polichistice...poate arunca sora ta un ochi pe acolo...

Irinouka, ma bucur mult ca ti-ai gasit cateva minutele sa fii alaturi de noi, ne lipsesti si sper ca dr Leventer sa fie pe masura renumelui si sa gaseasca remediul pentru noptile agitate ale lui Raresel cel frumusel! Mi-e mila si de tine, si de puiul mic ca tare greu e cu nopti nedormite. Eu am avut o perioada cu 5, 5 ore jumate pe noapte si eram asa daramata, si lapticul avea de suferit...

Mamicilor care ati fost deja strigate pe nume :-) : Virgo, Grati si Tinna, felicitari pentru baieteii vorbareti! Sa nu va suparati totusi pe ei daca pana o sa-si dea drumul la vorba o sa "uite" ce au spus acum...am o prietena al carei baietel spunea pe la 5 luni "tata", dar pe urma a uitat iar acum la un an si cinci luni zice doar "caca"... ce-i drept, o zice cu sens...adica dupa ce a facut Si mai in gluma mai in serios, flacaiasii scumpi tocmai pun bazele acelei relatii stranse mama-fiu care o sa le faca mai tarziu zile fripte clopoticilor noastre hehe...

Altfel, vroiam sa va povestesc ca si noi ne incadram la categoria bebeilor care nu dorm ziua si o solicita pe mami la maxim. Doar jumatati de ora, de doua sau trei ori pe zi, chiar si in parc dupa jumatate de ora e treaza cu ochii mari. Dar sta cuminte si studiaza peisajul, deci e ok, nu am balamuc cu ea. Spre sfarsitul plimbarii ne asezam pe banca la umbra, o extrag din carut si o asez in fundic la mine in poala. Se uita la copaci si tipa la ei de rasuna parcul, dar ii place si ramanem asa un timp. Azi am reusit chiar sa-i fac si manichiura si pedichiura in acest timp

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Am venit de la doctor.
AJ e bine, slava Domnului.Dar tot nu i-au facut nici un test , nimic.
Ca, e normal sa faca pana la 6 scaune pe zi. Si ca, daca face 8-9/zi, atunci sa ma ingrijorez si sa merg la doctor. Sau daca are sange sau mucus in el.

In alta ordine de idei, m-a intrebat cata formula ii dau la o masa. Si i-am zis ca intre 125-180ml(desi nu mereu termina tot din sticla), depinde de cat cere si , daca a supt sau nu san.

Mi-a zis ca e prea mult si sa raman la maxim 125 ml la o masa.
Caci a luat in greutate prea mult, in prea putin timp.

La doua luni avea 4930 g ..nascut cu 3690 g ; iar acum la 3 luni si-o saptamana are 6295 g. Deci a luat in 5 saptamani 1360g.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

quote:
Originally posted by Tinna S.

Mai fetelor bb meu e innebunit dupa degetelul mare! Eu ii pun suzi si el si-o scoate tacticos cu o manuta si intre timp e deja pregatit cu degetul mare de la cealalta manuta, pe care incepe sa il suga cu o pofta nebuna! Apoi eu i-l scot din gurita si ii pun suzi... si o luam de la capat...
La Andrei n-am patit asa ceva... Lui i-a placut f mult suzeta...

Tinna , mami de doua minuni, Alexandru Luca (14 feb. 2008) si Andrei Florin (1 ian. 2001)

Poze Luca la botez NEW
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/" target="_blank">Poze cu iubirile mele
Povestea nasterii lui Andrei
Povestea nasterii lui Luca

A mea lasa tata sa bage degetul mare,am incercat sa ii bag suzeta si a stat cateva secunde cu ea apoi pe langa a bagat si degetul,sugea la "2 aparate"

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput