Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (45)
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
laura_dimitris spune:
Asaaa,
si acum sa-mi vars si eu putin nervii pe aici....
Aseara am simtit ca-mi plezaneste capul de nervi.
Am fost la doctorita de familie a copiilor ( scuze alinat, stiu ca eu ti-am recomandat-o... sper ca tu sa fii mai multumita de ea decat sunt eu...!)
Si dupa ce stau frumusel la rand dupa un nene la a doua varsta si o adolescenta, pentru ca nu m-a invitat inauntru in ciuda anuntului cu bebelusii au prioritate..., intru inauntru....
Ii spun ca am venit pentru ca:
-eleni are mucisori de 3 zile si de ieri incepuse sa tuseasca,
-ca mi s-a terminat concediul format din cele 126 de zile si vreau un concediu de vreo 2 saptamani ca-mi vine botezul si am nevoie de timp, pentru pregatiri
-ca dimitris si-a spart capul, l-am tinut acasa si am nevoie de aviz pentru gradinita
-si urmeaza sa implinim 4 luni si vreau sa discut despre vaccin...
Fetelor, si-a dat ochii peste cap cand a auzit de concediu...
Si m-a intrebat foarte naturala de ce nu intru in concediul acela de ingrijire copil pana la 2 ani....?!
" Ca nu vreau eu!"
Pai, nu poate sa-mi dea concediu...ca trebuie sa lucrez cateva zile...
Ii spun ca sunt jurist, ca am prioetene judecator (asta in cazul in care 'oi fi proasta eu ca jurist....) si stiu sigur ca nu trebuie sa incep serviciu... ca teoretic eu sunt la serviciu de vreme ce nu am facut cererea aceea ca sa intru in concediu...
A dat un telefon si s-a lamurit ca am dreptate....
Intre timp, o consulta pe eleni si constata ca are bronsita si rinofaringita...
Se apuca sa scrie concediu pentru 8 zile pana la sfarsitul lunii, dar imi tine o adevarata teorie...
ca la ea nu este policlinica cu plata si nu-si permite sa plateasca eventuala amenda ( data de cine??!), ca sunt controale mari, ca nu poate sa-mi mai dea alta data concediu...
Ii sugerasem eu ca de la 01 iunie pana pe 10 sa-mi dea concediu pentru dimitris...
La care ea m-a lasat paf spunandu-mi..."A, pai mai aveti un copil...? (doar ii spusesem de el cu 5 minute inainte...) Pai nu stiu daca am voie sa va dau concediu succesiv pentru ambii copii...
"
Adica... acum ca am doi copii... unul dintre ei nu mai are voie sa se imbolnaveasca.... Ca ma'sa nu poate sa-si ia concediu sa stea cu el acasa...
Dupa ce mi-a facut teoria aia cum ca vezi Doamne imi da concediu pe nemeritate... imi spune ca a trecut pe concediu chiar diagnosticul lui eleni....
Nu va spun ca nu mi-a masurat-o niciodata pe eleni....
ca ieri nu mi-a cantarit-o,
nu a controlat-o la fontanela...
nu mi-a vorbit de diversificare etc....
Asta in conditiile in care am "cotizat" la buzunarul halatului imediat ce am intrat in cabinet....
Am dat niste telefoane si am gasit unde sa-mi duc copiii...
Ii mut la policlinica unde am eu medicul de familie.
Imi pare rau pentru ca este putin cam departe pentru mine dar oricum, este policlinica spitalului elias si sunt medici foarte buni... si au si dotari foarte bune!
Abia astept sa merg la inceputul lunii vitoare la ea sa-mi iau fisele si sa-i spun ce am de spus....
Ii este frica de controale la concediile medicale date (de parca nu toti doctorii din tara asta dau concedii medivcale pe bune sau nu...!) dar nu spune nimic de faptul ca din 5 zile lucratoare ale
saptamanii nu o gasesti decat in 2 la cabionet.... Ca nu-si respecta niciodata programul ala de 2 ore pe zi pe care il are afisat....
Gata!
M-am potolit!!!
Scuze pentru mesajul lung!!!
Sunt nervoasa pentru ca imi doream ca relatia cu doctorul copiilor mei sa fie de comunicare, de informare etc...
Voi cum va intelegeti cu medicii copiilor vostri ???
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/2288699992/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
anca.b spune:
Buna dimineata!
Stancutza, multumim de informatii!
Anca.D, nu stiu ce sa zic legat de cereale, nu i-am dat inca si nici nu cred ca o sa-i dau prea curind. noi sintem marisori si vom evita la inceput cerealele ca sa nu ne umflam
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
ceska777 spune:
Buna dimineata,
BENJI FACE AZI 5 LUNI!!!!! MARI SI LATE pt ca am impresia ca ne cunoastem de o vesnicie. De la 06:00 ne giugiulim intr-una. E asa mic si scump si...... vb atata de mult si are sunete noi in repertoriu pe care le tot repeta intens dimineata. Azi a stranutat deja cam de multe ori si tot se inneaca, tuseste...sper sa nu faca ceva!
Multumim de urari celor care in miez de noapte si chiar la prima ora a diminetii ne-au felicitat. Le uram si noi la multi ani celor care isi serbeaza odata cu noi un nr de lunite...poate intra si Irinouka azi?
PS am pus la semnatura o urare pt clopotei: uit sau nu intru mereu la timp sa ii felicit!!! E putin nasol ca e la subsol dar vine din inima!
Eu as fi facut un tort dar.... am emotii ca nu-mi va reusi. Brutaria patiserie are inchis saptamana asta- concediu, o sa vad daca se multumeste Benji numai cu puree de morcov pe care il testam azi!?!iar mami o salata de fructe???
Revenim....pun de o cafea!
Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 4 LUNI (23.12.2007)
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti azi!
Filmulete!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk
Poze NOI incepand de aici...
http://good-times.webshots.com/photo/2796701990102658297sGiqfZ
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
Ven spune:
neata.
Ellenuta, mersi ca te-ai gandit la mine.
Pai.....sa va spun. Seara a fost ok cu adormitul, Mathias pe la 21:45, Markus la 22:15.
Distractia a fost toata noaptea.
La 01:30 s-a trezit Markus, tusind, cu nasul in fundat, si matzait ca el de ce e sg. in pat. M-am dus la el, i-am desfundat nasul, l-am culcat la loc. M-am dus inapoi in camera la Mathias, cu usile deschise, of course.
La 03:30, aud ca prin vis usa glisanta de la casa scarilor deschizandu-se. Tot prin vis, imi zic:"A venit Cristi acasa". Si apoi, tot eu, tot prin vis "Dar asta e prima noapte, nu a adoua, deci nu poate fi Cristi". Asa ca am sarit instant din pat, si ce sa vezi? Markus era deja coborat jumate din scari, pe intuneric bezna. Il intoc inapoi, il intreb de sanatate, cica "Am plecat sa caut pe cineva, o mama, un tata " Inapoi in pat, iar desfundat nas, tusit o tura.
Intre timp de face ora 4, Mathias incepe sa dea semnale. II tot bag suzi de vreo 2 ori, dar incepe a plange ca lumea. II fac lapte, papa, se culca instant la loc, puiu mamii cuminte.
Inapoi la Markus, care cu greu adoarme la loc, ca se trezise de-a binelea cu incursiunea pe scari.
Noh, si la 07:45, cine credeti ca era chiauna, cand a sunat ceasul??
Si acum duc copilu la gradi, ma intorc si ma asteapta curatenia saptamanala.
Sa aveti o zi mai buna decat a mea!!
Ereena spune:
'neatza
laura d. imi pare rau d epatania cu doctorita, eu sunt patita patitelor cu ei .acum am gasit o doctorita draguta,le spuneam fetelor, in bucuresti este pediatru la gr, alexandrescu dar in giurgiu este medic de familie. noi ne cam intindem la vorba despre diversificare de pe acum. problema este ca nu te poti muta de la un medic de la famile la altul decat dupa 6 luni. pe mine m-a acceptat desi mi-a spus ca ea nu va fi platita de la asigurari ci fosta doctorita, dar cotizez eu la ea pt ce m-a acceptat asa. te pup dulce
Irina de
Matei
www.youtube.com/watch?v=dXBSwBRXcE0" target="_blank">NU TE VOM UITA
POZE NOI
ALBUM ZUZE
ATAT SUNT DE MARE
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ceska777 spune:
Dl Benji a auzit de puree de morcov si s-a transformat in Dl Maraila!!!!
Dar..... iese soarele azi dupa 3-4 zile de cer innorat/acoperit!!!!
Ceska, mamica de Benji
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Filmulete!!!
anca.b spune:
La multe lunitze!!!
domnisoarelior si domnisorilor care se sarbatoresc azi:
Mariuca de Creatza
Stefana de Puisor
Ema de Amelia
Beatrice de Beinazutza
Benji de Ceska
Rares de Iry
Alexandru de Carmilia
Ioan de Isidora!
ceska777 spune:
Anca.B,
multumim .
Ven,
uf! Eu am cosmaruri deja de frica sa nu primeasca Benji curand un fratior/surioara. Nu stiu cum a facut mama cu doua zane nascute in acelasi an, sa ne creasca asa cum ne-a crescut. Doi....doi deodata.... mi se pare mult. Vreau timp sa ma obisnuiesc sa pot sa savurez fiecare faza noua, nu sa fiu stresata, sa alerg din stg in dr, sa fiu un car de nervi innabusiti....mai vreau un ragaz!
Dar uite ca tu ai scos-o la capat in noaptea asta si sa speram ca la noapte dorm amandoi neintorsi daca e sa fii tot singura cu ei!
Si da barbatii astia au/pot de toate numai nu pot fi mame! Sotul meu zicea ca numai cand ai un copil iti dai seama de cata dragoste si atentie ai nevoie pt copilul tau... a uitat sa spuna de spirit de sacrificiu pe care ei nu il au deloc! Sunt buni sa moara pt patria mama, onoare, glorie dar .... scapa usor in rest! Uneori prea usor!
Ceska, mamica de Benji
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Filmulete!!!
anca.b spune:
fetelor, din 6 iunie avem si noi parte de baby expo. sint aceeasi care au fost la bucuresti. am vazut ca voi ati fost multumite de ce ati vazut acolo. oare gasesc patut pliant si scaun de masa? ca nu as comanda de pe net, imi place sa vad live ceea ce cumpar.
ginnette spune:
Neata fetelor,
In primul rand:
Mariuca de Creatza
Stefana de Puisor
Ema de Amelia
Beatrice de Beinazutza
Benji de Ceska
Rares de Iry
Alexandru de Carmilia
Ioan de Isidora!
Apoi,
Laura_D, te-nteleg perfect cu dr copiilor - eu am aceeasi pb cu dr noastra de familie (slava domnului ca pediatra e super) - este la fel de proasta (scuzati ca sunt asa directa) si plina de tupeu ca a ta; cel putin, pe parte de maternintate (si graviditate)este zero
Ema, am vazut poze cu Milan - o dulceata de baiat!
Simona (Gata), eu nu-i tin la frigider nimik - dar la mine are cine sa-i faca atunci, cu cateva minute inainte.
Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA