Gravidute si mamici de Constanta (24)
Raspunsuri - Pagina 17
AngeliquedeS spune:
Neata, si noi cam rarut din motive de lucru dar va citesc
Mada, din pacate asa a debutat si la noi DA, cu cosulete pe fata care mie Dr de fam imi spunea ca sunt Acneea sugarului. Dupa o luna cosuletele s-au inrosit si gata. Am tras pana la 3 luni rau de tot, nu mai mancam nimic - lapte, oua, banane, miere, deloc deloc. Am fol si hidrocortizon ca incepuse sa supureze, nu-ti spun cum arata la botez...
Pe urma am inceput sa folosesc Stelatopia de la Mustela la sfatul dnei Dumbrava - acum nu stiu daca a trecut din senin - desi ma mira - sau a avut si stelatopia un efect - cert e ca de atunci nu a mai facut decat cateva episoade sporadice in spatele genunchiului care au trecut rapid. cel mai mult ma bucur ca am inceput sa mananc, am luat alimentele pe rand sa vad dc mai apare si nu a mai aparut. singurele pe care inca nu le-am incercat sunt bananele.
Fetele, noi am programat pe 1 un gratar - e sotul meu acasa, la noi e mai greu cu reunirea familiei - faza simpatica: il intreb pe Cristi daca a vazut ca PSD-ul e acu rosu nu mai e albastru si el imi spune: Mai, eu nu va vad pe voi si vrei sa vad cum e PSD???
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi 
noi 2, poze, luni de miere...
Leditia spune:
Multumesc frumos,andicu,mav.
.
Dr mea nu mi-a zis nimic de asta pana acum.Stiu ca pana atunci mai e,dar ma gandeam ca poate e aglomerata si apoi nu mai gas loc.Nah,acum nu stiu ce sa zic..noi ne chinuim sa ducem sarcina cu tratament si sa trecem de primul trim...apoi sansele de avort spontan cica scad si o sa fie un pic mai usor.Pt mine o sa fie mai usor,sau o sa ma simt usurata abia cand ma vad cu bb ,bine,sanatos in brate.
POZE
my baby
7+
cami_antonia spune:
fetelor
buna ziua....am si eu o intrebare pt voi toaqte caci toate sunteti gravi sau ati fost.....va rog stie cineva sa-mi spuna daca creste temperatura corpului sau se simte ceva de genul acesta daca se ramane insarcinata?????? eu sunt o aspiranta optimista...am avut ceva probleme pe care sper ca le-am rezolvat si azi sunt in ziua 22 si de ieri simt ca-mi ia foc corpul.....stiu ca imi creste temperatura la ovulatie.....dar se poate sa fie doar ovulatia si nu cumva un bebe mic???? a avut cineva aceste simptome???? va rog sa-mi raspundeti ca nu mai am rabdare inca 10 zile cat ar trebui sa mai astept....va multumesc mult....
cami
Camelia
Adryana_4u spune:
Daca sunt mult pe langa ce discutati voi, imi cer scuze, dar nu am citit din urma, din lipsa de timp...
Vroiam sa va anunt ca este epidemie de pojarel in Constanta, sa va protejati bebeii...noi l-am luat deja....
Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2516391401/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca
madaluta spune:
quote:
Originally posted by cami_antonia
fetelor
buna ziua....am si eu o intrebare pt voi toaqte caci toate sunteti gravi sau ati fost.....va rog stie cineva sa-mi spuna daca creste temperatura corpului sau se simte ceva de genul acesta daca se ramane insarcinata?????? eu sunt o aspiranta optimista...am avut ceva probleme pe care sper ca le-am rezolvat si azi sunt in ziua 22 si de ieri simt ca-mi ia foc corpul.....stiu ca imi creste temperatura la ovulatie.....dar se poate sa fie doar ovulatia si nu cumva un bebe mic???? a avut cineva aceste simptome???? va rog sa-mi raspundeti ca nu mai am rabdare inca 10 zile cat ar trebui sa mai astept....va multumesc mult....
cami
Camelia
eu n-am avut asemenea simptome, dar asta nu ineamna k ele nu pot exista...sper insa sa nu fie vorba de o dereglare hormonala...
(sper k nu te-am dezamagit prea mult)
cam slabuta activitatea pe ziua de azi pe aici..ce faceti voi? sunteti in plimbari?
si noi ne-am plimbat azi dar din neferice la doctori. Am fost la dr de fam si ne-a vazut bubitele ...nu mai e vorba de acnee a bebelusului ci de o infectie cu stafilococ, luata din spital..
Ne-a dat trimitere la d-na dr dermatolog Unc in policlonica de copii. Megem dupaamiaza sa vedem ce ne spune...ati auzit de dansa? sa merg pe mana ei sau sa merg si la un alt dermatolog renumit?
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Mokika spune:
Mada- eu am tratat-o pe Crina acum vreo 7 ani la dna dr. Unc si a dat rezultate .... am fost foarte multumita. Eu zic sa mergi cu incredere ca te-a trimis la omul potrivit. Multa sanatate!
Bisous - hai, curaj! esti o mamica tare! asteptam sa ne mai scrii!
Deci, cum ramane? ne vedem pe 1 iunie? Haideti sa facem o gasca mare! Si poate vin si taticii ..... facem si o poza de familie cu noi, forumistele, bebeii si taticii ..... nu ar fi frumos?
Pup fetele!
Mokika - mami de Crina (11 ani) si Theodor (8 luni)
www.flickr.com/photos/12207142@N08/page2/" target="_blank">poze
Mokika spune:
Am uitat sa schimbam semnatura! Ieri am facut 9 luni!
Mokika - mami de Crina (11 ani) si Theodor (8 luni)
www.flickr.com/photos/12207142@N08/page2/" target="_blank">poze
AngeliquedeS spune:
Cami Antonia, dupa ovulatie, dc e sarcina, temperatura bazala ramane in curba ascendenta, dar numat temp bazala e ilustrativa pt asta si numai daca ti-ai monitorizat-o ca sa ai valori de referinta (temp luata in fiecare dimin inainte sa te dai jos din pat imediat cum deschizi ochii) Tin pumnii sa fie cum doresti!
Mada, imi pare rau!
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi 
noi 2, poze, luni de miere...
mav spune:
Buna seara!
Rezultatele la TT sunt ok, m-am calmat!
Am reusit sa ma inscriu la alt dr de fam!
Sunt furioasa pt ca draga mea sefa refuza sa-mi aprobe juma din CO/2008, in luna iulie.
Cred ca daca ar fi dupa ea, as naste la birou...
Cami_antonia, nu vreau sa-ti dau sperante false, insa eu m-am simtit mai calda decat de obicei, in sarcina, inca de la ovulatie (cand s-a si prins bb). Nu mi-am monitorizat TB, insa imi cunosc bine corpul. Am simtit ca e bb chiar din seara cu pricina, nu exagerez (unele dintre fete stiu asta, pt ca le-am spus inca de atunci!
).
Asa ca... din punctul meu de vedere, totul este posibil si pt tine. Iti tin pumnii sa fie asa cum iti doresti!
18+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
docdecap spune:
buna fetele!!
mada, imi pare rau sa aud de infectie
...
nu stiu ce sa spun de intalnire, mie mi-ar placea tare mult sa ne vedem, s-ar putea sa vina si sor-mea we asta la Cta (azi nepotu' meu cel mic a implinit 2 anisori!!).
daca vine asta e, vine si ea ![]()
ma gandesc asa: daca e sa ne vedem cu copiii, atunci trebuie sa ne vedem si cu tatii, ca sa putem sta si noi un pic de vorba... (asta cine poate convoca si face program la soti...)
in cazul asta trebuie sa ne coordonam bine, ca sa putem cu totii.
mall-ul nou se deschide sambata, am vazut azi la Tv, sper ca duminica n-o sa fie chiar nebunia de pe lume, desi este foarte probabil...
stiti cumva, o sa aiba amenajat loc de joaca, ceva, sau mergem pe alegerea clasica, tomis mall?
a inteles cineva ceva din ce am spus eu?? 
Monica
de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete