Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (42)
Raspunsuri - Pagina 18
alina023 spune:
quote:
Originally posted by ceska777
LalaD,
Andrei e "dur" tare cu freza de dupa baie...si Benji mai are faze rebele dar tati ii face imediat carare pe stga!!!!
Creata,
si la noi au fost incepand cu 1Mai calduri de pana la 27grade si nu a mai dormit in sac de dormit dar sotul mai "uita" geamul de mansarda din living deschis si ma tem ca trage. Paturele mai usoare NU folosesc pt ca am vazut la un somn de dupa masa cum si-a tras-o pe fata. Toata iarna a dormit acoperit cu o paturica mai grea zic eu (usoare de fapt) pe care nu si-a tras-o deloc-bine era si mic si nu isi prea folosea manutele.
Alina023,
asta i-am comandat saptamana trecuta lui Benji:
http://www.baby-walz.com/SyEngine.php?ct=97695&Do=97702&pId=375325&pNummer=645133&pWerbetraeger=741&pSeite=1&pPassend=375325&pBild=0
Avea unul de lemn asa:
http://www.baby-walz.com/SyEngine.php?Act=97694&Do=97702&pId=375301&pNummer=635200&pWerbetraeger=741
dar la varsta asta nu ar fi putut sta deja in el, poate sa il folosim mai incolo.
Prima papica de mere a servit-o in scaunelul de la PegPerego si il mai pun si in cursul zilei. Spatarul se da f mult pe spate si sta cam ca in scoica putin mai sus poate.
Azi ne-am dotat cu lingurite mai multe si un bol albastru pt papica solida, borcanele de mere, pastarnac, morcov, suc de morcov 100%bio, si un meniu pastarnac cu cartof si dovleac+cartof+carnita totul bio de la HIPP. Azi am incercat puree de mere de la Nestle Alete si nu i-a placut la fel de mult ca Hipp-ul de ieri. Poate difera soiul de mere ca nici unul nici altul nu au zahar etc?!?!?!
La noi s-a mai racorit putin ca a plouat azi noapte si in seara asta. Toata ziua a stat in body si salopeta scurta cu/fara sosete in picioare: asta in casa. Cand am iesit afara pe la 18:00 i-am dat bluzita si pantalonasi.
Maine descarc niste poze mai noi si destul de haioase si un filmuet!!!!
NB!
Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 4 LUNI (23.12.2007)
Filmulete!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk
Poze NOI incepand de aici...
http://good-times.webshots.com/album/562979681SvBupY
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
Neata zuzici!!
Cesckuleeee...linkurile ma arunca in prima pagina a site-ului. Nu vad nici unul dintre scaunele :((
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
alina023 spune:
quote:
Originally posted by Shose
multumesc fetelr care mi'au raspuns referitor la sangele prelevat pt celule.
Credeam ca e din cauza noastra chestia cu receptorul de pana la 44kg...dar m'ati lamurit ca depinde de cantitatea de sange prelevata de doc.
As fi vrut mai mult dar e bine si atat...daca seaana cu mine mai slabutza poate sa ramana la 44kg si dupa 20 de ani.
Noi ieri am fost toata ziua la strabunici (adica la bunicii mei si l'am sarbatorit pe tata - Creatza saru'mana de urare muuuahh)
Pipe a stat toata ziua in curte si a fost tare cumintzica si vesela...parca stia ca suntem la "chef".
zuzici
Shose si Pipetzica
www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
Shose, greutatea maxima a receptorului nu depinde de cantitatea de sange recoltat ci de numarul de celule stem aflate in acel sange. Cantitatea poate fi mare dar numarul celulelor stem sa fie mic si invers. La noi a fost un caz mai neplacut deoarece cantitatea a fost mare insa celule putine. Avem greutate maxima a receptorului 17 kg. Le-am pastrat oricum... Fie le donez mai tarziu fie se ajunge sa le poata multiplica si atunci le mai tin.
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
ramonab spune:
Buna dimineata fetele!
In primul rand va multumesc in numele sotului pt urarile de ieri.
In al doilea rand vreau sa va spun ca teroristu meu mic s-a trezit azi noapte pt prima oara in doua luni, pt a manca la ora 2.Acuma nush i-o fi fost cald si i-a fost sete, ca era destul de cald in casa cam 23 de grade.Sau trece printr-un prag de crestere ca si ieri a mancat foarte des.
Lala D i-am vazut frizura lui Andrei.Ma da ce par frumos are.Si imi place si in poza cu prima lingurita de morcov.
Ellenutza vazui si pozele dea tara.Ce bine trebuie sa fi fost la atata aer curat.
Shose te vazui si pe Pupi.Am remarcat si tablourile alea faine.
Fetelor, am voie sa pap cirese? Ziceti ca da ca mor de pofta.
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
Poze noi http://good-times.webshots.com/photo/2789330350102497651vIFQLh
ceska777 spune:
Miri,
ok carnita pe la 7 luni desi ei au meniuri cu carne si pt 5 luni!
Alina023,
in pozele puse de mine azi dim sunt cel putin doua cu scaunelul Pegperego. Am pus link exact de la pag cu foto, nu stiu de ce nu se vad!!!! UF!
Aha, stiam ca mai vroiam sa zic ceva. Noua aici ni se spune ca in legume putem adauga putin ulei si anume: Rapsöl cred ca e de rapita??? Am luat si din asta ieri dar mai asteptam putin.
Inca ceva: bebeii se screm numai cand sunt constipati sau au colici?? Sau mai sunt si alte motive posibile. Vineri dupa mere Benji a facut imedit kk dar de scremut s-a mai scremut toata ziua....la fel si azi scremete dar numai o pata in pampers!!!! Nu disper!!!! A zis Miri ceva ca e legat si de diversificare, constipat e de abia dupa cateva zile bune dar se screme zici ca...plesneste.
Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 4 LUNI (23.12.2007)
Filmulete!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk
Poze NOI incepand de aici...
http://good-times.webshots.com/album/562979681SvBupY
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
Lala_D spune:
Avem poze noi noute din parc de azi , la pulpite goale
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Lala_D spune:
laura_dimitris off, imi pare rau pentru cazatura . Tare nasol e
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Ellenuta spune:
lala ce bulanase are andreiu'. numa bune de rontait. e super simpatic si haios!!!!
eu am impachetat-o pe bitzi si am trimis-o la plimbare cu socrella .. i-am dat un body maneca scurta, un tricou maneca scurta, pantalon scurt, sosete si sandalute si palariuta .. e bine?? sau e prea subtire?? cred ca-s 30 - 32 de grade afara.
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by alina023
Seara buna!!!
Cretulina, felicitari pentru aniversare! Sa fiti fericiti si sa va iubiti pana la adanci batraneti!! Si La multi ani lui Dani pentru ziua lui!
Laurici D, sper ca ai primit sms-ul meu si nu te-am deranjat prea tare cu telefonul.
Ereena, foarte emotionant colajul...
Eu nu am avut prea mult timp sa citesc din urma. De trei zile ma chinui sa sortez haine, sa schimb garderobe...am casa plina de haine... Nu ma apuc bine de treaba ca ba se trezeste junioara, ba vrea juniorul sa manance, apoi An....apoi ma mai gandesc si la mine...hai sa iesim si afara...mai trebuie sa mai iesim si la cumparaturi...sper totusi sa termin cu hainele in cateva zile
Ana mananca cu chiu cu vai seara 60ml de lapte cu cereale (dati cu lingurita; nu mi-a acceptat nici tetina de la Nuk). De maine o sa incep sa ii dau si dimineata cereale iar la pranz vreau sa incep sa ii dau si borcanel cu piure de morcov.
Fetele...ma uitam azi la scaunele de masa pentru copii. Cat sunt de mari!!! Pai iti ocupa jumatate de bucatarie, minunatiile acelea. Voi ati cumparat sau v-ati gandit ce vrei sa cumparati la capitolul acesta? Noi cred ca va trebui cat de curand sa achizitionam asa ceva. Si habar nu am ce ar fi mai bun, habar nu am la ce sa ma uit. Luca a avut un scaunel de masa din lemn, foarte simplu. Acum...habar nu am ce sa iau pentru Ana...
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
Nici cum nu ma deranjezi1 Si apoi, nu era o ora tarzie.... Doar ca ti-am respins apelul pentru ca eram cu mainile murdare de sange si ma pregateam sa-l duc pe dimi la spital....
Eu la dimitris nu am avut scaunel si mare greseala am facut...
Acum, m-am orientat si eu pentru eleni la niste scaunele. Am vazut unele in cora foarte frumoase.
Din fericire pentru mine am bucataria foarte mare si am loc chiar si pentru un scaun mai mare.
Doamne, sunt asa de fericita ca ati ajuns si in curand voi ajunge si eu la capitolul diversificare....
Ca ieri eram gravide iar acum... cresc clopoteii nostrii scumpi!!!!
pup dulce pe anita si pe luca nazdravanul!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/2288699992/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
ramonab spune:
mai fetelor, eu nu-l mai pot inveli pe copchilu ista ca prinde patura si si-o pune pe fata si se sperie si incepe a urla.Sau o da cu picioarele jos de pe el.Dar cel mai des si-o trage pe fata.
Am vazut ca va scoateti odraslele la bulanele goale, eu nu prea am curaj inca desi si la noi sunt 26-28 de grade.Nush ce sa fac.
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
Poze noi http://good-times.webshots.com/photo/2789330350102497651vIFQLh
Ellenuta spune:
ramona de ce nu incerci un sac de dormit??? eu asa am rezolvat problema .. a mea nu se speria de patrurica, dar o tragea pe fata si sugea la ea ..
cat despre bulanele goale .. la 26 de grade nu stiu daca il poti scoate la bulanele goale dar oricum cu ceva f subtire .. la noi sunt acum 30-32 grade si am imbracat-o pe bitzi la pantalon si tricou cu maneca scurta, sosete si sapca. si body cu maneca scurta.
zuzici parca lipseste ceva din casa .. ma tot uit in dormitor la ea si mi se pare ciudat ca nu aud niciun marait de acolo .. sper sa stea pana pe la 4 cu ea. ma enerveaza ca nici nu si-a luat telefon la ea .. le mai sunam sa vad ce fac ..
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE