Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (49)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

honey eu zic ca e bine la varsta si kg lui .. e in grafice cum s-ar spune. intra si tu pe charturile OMS sa te convingi.

aici in romania pana la 12 scaune pe zi la copil alimentat exclusiv la san e considerat ok. dar sa nu puta sa-ti mute nasul, sa nu aiba muscus prin el ..

stancutza ptr sofiuca cumintica!!! sa-i trimita si lui bitzi niste cumintenie, plssss!

acum chiar ca ma duk la nani .. sunt zombi

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Honey, parerea mea este ca nua luat mult in 5 saptamani, nu ar trebui sa ia 1 kg pe luna?

Mari de Daria Maria

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

botez Daria

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Nu stiu fetelor. Nu mai stiu ce naiba sa zic.
am avut oricum o saptamana de cacao,de-aceea nici nu am mai intrat. Sunt in urma vreo 3 capitole,cred.

Anyway.. mie AJ chiar imi place cum arata. Cu un pic de falcute cu gushulita,cu bulanele, exact cum mi l-am dorit. Nu arata gras, ci... a bebe.

Ma rog, doctorul s-a uitat pe grafic si, unde la 2 luni AJ avea 25% procentila (sau cum naiba s-o numi) acum cica e 50%. Ca si-a dublat-o.
Adicatelea, in traducere libera, AJ e mai gras decat 50 % din copiii de varsta lui.

Na, acum ce sa mai zic??? Daca avea la 7-7,5kg cum au bebeii vostri mi-l baga direct pe Montignac???

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Am recuperat de citit din urma.
Nemary nici o problema noi cred ca o sa mai venim prin Buc si poate ne intalnim cu o alta ocazie,a fost si vina mea ca nu ti-am scris la subiect ca ti-am trimis pm si era o ora destul de tarzie cand am scris pm-ul.
Noi am fost "la capitala" azi ne-am cumparat vaccinul pentavalent pt 4luni si hexavalent pt 6 luni de la Matei Balj am dat pe ele 353lei, daca le luam din farmacie dadeam cam 470lei deci am scutit ceva,apoi ne-am plimbat prin Herastrau cu cativa "papanasi" si cu Anca.Diana impreuna cu micutul Calin un scumpic de baietel, am stat pe iarba,am facut poze dar mi-e sila sa le descarcarc(ca de obicei)
La multi ani sarbatoritilor de azi!

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Fetelor, scuzati-ma ca nu mai stiu nimic de voi si de bebeii vostri. Sper ca sunteti ok cu totii.

Noi am inceput weekendul trecut intr-o nota faina. Sotul se apucase de inchis o terasa la care o sa munceasca si-n weekendul acesta caci n-a terminat-o inca (ne omoara goangele....dau din maini seara cand ies pe terasa precum elicea avionului ), bebe mancat, schimbat, dormind...eu pe langa si prin piscina.
No, de Sambata seara a tinut-o AJ numai intr-o maraiala de m-a capiat. Acum vreo 3 zile s-a mai napastuit si-o migrena asupra mea de pur si simplu cadeam din picioare de durere. Bebe la fel de marait, sotul la munca, uite-asa.
Plus, ca m-a apucat pe Marti asa harnicia sa modific un closet, sa-l fac de pantofi...cu rafturi, frumos. Si da-i si masoara, taie si vopseste rafturi, apoi vopseste closetul.... ce sa faci, daca m-a mancat undeva. De parca n-aveam destule pe cap.

Ma bucur insa ca..... AJ e ok. Sper din suflet sa nu aiba nimic . Cum v-am zis, lui nu i s-au facut nici un fel de analize, nimic.

Va pup.

PS:Sper ca, cat de curand sa am timp sa recuperez capitolele pierdute.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Saliu, honey!

Ma bucur ca bb AJ este ok! Mai urmareste-l zilele astea sa vezi cum se manifesta...
Si bb M mananca destul de mult daca este asa..el mananca si 250 ml odata daca ii este foame...bine, asta mai rar..dar el mananca 180 ml de vreo luna, poate si mai mult...Noi suntem iesiti din standarde la capitolul lungime..conform diagramelor lor suntem pe la 75-90%...deci numai 10% sunt la fel de lungi...
La greutate este ok, in medie..acum o saptamana, cand am fost la pediatru, avea 7 kg fix..
Sa vedem cum e cu lungimea asta..sper sa nu fie vreo problema cu el ca de suprahranit eu zic ca nu este....caci eu zic ca am fost tot timpul in ritm cu cantitatile care ziceau astia ca ar trebui sa le manance la varsta respectiva..chiar mi se pare acum ca nu mananca cat ar trebui (astia zic ca ar trebui intre 28 si 40 oz/24 h iar el mananca cam 27..hai 28)..deci este la limita inferioara...iar "inaltimi" noi nu avem asa, cine stie ce, in familie...

Mami de Matei
http://www.dropshots.com/CatiM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Buna dimineata! Mi-e o lene...de ma doare. trebuie sa ma apuc de calcat hainele lui stefan, insa prima data dau un ochi aici.

Elenuta, merci de informatii

Laura I, eu folosesc numai apa izvorul Alb si nu am fiert-o niciodata. Doar o incalzesc.

Honey, bine ca e ok AJ.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata zuzici

dau si eu o

nemary dupa prima luna bebeii nu mai iau cate un kg ..

honey noi am intrebat de tine, sa stii!! ma bucur ca aj e bine. baiatul e bine la kg lui .. uita-te si tu ce bebici bine avem aici ..

noi plecam la cumparaturi la cora si apoi poate la tara la gratar ... singurele caci sotu iar pleaca la peste .. l-a prins microbu rau ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Neata! Cafea??? Avem pt toata lumea.... desi nu e mai nimeni la ora asta pe forum.
Dupa ce m-a lasat Benji sa dorm pana la 08:30 ieri azi la 06:00 a dat desteptarea....UF! Acuma scoate triluri in toata nuantele posibile pana la tipat si l-am filmat cum face el gargara... acuma descarc filmul. Oricum e un scump. M-am apropiat tiptil sa filmez si el a devenit serios, se uita asa lung la mine, tineam camera mai jos sa nu observe si ma fixa Benji cu privirea ca un hipnotizator. El e f atent sa vada daca zambesc eu prima asa ca eu ma straduiam sa raman serioasa si a zambit el de m-am topit, apoi a inceput gargara. Acuma tipa!
S-a calmat pt un moment cand i-am dat sa rasfoiasca programul TV. El nu e inca asa cult ca Eleni care "citea"deja enciclopedii dar... se baga la literatura usoara. Ieri a rasfoit iar programul si a rupt din trei pagini partea de jos chiar cu programul de seara pt mai multe canale si tati s-a uitat astfel pe teletext sa vada ce filme sunt vineri seara fiindca eu am aruncat bucatele de hartie sa nu le pape Benji....Si distractia de abia acuma incepe, nu?
Acuma e in scaunel langa mine si bombane asa dulce....

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 5 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk
Poze NOI incepand de aici...
http://good-times.webshots.com/photo/2796701990102658297sGiqfZ

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Neata Ceska!
Ma apuc de calcat, da' sint si eu pe aici! mai dau cite un refresh la pagina