Filmuletele Baby Einstein

Filmuletele Baby Einstein | Autor: ram0nica

Link direct la acest mesaj

M-am gandit ca nu ar fi rau sa postam aici despre renumitele dvd-uri BABY EINSTEIN, BRAINY BABY si alte filmulete educative pt bebelusi (cat si pentru copilasi pana-n 3-4 anisori).
Eu chiar am gasit cateva site-uri de unde am descarcat free si pot sa spun ca sunt f. interesante si chiar mi-au dat idei despre cum sa ma mai joc cu bebe. Unele sunt chiar de aratat lui bebe; initial nu-mi venea sa cred ca pe poza dvd-ului de la filmulet scria 0-3 luni, 3+... Radeam in sinea mea: "cum sa pun filmulet la un bebe asa mic!?" Si am descarcat totusi unul, mai mult de forma si l-am si luat pe Vlad in brate sa-i vad reactia. Pot sa spun ca aproape ca nu a respirat cateva minute cat l-am lasat sa se uite. Va puteti convinge si voi aici .

P.S.: M-am uitat si nu am vazut sa se mai fi deschis inca un subiect pe aceeasi tema. Daca nu am cautat suficient, imi cer scuze moderatorilor.

Ramo, mami de Vlad-Gabriel 13.XII.2007)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MaraD spune:

Ramo,

Eu am o colectie de 20 (sau 21) de DVD-uri Baby Einstein ... le-am cumparat cand Brianna avea o luna si ceva ... atunci i-am pus cateva, dar la varsta aceea clar nu pricepea ea nimic, insa cu siguranta au "captivat-o" de a uitat ca de fapt ea plangea ... eu si tati am fost mai impresionati de ele decat fata .

Bine ca mi-ai amintit de ele ... ca am sa incep sa i le mai pun din cand in cand ... mai ales ca atunci cand merge tv-ul sta si se uita f. atenta (sunet, miscare, culoare ...)....haha mai ales la stiri uneori e super absorbita

Sincer eu am o parere buna despre ele ... sunt facute clar cu cap ... muzica e de-asa natura incat sa fie accesibila copilului si bine perceputa de el fie ca e clasica fie ca sunt alte cantecele, imaginile sunt clare, vesele si viu colorate, se vorbeste in asa fel incat copilul sa recepteze ce vede ... in fine eu cred ca sunt bune pentru orice varsta.

Acuma sa fim seriosi ... 0+ pentru un DVD e de dragul vanzarilor, dar de pe la 3 luni in sus cand deja percep mai clar ce e in jur eu zic ca merita ... asta evident in limitele normale ale expunerii in fata unui TV!!!!

Ca o commpletare ... aici din cate imi dau eu seama sunt detul de bine apreciate produsele Baby Einstein ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

quote:
Originally posted by MaraD

Acuma sa fim seriosi ... 0+ pentru un DVD e de dragul vanzarilor, dar de pe la 3 luni in sus cand deja percep mai clar ce e in jur eu zic ca merita ... asta evident in limitele normale ale expunerii in fata unui TV!!!!

Ca o commpletare ... aici din cate imi dau eu seama sunt detul de bine apreciate produsele Baby Einstein ...

Mara, de Brianna (12.11.2007)
If God Is for Me, Who Can Be Against Me?

Sunt de acord cu tine cu limitarea expunerii la TV. De exemplu, il pun cam la 2 zile vreo 5 minute. M-am gandit eu ca nu exagerez. Sper...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tatiana83 spune:

Parca un bebe nu are voie la TV pana pe la 2-3 ani sau stiu eu gresit??!!

Tatiana&Luca (12.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Am mai spus pe acest forum, sunt f. necajita ca nu sunt filme Baby Einstein sau Baby Brainy,etc.,in limba romana;adica nu sunt editate pt. Romania.
Eu cu BB-ii mei,dublez tot ce se vorbeste pe aceste filmulete care ii atrag intr-un mod greu de explicat.
Am renuntat la numaratoare; se pare ca vor numara in engleza inainte de romana.
Alfabetul nu l-am lasat la voia intamplarii!Am dublat cat sa auda in romaneste!
Am studiat impactul filmului si cred ca atata timp cat cineva se interpune intre imagini si copii nu exista pericolul ca acestia sa fie afectati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Stati fara grija...daca explicati copilului ce aude si ce vede exact acolo nu va invata in alta limba.De fapt nu numai in limba straina ci si in romaneste.

Dani de la mai putin de un an l-am lasat sa se uite la Baby Einstein..o adevarata minune de filmulete.E adevarat...la inceput cand inca nu vorbea bine imita in engleza ce auzea...iar eu ii traduceam.
Asa a invatat sa numere pana la 10 la mai putin de 2 ani,sa numeasca si sa recunoasca toate culorile...stie anotimpurile anului...ma rog multe chestii pe care le-a vazut in filmulete.Imi pare rau ca nu le am pe toate...am doar vre-o 17.

ramonica,pe ce site ziceai ca ai gasit si ai descarcat free???vreau si eu!!!

P.S. Daca vrea cineva filmuletele le trimit cu placere prin e-mail.Adresa mea de e-mail e gianadedu@yahoo.com.Poate facem si schimburi...sa imi intregesc colectia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

quote:
Originally posted by b.nica
Am studiat impactul filmului si cred ca atata timp cat cineva se interpune intre imagini si copii nu exista pericolul ca acestia sa fie afectati.

Scuze...n-am inteles...afectati de ce???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

quote:
Originally posted by Giana

quote:

Scuze...n-am inteles...afectati de ce???

Sunt mult discutate si pe buna dreptate,consecintele negative care apar la copiii care sunt lasati mult timp sa priveasca singuri la televizor sau la calculator;pe termen lung se pare ca le este tulburat comportamentul psiho-afectiv pana la declansarea unor afectiuni care necesita tratament de specialitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

Am gasit asa:
- Baby Einstein ;
- Brainy Baby .
Nu va speriati ca vedeti scris in ruseste, mergeti mai jos in pagina si gasiti in engleza. Nu veti putea downloada 2 filmulete in acelasi timp, ci unul cate unul. Sunt arhivate si se pot dezarhiva dupa ce luati toate partile arhivei (unele au 2 parti, altele 3-4). Descarcarea a mers destul de rapid la mine, o parte in 5 minute.
Am mai gasit www.9954444.ru/forum/viewtopic.php?t=1228" target="_blank">un alt link unde filmuletele sunt postate pe RapidShare (transfer f. f. rapid, insa suntem limitati la un sg. transfer la 1 ora, chiar 2). Cam tot ce se gasea pe celelalte 2 link-uri, veti gasi si aici, cu exceptia CLASSICAL BABY: music, art, dance (le gasiti mult in josul paginii).
Tot aici apare si coperta fiecarui dvd in parte (pt cine are timp sa-si printeze si cover la dvd).
Mai aveam inca un link cu altele la fel de interesante, dar nu mai stiu unde l-am salvat. Il caut si-l postez si pe acela.

Sunt de acord cu GIANA, nu vad cum ar dauna... ca nu-i lasam cu orele la tv ...

Ramo, mami de Vlad-Gabriel 13.12.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

quote:

Sunt mult discutate si pe buna dreptate,consecintele negative care apar la copiii care sunt lasati mult timp sa priveasca singuri la televizor sau la calculator;pe termen lung se pare ca le este tulburat comportamentul psiho-afectiv pana la declansarea unor afectiuni care necesita tratament de specialitate.

scuze, poate ca nu am dreptate, pt ca nu am citit pe indelete astfel de teorii, ci doar cateva articole, atat cat sa-mi fac o parere...

si parerea mea este ca nu este chiar atat de grav sa lasi copilul sa se uite la filme educative, atata timp cat nu lasi copilul in fata televizorului in detrimentul altor activitati (plimbari in aer liber, carticele de citit/ colorat, samd...)!

nu vad cum at putea fi 'afectat' un copil care se uita la un filmuletz animat care il ajuta sa recunoasca animalele, literele, cifrele samd...

sigur ca teoria a devarata, in cazul in care se uita la televizor, pt ca la tv sunt diverse emisiuni, stiri, publicitate, filme, etc, al caror continut nu este adecvat unui copilas! dar eu una nu as generaliza!

ramonica, multumim de linkuri, cand ajung acasa am sa imi descarc si eu cateva filmulete pt teroristi!

Blog: Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!

ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amethyst spune:

quote:
Originally posted by tatiana83

Parca un bebe nu are voie la TV pana pe la 2-3 ani sau stiu eu gresit??!!

Tatiana&Luca (12.12.2007)

Nu, e corect ce stii, conform studiilor existente, pana la varsta de 2 ani copilul nu ar trebui expus televizorului in nici un fel. Asa ca eu nu cumpar/downloadez programele "special concepute" (ca doar trebuie aiba succes reclama) pentru bebe fiindca nu cred ca la aceasta varsta cand creierul e in plin proces de dezvoltare are nevoie de imaginile unui dvd. Sunt multe activitati pe care le poate desfasura un bebe.

Uite ce topic deschisesem cu catva timp in urma.

Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine

“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”

Mergi la inceput