Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (56)
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
pet.cost2005 spune:
Eu in schimb i-am pus ulei de masline in papica ... si a mancat-o. Deci poate e chestie de gustul fiecarui bb. Am urmarit schema data de pediatra ...
************************* Petronela si
Silvia
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
pet.cost2005 spune:
Era ulei de masline pt. bb-i de la Nestle' ... poate conteaza si aia ... sa nu folosesti ulei de masline normal, zic eu ...
************************* Petronela si
Silvia
ellis spune:
quote:
Originally posted by Araliaquote:
Originally posted by ellis
Sa va spunem si noi ce probleme am descoperit in vizita la parinti: ne-a examinat fina mamei, asistenta de pediatrie de 25 de ani si ne-a zis urmatoarele:
- rahitism, are labutele spre interior si coastele evazate, necesita masaj la glezne, fara premergator si neaparat ghetutze serioase; caput turtit cu bose laterale pronuntate; mi-a rec o schema cu 10 pic de vigantol+ calciu;
- lipsa fierului- calcaiele sunt albe si e cam palida;
toate astea le-am remarcat si eu si i le spusesem dr noastre, dar a zis ca mi se pare mie; nu vroia sa-mi dea ca si fier decat cu analize, ar fi fost al treilea rand de analize si oricum nu mi le-a aratat pe celelalte;
prin urmare, am mers la alta dr care ne-a rec 5 pic de vigantol+ca 30 de zile, fe 10pic+ vitam C 5 pic in 2 prize; a vazut tot ce vazuse fina-mea, dar nu a fost asa de alarmista ca si ea; trebuie sa o oblig sa stea si pe laterale ca sa rezolvam problema cu capsorul;
uite asa se intampla, si dac as fi fost una careia sa nu-i pese as fi zis ca eu sunt vinovata, dar a facut copilul meu atatea ecografii, analize, au vazut-o doi medici pediatri, radiografii si altele...incat m-am saturat eu.
de asta nu am mai intrat, ca am fost f suparat pe situatia in sine, se rezolva, dar chiar asa, sa le sesizezi tu medicilor si ei sa nu vada?!
am vazut si eu pozici frumoase cu un iepuras micut si cu un puiut cu ochi albastri superbi...ii pupicesc!
Ellis,de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII
Of mai fata ce ghinion!
Si da, unii doctori nu vad nici daca pui faru' pe problema.
Sa ia Alessia mica toate vitaminele si sa se faca bine!
Vroiam sa te intreb, care sunt bosele alea pronuntate? Unde sunt localizate pe cap? Poti sa-mi arati o poza a fetei tale in care sa se vada? PLiiiiiiiiz! Ca si Alexia mea are niste santuri in lateralele fruntii, alea or fi?
Araliade Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
mai, sunt in zona parietala, daca ii fac poza nu se vede bine, cum sa-ti explic, in laterale, sus de urechi, spre spate; s-a turtit capul la spate si s-au pronuntat oasele alea; voi incerca si o poza, daca reusesc ceva, pun;
Ellis,
![](mamica.gif)
![](zana.gif)
POVESTEA NASTERII
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ram0nica/ram0nica.jpg)
ram0nica spune:
'neata, la voi bebeii accept masa de legume? Vlad vrea numai pe aceea de fructe, cand ajungem la cea de legume se stramba si scuipa in toate partile si asa face de 2 saptamani (am incercat si cu morcov simplu, si cu poastarnac adaugat si cu o mas de cereale... nu mai stiu cu ce sa combin....)
Ramo, mami de Vlad-Gabriel (13.12.07)
Filmuletele Baby Einstein / Brainy Baby
mykidutza spune:
quote:Da iubita,am nascut in Focsani la sp mare,Sf Pantelimon acum parca cu dr Georgescu.
Originally posted by pet.cost2005
bb - si dupa ce vine mama ta plecati voi in Italia? Tot in Sicilia va faceti vacanta?
mykiduta - si eu sunt din Focsani ... si daca zici ca ai 32 de ani (eu 33), deci cam din generatia mea ... oare ne cunoastem? M-am uitat pe pozele tale, dar nu imi pari cunoscuta. Ai nascut la Focsani?
*************************Petronela si
Silvia
Unde ma pot uita la poze cu tine?
mykidutza spune:
Frumos baiat ai! Sa-ti traiasca! Si tu esti draguta foc si subtirica!
Cu ce era dat la gurita de era albastru? Albastru de metil? A avut ceva afte in gurita?
Multumesc Aralia.
Era dat cu albastru de metil ca a avut rosu in gat,cica,asa a spus dr-ta.Nu i-am dat antibiotice,doar albastru metil si metoclopramid,vit c si CA 10 zile.
Acum are nasul infundat inca ,ma tot chinui cu el ca tare nu-i place sa ma iau de nasucul lui.[/size=3][/blue][/font=Georgia]
ellis spune:
ARALIA, pun acum mai multe poze.
Fetelor, va rog sa imi spuneti daca vi se pare prea deformat capsorul fetei, sincer, fara suparare; eu zic ca isi va reveni la loc daca o tot fortez sa doarma pe parti si ii administrez calciu.
http://picasaweb.google.ro/mariusadrianalex/AlessiaMariaMAI2008/photo#5196483996933601906
Ellis,de
POVESTEA NASTERII
Aralia spune:
quote:
Originally posted by ellis
ARALIA, pun acum mai multe poze.
Fetelor, va rog sa imi spuneti daca vi se pare prea deformat capsorul fetei, sincer, fara suparare; eu zic ca isi va reveni la loc daca o tot fortez sa doarma pe parti si ii administrez calciu.
http://picasaweb.google.ro/mariusadrianalex/AlessiaMariaMAI2008/photo#5196483996933601906
Ellis,de
POVESTEA NASTERII
Nu e tu prea deformat, am vazut si mai rau. Un pic turtit este, dar daca o culci pe parti vreo luna doua isi revine si se si intareste capsorul si n-o sa se mai turteasca. Sa-i faci poza din profil peste 2 saptamani si sa vezi ca incepe sa-si revina daca o culci cum trebuie.
M-am uitat si la restul pozelor, stie sa bea din pahar?? Super! Eu de abia am inceput sa-i dau apa din canita cu cioc si nu prea ii place...
Aralia
![](mamica.gif)
5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
ellis spune:
Aoleu, mama, dar cand ai vazut cum bea din pahar, nu ai vazut si disperarea mea? Azi nu a vrut deloc lapte dupa fructe si supa si am incercat sa-i dau cu lingurita - si vroia, dar dadeam mult pe ea si cel mai tare vroia din pahar...m-a terminat copilul meu; clar ca jumatate din lapte era pe ea si am schimbat-o de la piele.
Ellis,de
POVESTEA NASTERII
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/RAMONELLA/RAMONELLA.jpg)
RAMONELLA spune:
Salutare!!!!
La multi ani sarbatoritilor de astazi!!!
Am vazut poze cu bebei foarte frumosi!!!Sa ne traiasca!!!
Punem si noi cateva poze noi.
http://community.webshots.com/album/563078233PiDvJo?start=36
Ellis imi pare rau de fetita,dar lasa ca se va rezolva!Si eu imi fac probleme ca poate ar avea ceva Bea.Ca nu prea papa...
Ramo nici Bea nu prea accepta pireurile de legume.Mai mult ii plac cele de fructe.
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
Asa s-a nascut Bea