Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (45)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

quote:
Originally posted by Shose

LA MULTI ANI Ozi si bb Calin!
La multi ani Doculetz cu aniversare tot in luna mai .

Multumim din inima de urari Stancutzule, Honey, Ramo, AncutzaD

Shose si Pipetzica

www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze

Sunt mare

Povestea Nasterii

Cred ca era Stoisor...dar ai si de la mine felicitari si urari de ani frumosi impreuna si de acum incolo!

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

Anca.Diana...vad ca acum doarme intr-o parte. E mai bine. Mie mi-era frica pentru ca ea a dormit tot timpul pe spate. Este cel mai sigur...si nu, nu se ineaca pentru ca ei au instictul de a intoarce capul intr-o parte cand au ceva in gura inca de la nastere. Dormitul pe burta este cel mai periculos pentru bebelusii care nu-si pot ridica capul sau nu se pot intoarce.

Am mai pus 2 poze la semnatura facute alaltaieri inainte sa mergem la cumparaturi:)

Stancuta, am citit ce ai pus tu de pe site-ul Pampers...Daca le dati Kiwi copiilor, dati-le fara samburi. Eu stiu ca fructele cu samburi mici sunt interzise copiilor pana intr-un an pentru ca se pot ineca.

Peste 3 saptamani venim si noi in Bucuresti! Iupii! Dar mi-e o frica de caldura de moorr!
AAA..Saara isi tine singura biberonul cu apa! Hi hi...e super simpatica!

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

shose sa fiti fericiti pana la adanci batraneti, sa fiti sanatosi si sa va intelegeti la fel de bine ca pana acum!!

ven cum a fost cu piticii?? te-ai descurcat?? cat despre pretextele barbatilor .. nu mai zic nimic ca nu vreau sa ma 'nervez la ceas de seara ... al meu e la constanta .. cu treaba dar si distractiune ..

stoisor si a mea e o mica terorista .. vrea numai in brate, am spus ca o s-o las sa urle intr-o zi ..

stancutza uite ca eu asta cu diversificarea nu o descoperisem ... trebuie sa caut mai atent. multumesc, e interesant.

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

ELLENUTA, inainte de a merge la nani vreau sa-ti spun ca azi a facut kk Daria, si nu oricum, ci in somn. ea care nu facea decat in timp ce papa. si eram in parc cand am vazut, am vrut sa plec acasa dar Miky mamica ci inca o fata au zis sa o schimb acolo. si asa am facut. sa vedem zilele urmatoare cum o sa fie.

Mari de Daria Maria

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

botez Daria

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Hello !

Nu pot sa nu zic si eu cateva vorbe pe ziua de azi , inainte sa ma bag in pat ...
Azi Sara a facut 5 lunite ...Ellenuta , Anca.b si Stancuta , multumim pentru urari . Este o domnishoara delicata , slabuta , cu 6170 g si 64 cm , papa laptic din biberon , cereale tot din bibe si suc de mar. Maine incercam si suculetul de morcov. Este o vorbareata , in fiecare zi descopera sunete noi si le exerseaza la greu . Vrea sa stea in fundulet dar mami nu prea o lasa...o mai tin pe genunchi , dar o sustin un pic de sub brat .Azi am pus-o sa stea intre perne , iar afara i-am ridicat spatarul la carucior aproape de verticala si am vazut ca sta f. bine , nu aluneca intr-o parte.
Azi am fost in parc cu Nemary si Miky Mamica si am facut poze , insa mi-e lene sa le pun , poate fac treaba asta maine.

Anca. Diana ...si Sara papa cereale de la Humana cu fructe ( mar , mandarina , maracuja si banana ) . Eu inlocuiesc o masura de lapte cu 3 masuri de cereale...de ex. , la un bibe de 200 ml. pun 5 masuri de lapte si 3 de cereale. I le dau in biberon Nuk cu gura larga , cu tetina cu gaura in cruce "+" . N-am gasit astfel de tetine din silicon si i-am luat din latex.

Stancuta , foarte interesanta postarea ta , despre olita si diversificare. Le-am salvat ca sa le am atunci cand va fi cazul.
Eu caut niste variante de meniuri pentru bebelusi...daca aveti asa ceva , please ...dati-mi si mie.

Miki , ramasesem datoare cu un raspuns privind suportul antiintors ...l-am luat de la Expo Baby , dar nu stiu sa-ti zic cum se numea firma...a fost vreo 70 RON. S-ar putea sa gasesti asa ceva pe la Miniblu sau la Baby Comfort.

Am o intrebare ...stiti cumva daca sucul de mar tine o zi la frigider ?

Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )

POZE BOTEZ

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Acum am reusit sa ma adun...Ozi a vrut sa citeasca mesajele cu urari adresate ei...multumeste din suflet tuturor fetelor care au felicitat-o...mi-a zis ca anul acesta a fost special...petrecerea a fost o superreusita (20 copii care s-au distrat la maxim); a primit cadouri extrem de frumoase - de la carti de beletristica, enciclopedii, jocuri educative pana la parfum si oja de copii...hainute i-au luat cei din familie (practic m-au desemnat sa merg sa aleg impreuna cu ea si apoi a facut parada modei cu intreaga garderoba). I-am facut ceva pozici si am si pus cateva....

sa nu uit: fetelor cu bebicutze (dar si cu bebici) au reducere 30% doar azi (pe 23 - au avut si pe 22) la DEBENHAM din Mall Vitan - au hainute pt copii dementiale iar reduse chiar merita!

Cu ceva intarziere pup toti sarbatoritii din 22 mai Sara de Gatta, mami Aweya, Sofiucele mici si scumpe! La multi ani fericiti!

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Shose multa fericire si liniste alaturi de sotzul tau
Creata ii ies dintisorii Ilonei? Patru??? Felicitari si sper sa scapati usor
Gatta nu cred ca e chiar bun, sucul de mar, dupa o zi la frigi. Isi schimba culoarea si oricum e bines a fie proaspat.
Honey e un scump AJ cel razacios Chiar asa: ma mir si eu ce putem face ca sa-I vedem razand! Eu una ma stramb in fel si chip, de-mi vine si mie sa rad de mine
Luiza deja ii dai asa de multe chestii Yasminei? De cand ai inceput? Le-ai bagat pe rand? Mai alaptezi?
Vai de mine, Gabitzule, acu am citit cu ce pati sora ta! Bine ca nu li s-a intamplat nimic rau lor! Rochia ta nu a patit nimic, nu?
Ooofff, Grati, imi pare rau ca s-a necajit asa tare Ozi! E o frumoasa si poza imi place, dar poate trebuia o pozica in care sa I se vada zambetul? Chiar nush cum sa faci sa nu se mai supere asa alta data.
Ramonab foarte frumos Razvanelul tau, iar tu arati de parca nu ai nascut

Multumim pt felicitarile pt dintisori! Se vad tot mai bine, sunt zimtati…imi vine sa-I pap gurita ei dintzoasa
Azi i-am dat si eu Theei o lingurita de suc de morcov. Ce s-a mai strambaaaat! Noroc ca am fost pe faza cu un servetel ca se facea varza pe hainute Deci cam cate zile tre’ sa-I dau suc de morcov? Cand trec la mar? Si nu fac pauza intre ele, da?
M-am hotarat si eu sa-I dau apica pe caldurile astea, cand o sa iesim afara. Sper sa-I placa, sa nu strambe din nas si la asta (duminica i-am dat un pic de ceai si nu i-a placut)!
Iubita imi doarme, in continuare, noaptea intreaga, nu fie de deochi! S-o tzina naravu’
Eu am depus dosarul pt indemnizatie pe 7 martie si mi-au intrat lunea asta (pe 19) banii pt martie si aprilie + alocatia pt aprilie (celelalte 3 mi-au intrat mai demult). Aveam emotii ca nu mai primeam banii, dar acu-s fericita: ma duc la Spa

Gataaaa, fug sa dorm si eu, poate-n noaptea asta nu mai mai lasa sa dorm intins

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Am 2 luni
Poze noi
Am reusit s a ma intorc pe burtica - filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

ca tot bantui huhurez la ora asta macar sa fiu prima care ureaza La multi ani fericiti bebelutzilor: Ema de Amelia , Benji de Ceska, Rares de Iry, Mariuca de Creatza, Alexandru de Carmilia, Beatrice de Beinazutza, Stefana de Puisor si Ioan de Isidora!

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

quote:
Originally posted by Shose

Azi aniversam 13 ani de cand suntem impreuna eu si Boby.
Hihihi...si parca a fost ieri.

Shose si Pipetzica

www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze

Sunt mare

Povestea Nasterii

LA MULTI, MULTI ANI FERICITI ALATURI DE PIPETZICA VOASTRA!!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/2288699992/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Ce de clopotei sarbatoriti astazi...

MARIUCA de cretulina
RARES de irinuka
BENJI de Ceska
Ioan de Isidora
Alexandru de Carmilia

Beatrice de beinazutza

Sa fiti sanatosi si cuminti clopotei frumosi si dragi !!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/2288699992/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput