Gravidute si mamici de Constanta (24)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Salut!
Adryana micutei, sper sa treceti usor peste pojarel, s-a imunizat mai devreme, dar aste este.
Mav si mie doreau sa-mi aduca anul trecut o masa de nasteri la serviciu si sa nasc in direct. Poate intelege totusi ca ai si tu nevoie de odihna. Daca nu, te vei face tu cumva inteleasa . Ma bucur ca au iesit bine analizele si ca te-ai linistit. Ce face Sebi? Alex este azi in excursie cu gradinita, ii duce la Fantanita. Teo face progrese, cat a fost ta-su' plecat in delegatie a vorbit cu el la telefon si, acum cand vede telefonul spune "tata", vrea sa "plece", se ridica in genunchi si cade precum bobocii in nas, fiindca nu stie sa mearga de-a buselea.

Noi am vrea sa ajungem duminica pe la Pitici, dar nu stim si ora, cred ca va fi pe seara, dupa ce votam si facem un gratar.

WE placut si numai bine tuturor!

poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
tot noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Neatza!
Sebi este la buni azi, ca asa ne-au sugerat educatoarele, daca putem sa nu-i ducem, ca ele au nush ce "activitate didactica pe gradinita"!?
Bine-nteles ca este o mare tampenie....
Altii pleaca in excursii si ai nostri stau care pe unde...
Am ajuns la concluzia ca "ceva" s-a intamplat la gradi, de am primit "reclamatii" la adresa lui Seb (faza cu bulinele negre), pt ca Seb mi-a zis ca nu mai vrea sa mearga "niciodata" la gradi, ca dna e rea cu el si il pedepseste! Eu imi cred copilul!

Cami, mie chiar imi place ce muncesc si probabil ca o sa merg la munca pana in ultimul moment (fara parere de rau), insa ma gandeam ca in iulie inca mai eram in trimestrul al doilea si ar fi fost ultima mea sansa de a petrece un concediu la munte, doar in 3. Sebi cere la munte de vreo doua luni... si eu am deja o burtaaa... Nu pot accepta ideea ca "nu se poate". Este dreptul meu si MERIT concediul asta. D-aia sunt inca suparata....

18+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Buna fetelor!
...vad ca vreti sa puneti de-o intalneala duminica! Poate reusim si noi sa venim, ar fi frumos sa ne vedem cat mai multe!

Pupici,

Tinna , mami de doua minuni, Alexandru Luca (14 feb. 2008) si Andrei Florin (1 ian. 2001)

Poze Luca la botez NEW
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/" target="_blank">Poze cu iubirile mele
Povestea nasterii lui Andrei
Povestea nasterii lui Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Venim si noi la intalnire duminica, s-a contramandat gratarul, tati munceste

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Inimioara mea

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

prezenta si eu pe ziau de azi....
ieri am fost la medic si ne-a zis k nu e vorba de nicio infectie cu stafilococ. este acneea sugarului si nu prea ii avem ce face.ne-a dat totusi un unguent si ne-a chemat peste vreo 3-4 zile la control.
M-a certat cand a aflat k am dat cu spirt si pudra( asa imi spusese d-na sima) si mi-a zis k NICIODATA sa nu folosim spirtul pe pielea copiilor....Asa k asteptam sa se faca lebada. Decomadata tot "ratusca cea urata" ramane...

la intalnire as vrea sa venim si noi, in formatie completa , numai k s-ar parea k se intrevede un gratar. Totusi daca stabiliti k ne intalnim, fac tot posibilul si vin macar o ora...
Mav: felicitari pentru rezultatul de la TT si imi pare rau k iarasi nu gasesti intelegere la serviciu.Eu stiu k iti place sa muncesti si cred k si sefa ta stie si tocmai de aceea ar trebui sa te inteleaga.

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocutza spune:

Buna seara,
bifez si eu prezenta!!Noi suntem bine, crestem,ne agitam in burtica mai ales cand vorbim cu tati la telefon,mai greu cu picioarele umflate insa doar 6 ore la birou nu e bai, noroc cu programul asta de gravide.
MADALUTA imi pare tare rau pentru atatea diagnostice eronate, cred ca te enrvezi la culme cand un medic spune ceva si altul altceva.Intr-0 saptamana sa speram ca o sa dobandesti o lebada!!!
MAV felicitari pentru TT si pentru noua achizitie: medic de familie
Petrecere frumoasa tuturor de 1 iunie, observ ca sunt pregatiri intense.

mocutza 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

prezent..cam tarziu dar prezent.FFF mult timp cu Ana afara

Oficial-Ana merge singurica fara nic un ajutor-ce a determinat-o?Porumbeii care sunt pe Stefan cel Mare cei care ii hranesc trecatorii.Mai cade in fundic sau in maini dar face parte din procesul invatarii nu?
Mai trag un ochi sa vad ce se hotaraste pana la urma pt 1 iunie
Pupici de la mami de veverita
PS.Am aparut in revista Baby de iunie-ce mai are mama o vedeta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mokika spune:

Pupici,

intru si eu pe fuga din timpul programului administrativ, cum ramane pentru maine? in care parte a zilei credeti ca ar fi bine sa ne vedem? in jur de 2-3 v-ar conveni? sau de dimineata? sa nu fie soarele prea puternic? sau dupa ora 5? ce ziceti?

Mokika - mami de Crina (11 ani) si Theodor (9 luni)
www.flickr.com/photos/12207142@N08/page2/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

eu votez dupa ora 5 sa ne vedem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

florina: felicitari! felicitari! si pentru mers si pentru apariatia in revista..sunteti VIP-uri, bravo voua si la cat mai multe aparitii...!

Si eu as vota pentru intalnirea de dupa ora 17...Asa stim sigur k toti copiii si-au facut somnicul

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Mergi la inceput