Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (42)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca.Diana spune:

Gratiela, caciulita pe caldurile astea? noi umblam cu palariuta deschisa la culoare, cat mai lejer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Shit! Am pierdut ditamai msg!!!

Anca.Diana, ce a zis dr. vstru de transpiratia palmelor si a talpilor lui bebe?

Ceska, copilu' asta l=ai facut singura!! Are niste ochi faini, mari si asa......naivi, cum trebuie sa fie niste ochi de COPIL. Dar seamana LEIT cu tine!

Ellenutsa, nu te mai enerva. Ca el tot va merge, asa-s ei......iar tu ramai cu nervi, incarcata negativ, acasa, iar el se destinde si-si reincarca bateriile bine-mersic! Dar sunt de acord cu tine. Toata saptamana la munca, atunci weekendul cu familia, frate, ca tu (ca mama) nu te iei in weekend si te dci pe coclauri, ca te-a stresat destul copilul toata saptamana, nu???

Gratiela, tare frumosi copiii tai! Si la voi s-a impartit in mod egal, Ozana e lui tati, Tudor al tau!

LauriciD, sorry de patanie. Cunosc feelingu', detin si eu una bucata nazdravan, care are la activ: doi dinti sparti (de parchet!), buza sparta (s-a vindecat perfect, fara urme), cap spart (deasupra sprancenei, cu noi doi si bona de fata!). Asa ca....uneori that's it!
Dar te rog eu ridica-i pedeapsa. E prea mult, si "ranit" si pedepsit, dragu' de el......

LalaD, ce faini ti-s feciorii, mama-mama! Si ce inalt e cel mare. Frumosi amandoi vor fi, vai de capu' victimelor feminine
Te intreb pe tine, ca parca numai noi suntem mai "avansate" cu diversificarea. Asta mic al meu de cand papam pure de fructe (cca 1 sapt.) a inceput sa doarma rau noaptea, se foieste, geme, da din picioare....ba mai nou ii trebe din nou lapte, inspre dimineata (la ora 3, 4, 5, depinde). Andrei face asa ceva?

Mai vroiam sa zic multe, da neuronu' meu se gandeste numai la capsunii cu inghetata pe care ii voi papa imediat (azi e pauza de la Monti, anca.b sa nu ma parasti! )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Hop si eu : caciulitsa si ciorapei la 30 de grade ?????? Valeuuuuu ! Pai la noi , cand sare de 25 sta Cazimirus la fundu' gol ca lesina de cald . Iar noaptea se doarme la scutec si-atat , cand is 26-27 de grade sus la el . Abia dimineata pe la 5 , cand se da alarma , se pune prosop subtire de bumbac . In rest , nika !

Nu l-am mai scos la piscina fiindca : 1 . s-a stricat rau vremea , azi au fost doar 14 grade . 2 . temperatura apei , pentru bebei , trebuie sa fie de 32-34 de grade iar asta are vreo 26 . Deci mergem la bazin special pentru astia mici , nu la baie publica .

Tot de la categoria usoara - musca sau fluture - raportam ca n-avem nici o sansa , in doua saptamani , sa ne dublam greutatea de la nastere . Dar sunt usor confuiza , fiindca pediatra nu mi-a spus nimic in legatura cu asta . Nici sa-l "suplimentez" , nici sa intervin in vreun fel in alimentatia lui . Si fiinca mi-am luat cantar , tin sa va spun ca de doua zile copilul nu a luat in greutate nici un gram . Desi a mancat mai vartos ca de obicei . E de rau !?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Salut zuzele !

Intru si eu repede , repede sa va salut ca acum se trezeste zuzi si nu ma mai lasa sa fac nimic. E jale cu ea , s-a rasfatat ingrozitor ...daca o las singura , urla de scoala tot blocul. Ziua nu doarme mai deloc , doar asa 1/2 ore dimineata si la fel dupa-amiaza , dupa care sta treaza pana la 22 dupa ce-i fac baita.
Nu mai am timp de nimic , in casa este haos ...ieri am putut sa fac si eu ceva de mancare ca l-am trimis pe al meu sot afara cu mica terorista.
A venit crizat rau de tot ca i-a plans din parc pana acasa si nu stia ce sa-i mai faca. Abia dupa ce am luat-o eu si ne-am jucat vreo 10 minute s-a linistit.
Nu stiu ce-s cu urletele astea ...e satula , schimbata , nu e constipata ...m-am gandit ca-i iese vreun dintisor dar nu se simte nimic la pipait.
Mai nou , a inceput sa nu mai stea in brate la straini . A luat-o unchiul meu un pic si imediat a pus buza si s-a pus pe urlat. Nu sta decat cu mine si cu maica-mea...pana si cu taticul ei face figuri.
Sunt in ceata rau de tot cu diversificarea ...sper ca saptamana asta sa ma intalnesc cu pediatra si sa-mi zica ce si cum. Nici timp sa citesc pe forum nu prea am.
Am inceput de capul meu cu cereale. Ii fac dimineata un bibe de 200 ml. in care pun 5 masuri de lapte si 3 de cereale. Iese mai grosut decat laptele si-i dau cu tetina cu gaura in cruce de la Nuk. Lui zuzi ii place foarte mult , rade tot.
Azi m-am hotarat sa-i fac suc de mere , insa nu stiu cum !!!Am dat trei mere pe robot , s-a facut un piure , dar nu lasa deloc zeama. Please , luminati-ma si pe mine ...voi cum procedati ? Cu portocalele mi-e usor ca le dau pe storcatorul de citrice , dar nu stiu cum sa procedez cu merele si cu morcovii. Eu am un robot Odacio de la Moulinex.
Hai ca ma duc sa imbrac copilul si sa zburam catre Herastrau. Cred ca voi sta pana pe la 9 seara afara .
Pupici !

Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )

POZE BOTEZ

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Gatta robot din ala am si eu...si am o sita,care se pune in locul la cutit pe mososul ala,sita care mai are o sita in ea...si se pune un alt capac decat cel obisnuit...are orificiul pe unde se introduc fructele...ca o inimioara sa zic asa...daca nu ai aceste ustensile atasate la robot,eu stiu ca sunt magazine unde le gassesti...

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Ce as vrea si eu afara...da am un botez & cununie deseara...si tre sa ma pregatesc...of...si am o zi din aia de nu ma suport nici pe mine...da daca am zis ca ma duc...Da nu o sa stau mai mult de 3 ore,nu rezizt fara printesica mea

Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare

Mergi la inceput

Se vede ca-i dumeneca...cam plictiseala pe aici...

Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Ven cum ii dai fructele ?
Andrei le primeste de la borcanas si nu a avut absolut nicio reactie negativa. Daca ii dai fructele "crude " si nu prelucrate termic atunci se pot reintoarce colicii. Multi copii, mai ales cei care au avut crize de colici la inceput de diversificare fac din nou crize de colici.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Gatta nu-i da inca portocala. Intreaba doctora. Este un fruct alergen si un pic cam acid pentru inceput de diversificare.
Eu sucul de mar il dau pe cel de la Nestle. Evit inca fructele crude din cauza fricii de a ii reveni colicii .
Uite ce i-am scris lui Ven mai sus.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

ven iti multumesc pentru incurajare si sfaturi .. acum a venit, s-a imbaiat si s-a culcat .. ca deh era obosit. colac peste pupaza mai mergem si la o aniversare si trebuie sa plecam dupa cadou .. vorba lalei .. am o zi de nu ma suport nici pe mine ..

gatta eu ii mai fac cateodata suc de mar dar nu folosesc robotul .. mai mare daraua decat ocaua .. spal o gramada la el dupa aceea. am o razatoare pe care o folosesc numai ptr bitzi .. deci, dau marul prin razatoare, il pun intr-un tifon steril si storc .. din jumate de mar imi ies vreo 10 lingurite (din alea mici de bebe). cat despre bb terorist .. a mea a fost mereu asa si inca este, problema este ca acum si in brate maraie si Doamne fereste sa ma asez ca incepe circoteca si mai rau .. mai am un pik si ma duc la sanatoriu la predeal ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput