Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (40)
Raspunsuri - Pagina 12
raca spune:
Dana, Anca sper ca nu v-ati suparat pe Virgo. Am citit si eu ce a scris ea, si vorbea de un bb la 3 luni. Intr-adevar exista diferente mari si intre bebei de aceeasi varsta insa nu conteaza numai greutatea. Important e sa fie armonios dezvoltati (greutate/inaltime) dar in primul rand sa fie sanatosi. Si nu in ultimul rand conteaza si greutatea de la nastere. E clar ca nu prea e corecta comparatia intre un bb nascut cu 2 kg si altul cu 4.
Foarte bine spunea cineva odata ca fiecare copil e unic si se dezvolta in ritmul sau si ca e gresit sa comparam si sa ne panicam.
Sper ca m-am facut inteleasa ca citind ce-am scris vad ca m-am intins mult...
Va si pe voi si pe bebeii vostri scumpi.
de Razvan Gabriel
Filmulete Razvan
www.flickr.com/photos/12657960@N03/?deleted=2274601535" target="_blank">Poze Razvan Gabriel
Cum crestem
Povestea nasterii
raca spune:
Dana am citit ca vineri veniti in tara...iti urez de pe acum drum bun si sigur nu o sa ai niciun fel de probleme cu copiii pe avion. Tinem pumnii sa fie asa!!
de Razvan Gabriel
Filmulete Razvan
www.flickr.com/photos/12657960@N03/?deleted=2274601535" target="_blank">Poze Razvan Gabriel
Cum crestem
Povestea nasterii
raca spune:
Lala am vazut si pozele voastre. Frumoase tare cele cu pelicanul...si sa folositi sanatosi carutul cel nou.
de Razvan Gabriel
Filmulete Razvan
Cum crestem
Povestea nasterii
raca spune:
Miki am vazut si pozele voastre din vacanta. Ce frumoase sunteti amandoua si ce vreme buna ati avut!
de Razvan Gabriel
Filmulete Razvan
Cum crestem
Povestea nasterii
raca spune:
Se vede ca n-am mai scris demult. Am monopolizat toata pagina!
Acum sa va spun despre noi: dupa ce am intrerupt tratamentul cu fier am dat-o in cealalta extrema cu kk: de unde facea de 7-8 ori pe zi acum face o data la 2 zile. Mai astept putin poate o fi doar o etapa din recuperarea de dupa tratament.
Sa ma laud cu bebele meu cel cuminte: are aproape o luna de cand doarme toata noaptea de la 21:30pana la 6-7. Intai am crezut ca o fi vreo pasa de-a lui dar vad ca dureaza. Sper sa ramana asa!!! In schimb ziua nu doarme decat cate maxim 30 de minute in casa. Daca il scot afara doarme si 2 ore jumate (ca dupa aia cere papa). Din pacate nu prea am timp sa-l scot decat o data pe zi afara....
Vineri avem programare la o dr noua. Mergem sa vedem poate ne intelegem mai bine cu ea. Am o lista intreaga de intrebari. Si tot vineri plecam la munte pentru weekend. Maine e ziua sotului asa ca petrecem in natura.
Am profitat putin ca azi am fost mai libera si am putut sta cu voi ca pana sapt viitoare nu cred ca mai reusesc..
de Razvan Gabriel
Filmulete Razvan
Cum crestem
Povestea nasterii
anca.b spune:
Raca, felicitari pentru bebele cuminte! si noi avem aceeasi problema cu kk...din doua in doua zile...azi ne-a scris dr reteta pt debridat.
cred ca ii dau, pt ca si azi vad ca avem zi de pauza.
in alta ordine de idei, la multi ani pentru sotul tau si distractie placuta la munte.
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
raca spune:
Anca Am incercat si noi cu DEbridat mai de multisor dar efectul a fost constipatia...Stiu ca in mod normal regleaza numai ca la noi n-a functionat...
de Razvan Gabriel
Filmulete Razvan
Cum crestem
Povestea nasterii
stancutza spune:
Raca, multumim de complimente. La intalnirea zuzelor de acum o luna, eu am ramas impresionata de parutul Ilenei, fetita IrineiL. E brunetel si ii sta frumos pe cap nu zburlit ca al Sofiei :-) Dar e adevarat ca al Sofiei a crescut destul de mult in ultima vreme, chiar si parutul cel nou creste repede! Sa stii ca si eu am admirat pozele puiului tau, e un frumusel!
Grati, multumesc pentru info despre pantofiori de copii. Dar se pare ca pe aia de la Fox nu ii gasesc pe aici :-(
Lala, ce frumoasa e Biencuta ta, cu ochisorii aia mari si mirati, sau mai degraba intelepti :-) Draga de ea, sta si spe scaun, scrie si la laptop, ce mai, e academician de-acum :-)
AlinaKalos, la Femina Intim e un topic deschis de "redoutistele" inraite...acolo ai indicatii referitoare la cum sa faci comanda etc. daca mai ai si alte intrebari, da-mi un PM si iti raspund cu placere.
Anandrei, povestea Soniei e cutremuratoare... nu stiu cum e, ca mama, sa trebuieasca sa iti resuscitezi fetita de cateva zile doar...cat curaj are prietena ta! Oricum, nu mai are rost sa dam vina pe medicii care au vazut sau n-au vazut, nu mai conteaza acum...iar Sonia a demonstrat ca e luptatoare, e asa frumoasa si dulce, nu cred ca mama ei se mai gandeste acum la ce alternative ar fi avut daca se descopereau problemele astea in timpul sarcinii...adica stim care ar fi fost alternativa...si eu cred ca nici o mama , dupa ce isi vede puiul, oricate probleme ar fi, nu se poate gandi ca mai bine ar fi recurs la ACEA alternativa...
Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
LaLa_20 spune:
Multumim mai zuzici..mereu reusiti sa ne facem sa rosim....
Gatta felicitari pt increstinare...de ceva timp ma chinui sa ma uita pozele voastre da nu ma lasa gaza...oricum putinul care am reusit sa-l vaz...ma impresonat
In legatura cu apa...apa rece reflecta credinta in Dumnezeu...eu nu cred ca un copil se poate imbolnavi la botez...fetele
Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
Ellenuta spune:
hello zuzici
m-am adunat si eu de pe drumuri .. beau un pahar de bere si pap fistic in cinstea lui fii-mea .. multumesc fetelor dragi pentru urari ..
minune .. i-am dat suc de portocala lui bitzi si a facut caca si ieri si azi, e o victorie!!! cred ca burtica o supara .. asa de vesela a fost ieri si azi .. s-a jucat singura, nu m-a marait .. Doamne ajuta!!
gratiela am vazut pozute cu botezul si mirul, tudorashu a fost un frumos si un cuminte! sa fie sanatos micul crestin. Doamne si ce frumoasa este Ozi si ce elegant a fost imbracata!
miki super vacanta. ce dulce*i sara mica! apa humana gasesti in farmacii.
ana felicitari pentru ceremonia reusita si pentru succesul lui David. sa ne pui pozute.
alina super dulce dariuta!
laurici ce vaccin ati facut?? imi pare rau ca a facut febra thea, sper ca sunteti bine acum.
anca a mea s-a constipat de la debridat ..
laurad sarbatorim cu inghetata!! yummyy
gatta bine ai revenit!!! ce super a fost la botez .. sara a fost o dulce si tu arati tare bine in costumul popular!!
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE