Gravidute si mamici de Constanta (24)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mokika spune:

Deci, daca nu o sa ploua, noi o sa ne invartim in jur de ora 6 pe la pitici ..... toti patru!

Va si poate ca ne vedem!

Mokika - mami de Crina (11 ani) si Theodor (9 luni)
www.flickr.com/photos/12207142@N08/page2/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Noi in jur de 18 mincam... vom incerca sa ajungem dupa... Daca nu se inrautateste vremea. Tot in formatie completa.

eu - Ina si minunea noastra mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

noi suntem singurei... tati e la munca

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Inimioara mea

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nour spune:

Buna ziua! Primiti o constanteanca printre voi?!

ANGE multumesc mult... sincer (si rusine mie) nu vazusem topicul. Noi ne tot plimbam pe la pitici pe acolo, dar in ultimele zile mai rarutz ca bate vantul si de abia ce am scapat de mucisori.

Nur de gagalice mica Lulua (28.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Neatza!
Nur, bine ai venit!
Ce de pitici au facut deja primii pasi singurei!!! Felicitari!

V-ati intalnit ieri, pana la urma?
Noi n-am facut nimic special pt Seb... Eu am stat mai mult in pat in weekendul asta, ma simt obosita, fara vlaga....
Cat as vrea sa am vacanta.... doar as lenevi!

19+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

neata..
ieri ne-am intalnit la pitici cu Mokika, Doc si Florina. vremea a fost frumoasa, numai k noi n-am putut sta prea mult caci nu o luasem si pe briana si trebuia sa alptez...
oricum mi-a parut bine k macar le-am vazut, k am cunoscut-o pe florina si mai ales pe veverita, care n-a stat o clipa intr-un loc si care e o frumoasa foc.

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

quote:
Originally posted by Nour

Buna ziua! Primiti o constanteanca printre voi?!

ANGE multumesc mult... sincer (si rusine mie) nu vazusem topicul. Noi ne tot plimbam pe la pitici pe acolo, dar in ultimele zile mai rarutz ca bate vantul si de abia ce am scapat de mucisori.

Nur de gagalice mica Lulua (28.01.2008)

Bine ai venit!
Noi o stim pe Lulua cea cu par negru si frumos ca ne-am vazut in carrfour Eo scumpica!

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Nur bine ai venit.

Madaluta si Florin-a ... imi pare tare rau ca nu v-am mai prins in parc. Noi am intirziat ... Gabi a mincat mai bine de 1 h 30 min.

Mav... odihna ta ... face bine la bebelica. Asa ca somn de voie cit mai mult, daca asta cere.

Fetelor nu stiu daca am voie sa pun o adresa aici:

http://helplaura.10gbfreehost.com/index.html

este un strigat de ajutor al unei d-soare - pe care din pacate o cunosc si os tiu de cind era o fetitza micutza. Din pacate abia am aflat ... si sint de-a dreptul socata. (m-am mutat de la parinti de fff mult timp si ea ... e parte a copilariei mele)

Se string banutzi ptr operatie... daca cumva intrati... sau .. vreti sa cititi cazul sau sa dati ami departe adresa... va multumesc mult.
Acum chiar nu stiu daca si ce pot sa fac m,ai mult.

Sint inca in stare de soc...

eu - Ina si minunea noastra mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

'neata si de la noi!

Madaluta, au mai venit si Ina cu taticu' si Gabitzu', suparat nevoie mare ca i se cam facuse foame...
eu am iesit ieri intr-un impuls de moment, singura, fara Serban (care dupa urlete a reusit sa adoarma abia pe la 5, asa ca l-am lasat cu tati dormind) da' mi-a prins bine la nervi aerul curat.

eu am cam disparut, si cand apar sunt cam ciufuta, ma scuzati, am o pasa a-sociala (sa nu zic chiar anti-sociala) plus o mica criza ca am realizat abia acuma ca am facut 30 de ani..
da' vad ca imi revin, ies usor-usor din barlog...

Nour, bine ai venit in Constanta, cu drag ne vedem in parc, zi ceva de programul tau daca il aveti stabil, noi iesim cand are mami chef sau dupa cum e vremea, uneori dimineata, alteori dupa-masa, alteori seara, alteori deloc (adica ne plimbam in masina doar...)

pupici de la mine si Rostogol (a inceput de-a dura, incepe distractia!!)

Monica de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Ce ziceti de filmuletul asta???
http://www.visurat.ro/2008/02/21/generatia-hi5-facuta-de-rusine/

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Mergi la inceput