Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (42)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Ellenuta eu l-am imbracat pe Milan ieri foarte subtire, cu o camasa polo cu pantalonel scurt incorporat.Si la talpitele goale.Am pus poze.Azi la fel o sa iesim.Sosetele si hainute mai groase am mereu pregatite in caz ca se raceste.Dar baieteii sunt probabil un pic mai rezistenti la frig cred.Al meu de cateva zile transpira daca-l imbrac mai gros de atat.
Ellenuta si Shose v-am vazut pozele cu fetele-superbele!Cand le vad in realitate?
Apropo de Picnic, orice parc, numai picnic sa fie!Desi eu prefer herastrau, Tineretului mi se pare a fi situat la un punct unde mai multe dintre voi pot ajunge intr-un timp mai rezonabil, si asa ar fi fair.ca doar e apoape de km 0 al Bucurestiului.Noi incercam sa venim si acolo daca e.

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

quote:
Originally posted by Shose

Cretzulina la multi ani pt. dl Cretzu... mucho pt ziua lui si felicitari voua de aniversare.
Saptamana viitoare pe 22 mai facem si noi 1 ani de cand suntem impreuna.
Deci pe aproape de voi si tot in luna mai...buna luna de lipeli.

Stoisor cu cine seamana Pipetu? hihi mai facut curioasa fetele

ps Am pus poze noi de ieri de la gratar...sa nu ma mai certati ca's o photo-zgarcita

Shose si Pipetzica

www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze

Sunt mare

Povestea Nasterii

Frumoasa si dulce pipetzica de-ti vine sa o mananci!!!!
Iar voi - tu si tatal de pipetzica - parca sunteti cu sora voastra mai mica nu cu copilul vostru... Asa tineri si frumoasi sunteti amandoi!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/2288699992/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Grati.ela sper ca Tudoras a scapat de tuse!Am mai vazut poze cu el si surioara, ce delicat il tine ea in brate pe bebe!Si ce cumintel a stat dragul de el la botez, cred ca ti-am mai spus.

Mergi la inceput

Carmen noi iesim in curand in parc.daca veniti, ne vedem pe-acolo.Pupam Davidutu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Laurici lui Dimitris! Nu te invinovati...am o prietena pediatru si uitandu-se la baiat acesta a cazut in cap de la 2m de pe tobogan...a facut un usor edem cerebral...i-a facut CT si nu a aparut mai mult...flacaul ei e titirez curat...asta este - tre sa aiba si ei simtul pericolului. Din cauza ca Ozi nu a avut absolut deloc acest simtz am tinut-o in ham pana la 3 ani aproape (pe strada desigur)...decat sa o vad sub rotile unei masini am preferat sa se uite lumea ca la urs.

Tudor nu mai tuseste decat rar...tot ii curge un pic nasucul. In schimb m-a disperat cu mancatul dimineata...probabil atunci isi face plinul - incepand de lA 6.30 hapaie la 2 ore de rupe...pana la 12 am schimbat deja 3 pampershi.

Mitsule cum a fost la partial? Sper ca bine (stii ca notele decente sunt de la 9.99 in sus!- asa ne spunea proful de algebra I.D.Ion) .

Elenutza Eva ta e meseriasha rau! Si Sofiuca Stancutei e o frumoasa si o delicata...

Am mai vizionat si dulcetzica Pipetzica de Shose (app de cel stem: mie-mi ajung pana la 116kg).

Va pup ca merg in parc. Tudor e la costumash de vara cu bandanutza.

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Fetelor ce aveti material in surplus pe la taliutza (si nu numai) ne bagam la o dieta sanatoasa care sa nu supere nici bebicu? Eu sunt prima pe lista.

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

gratiela gand la gand .. eu de maine incep!!! pap sanatos .. fara paine, sucuri si dulciuri ... bine .. nu ma pot abtine de la inghetata .. promit .. nu se mai poate .. sunt cat china ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca.Diana spune:

Ema, Carmen, seara iesiti? noi am fost azi la piata si a fost circoteca mare. nu cred ca ii convine soarele. desi, avea palarioara. am hotarat sa l scot doar dimineata si seara pe caldurile astea. vreau si eu sa ma alatur voua
unde si la ce ora va vedeti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca.Diana spune:

Ellenutza, si Calin e tare constipat. nu face decat cu supozitor. stimulat cu termometrul nu functioneaza la noi. poti sa mai incerci sa i dau un pic de ceai de musetel - 2-3 lingurite. la noi nu a functionat. dar incearca. cine stie....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

anca.diana am incercat si ceai de musetel .. nu pot sa-ti spun ce circoteca a fost .. cred ca m-au stiut 3 blocuri in jur .. a urlat tare rau .. acum o las in pace dar .. e tare maraita si suparata ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput