Gravidute si mamici de Constanta (24)
Raspunsuri - Pagina 19
andicu spune:
Florin_a, felicitari pt micuta umblareata!!!
si tocmai luasem revista Baby si am recunoscut-o imediat, felicitari pt Ana-Maria-fotomodel!

Noi mergem maine sa ne recuperam copilul de la tara si daca ajungem inapoi acasa, va fi tot dupa 5. Asa ca nu promit nimic. Unde va intalniti? in Tabacariei? daca inca sunteti pe la 6-7 poate dam si noi o fuga, macar sa va vedem! 
Andicu, mami de
Filip Gabriel (27 iunie 2007)
Am implinit 11 luni! 

www.tickercentral.com/view/9fgr/9.png" target="_blank">Cum crestem noi

AngeliquedeS spune:
imi convine si mie dupa ora 5
Adryana, sper ca sunteti mai bine
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi 
noi 2, poze, luni de miere...
cami_antonia spune:
fetelor multumesc celor care miau raspuns intrebarilor mele....inca nu stiu daca sunt sau nu gravi....nu prea am simptome....dar va anunt rezultatul saptamana viitoare cand trebuie sa se oncretiozeze
DOAMNE AJUTA!
AAAAAA/.......as mai avea o intrebare....da-ti-mi si mie un ginecolog bun fara lutescu .....care sa aiba si eco intravaginal...va rog da-ti-mi idei....plssssssss
multumesc
Camelia
Mokika spune:
Pai atunci, ramane pentru 5-6 ..... la noi nu se stie cand se trezeste din somnul de dupa-amiaza (de ex. azi s-a trezit la 6 fara un sfert) si pana mancam, pana ne imbracam ... venim si noi.... sper sa nu apara altceva ... sau vreun musafir, ceva....
Cami Antonia - eu pot sa-ti recomand medicul care m-a urmarit pe mine in timpul sarcinii si am fost foarte multumita de dansul. Este vorba de dr. Raica Dan, are si ecograf 3D/4D. Daca vrei mai multe amanunte iti stau la dispozitie. Mult noroc! 
fetele si abia astept sa ne vedem! Apropo! vin si taticii? ca noi venim cu al nostru.
Mokika - mami de Crina (11 ani) si Theodor (9 luni)
www.flickr.com/photos/12207142@N08/page2/" target="_blank">poze
florin-a spune:
Cami eu lucrez la Dr ginecolog Vlad Tica-seful sectiei de gineco.Din ce aud de la paciente este foarte bun si are si eco intravaginal dar din acela 2D, a avut paciente care dupa 2 saptatimi de tratament au ramas insarcinate deci dc te intereseaza da PM si dau nr de tel sa stam de vb.
Pupici si multumim pt aprecieri.Gata deja se deplaseaza singura..nu imi vine sa cred cand o vad cum umpla ea pe piciorusele ei prin casa.Azi am fc ture in Carefour de la 18 pana pe la 20:30.
Si fetete unde in Tabacarie...cum luam si noi legatura in caz de ceva?Am doar numarul lui Mav![]()
ina78 spune:
BUna seara... iar la ore tirzii... dar acum reusesc sa ating si eu tastatura.
Dar sa nu credeti ca nu va citesc.
Felicitam frumoasa d-soara Ana (printesa de Florin-a).
Pupam si dorim sanatate printesei Adrianei.
Camelia eu am mers la Dr Daduianu si am fost f multumita, din pacate nu am nascut cu ea, dar m-a indrumat si a avut grija de mine la intoarcere (astfel ca ... chiar pot sa spun ca am avut o nastere f usoara si revenirea la fel ) ...
greul avine abia dupa... adica acum.
Mokika... noi in zapaceala am avut impresia ca azi dupa 17 e "intilneala" ... asa ca intre 16 si 18 noi am zacut in zona (zic zacut ca eram obositi si ne toropise si soarele).
Miine incercam sa avem acelasi program (zic noi... eu tati si Gabi) ... asa ca speram sa ne vedem in parculetz.
Un secret: tati al nostru este fff timid.
Pupam pe toata lumea si speram sa ne vedem miine. (sau e azi deja...
)
eu - Ina si minunea noastra mica
Ontica Camelia spune:
La multi ani dragii nostrii copii(...& parinti
)!!! 
Sa cresteti mari, frumosi, ascultatori si sanatosi! 

Se pare ca azi va ploua, pe yahoo weather anunta chiar furtuna.
Sper sa nu ne strice vremea planurile.
Distractie placuta voua si copiilor vostrii!
poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
tot noi

Camelia cu Alexandra -Elena
(27 feb 2004) & Tedora Lucia
(5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
denise1301 spune:
Fetelor azi dimineata am lasat fata sa stea in fundulet in mijlocul camerei si eu m-am dus sa scot rufele din masina. Cand m-am intors era la usa si venea dupa mine zicand "mama, mama". Primii ei pasi singurica!. Doamne cat imi bate inima de fericire. Acum un an chiar de 1 iunie i-a cazut buricul si acum a facut primii pasi. Sunt o mamica fericita!
La multi ani tuturor copiilor din lume. Sa aibe o viata fericita plina de dragoste! Sa ne aduca bucurii, sa fie numai zambete si chicote!
La muti ani!
P.S. Cel mai probabil vom aparea si noi in Tara Piticilor daca ne ajuta vremea.
Va pup pe toti de la mic la mare.
andicu spune:
Neata! si
LA MULTI ANI DE 01 IUNIE TUTUROR COPIILOR, MICI SI MARI!!! 
Sa avem copii sanatosi, fericiti si cuminti! petrecere frumoasa tuturor azi si sa speram ca nu ne ploua dupa-amiaza! 
Denise, FELICITARI!bravo Jasmin, inca o fetita curajoasa!

Noi ne pregatim sa plecam la tara, sa ne recuperam puiutul. Azi , de 01 iunie primeste cadou tricicleta de-aia cu maner!
sper sa-i placa in ea.
Andicu, mami de
Filip Gabriel (27 iunie 2007)
Am implinit 11 luni! 

www.tickercentral.com/view/9fgr/9.png" target="_blank">Cum crestem noi

AngeliquedeS spune:
fetele, mie mi-e teama sa vin la intalnire cu vremea asta, nu am masina si ar insemna sa vin pe jos si mi-e teama sa nu vina ploaia. au anuntat furtuna. va mai intalniti?
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi 
noi 2, poze, luni de miere...