Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (42)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

zuzici unde gasesc inghetata de lamaie dar din aia cremoasaaaa, nu gen serbet precum cea de la cart d'or?? imi place cea de lamaie de le betty dar nu am gasit pe niciunde ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Salutare salutare.

Am vazut pozici frumoase de Bitzi la soare... de Pipetica glasunica ... de Sacha mustacios.... de Milan cel frumos...de Andrei cu parul valvoi.
Ii pup pe toti dulce dulce.

Laura, pupici multi lui Dimitris.Scumpul de el... a facut si buba si e si pedepsit.

Ellenuta.. nu mai fii supi pe domnul sot.Pentru weekendul viitor ... planuieste tu ceva. Si il anunti de pe miercuri-joi...ca sa nu mai aiba timp sa isi faca alte planuri.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Ceska... he he... ti-ai cumparat lapte...sau aia atentat la lapticul lui Benji?? Chiar ma intrebam.... care laptic... formula sau de la tzitzi. Either one..nu cred ca ar da cafelei un gust bun. Am incercat doar formula si e bleah... nu stiu cum il bea saracul AJ.De la tzitzi n-am avut curaj sa gust.

PS: Restaurantele in Germania au scaune pentru copii... nu trebuie sa te cari cu scaunul de-acasa.

Edit: - ca am vazut pozele noi, f noi, proaspete. Ce a crescut Benji..e deja baietel... ce mai, maine poimaine fuge dupa fetite.Si ce freza are, he he... poate mai da din par si la astia mai chelioasi asa...adica la AJ-ul meu.Imi place poza unde sta cu tati in pat...relaxati.Si mor dupa nasucul lui carn.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

zuzici

aveti AICI CAPITOL NOU. va astept.

ellenuta

Mergi la inceput

Gatta, imi pare rau sa aud ca Saratica a devenit rasfatel si nu-i mai lasa mamicii timp pentru nimic altceva.
Pup dulce si imbratisez cu drag. Nu stiu ce sa te sfatuiesc sa faci.

Mai am ceva pozici de vazut, dar merg sa-mia sist soata...ca mestereste ceva afara la prize.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Vali

Mergi la inceput