Filmuletele Baby Einstein
Raspunsuri - Pagina 2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alra/alra.jpg)
alra spune:
in belgia nu exista nici o limita inferioara de varsta pentru a lasa copilul la tv. numai ca zic sa nu sari 1/2h pe zi, o ora maaaxim.
eu nu vad nimic "educativ" in baby einstein, si noi am primit un dvd. doar ca mentine atentia si unor copii mai mici din cauza imaginilor colorate si lente.
Vacanta cu Laura in Romania
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Giana spune:
Eu nu cunosc studiile de specialitate realizate pe copii care s-au uitat sau nu la tv.Eu stiu doar de copilul meu...pe care,v-am spus,l-am lasat sa se uite la tv in jur de 1 ora pe zi si nu da semne de tulburari comportamentale.
Specific...am fost lanaga el tot timpul si i-am explicat ce vede,cum se numeste...etc.
Acum mi-e drag cand il vad cum ii explica el celui mic.
alra,ce film ai vazut tu din seria Baby Einstein de nu ti s-a parut educativ? E adevarat,unele sunt mai putin interesante cum e de ex. Baby Mozart. Dar daca ai vedea DaVinci unde sunt invatati partile corpului...e superb.Arata prin desen,pictura,statuete...
sau mai e foarte frumos si On the Go unde le prezinta toate mijloacele de transport(de pe apa,uscat,aer)
Nu mai spun de McDonald,Newton sau Santa's Music Box cu Mos Craciun
Mie sincer mi s-au parut educative...sincer.
Dar ce ziceti de acei copii care stau ore intregi in fata Tv-ului la Jetix sau Cartoon unde au numai violenta...cunosc multi parinti care n-au numik in potriva
alra spune:
quote:
alra,ce film ai vazut tu din seria Baby Einstein de nu ti s-a parut educativ? E adevarat,unele sunt mai putin interesante cum e de ex. Baby Mozart.
exact pe asta l-am primit noi
![](icon_smile_big.gif)
fetei mele ii plac mult cele cu animale si dora. dora mi se pare super ca ii pune sa prinda stele, sa sara si sa repete ceea ce se zice.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ram0nica/ram0nica.jpg)
ram0nica spune:
quote:
Originally posted by alra
in belgia nu exista nici o limita inferioara de varsta pentru a lasa copilul la tv. numai ca zic sa nu sari 1/2h pe zi, o ora maaaxim.
eu nu vad nimic "educativ" in baby einstein, si noi am primit un dvd. doar ca mentine atentia si unor copii mai mici din cauza imaginilor colorate si lente.
Mi se pare perfect normal ca fiecare sa fie cu parerea lui, ar fi utopic sa fim cu totii de acord in toate...
Pt mine au fost educative ca am vazut acolo cum sa ma mai joc cu bebe. Deja epuizasem toate variantele, la papusi-marionete nu ma gandisem.
Poate ca m-am repezit scriind termenul "educativ" in titlul subiectului, cred ca era mai potrivit CONTROVERSATELE FILMULETE BABY EINSTEIN
![](icon_smile_big.gif)
Dar exista si Baby Einstein MUSIC, cu clasicele arii ale beethoven, vivaldi, bach, mozart; daca nu ma insel sunt la pian...
Ramo, mami de Vlad-Gabriel 13.12.07)
alra spune:
nu, am scris eu in necunostinta de cauza. noi nu avem decat baby mozart unde sunt numai niste jucarii care se misca pe o muzica foarte frumoasa, e drept.
noi o lasam seara juma de ora la tv dupa ce mananca. e foarte agitata seara si nu ii intra nimeni in voie si la tv se linisteste. taman bine ca sa o putem spala si culca caci altfel e teroare. Laura cand e obosita e o cutie cu praf de pulbere.
si eu cred ca prea mult tv agita insa nu din experienta cu Laura ci cu surorile noastre care vin in vacante la noi si daca le lasam in voia lor numai pe calculator si la tv stau, si apoi sunt groaznic de uracioase cu noi
b.nica spune:
Ce aveti cu Baby Mozart? Copiii mei sunt fascinati;este drept ca sunt mari amatori de muzica si astfel mi-am dat seama ca o sa trebuiasca sa le cultiv aceasta inclinatie.
In alta ordine de idei, cati parinti le-au dat copiilor lor sa asculte muzica de calitate?Muzica clasica trebuie sa faca parte din educatia lor ;ei o vor asimila in functie de afinitatile lor, dar in acelasi timp, trebuie sa-i educam astfel incat sa nu caste la un concert simfonic pt. ca nu au auzit in viata lor asa ceva.
Baby Mozart asta face,cu imagini fascinante care le atrag atentia creeaza interfata pt. muzica fascinanta a lui Mozart.
Voi nu ati citit ca pana si plantele reactioneaza pozitiv la muzica si in special la Mozart?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catrinik/catrinik.jpg)
catrinik spune:
quote:
Originally posted by ram0nica
Am gasit asa:
- Baby Einstein ;
- Brainy Baby .
Nu va speriati ca vedeti scris in ruseste, mergeti mai jos in pagina si gasiti in engleza. Nu veti putea downloada 2 filmulete in acelasi timp, ci unul cate unul. Sunt arhivate si se pot dezarhiva dupa ce luati toate partile arhivei (unele au 2 parti, altele 3-4). Descarcarea a mers destul de rapid la mine, o parte in 5 minute.
Am mai gasit www.9954444.ru/forum/viewtopic.php?t=1228" target="_blank">un alt link unde filmuletele sunt postate pe RapidShare (transfer f. f. rapid, insa suntem limitati la un sg. transfer la 1 ora, chiar 2). Cam tot ce se gasea pe celelalte 2 link-uri, veti gasi si aici, cu exceptia CLASSICAL BABY: music, art, dance (le gasiti mult in josul paginii).
Tot aici apare si coperta fiecarui dvd in parte (pt cine are timp sa-si printeze si cover la dvd).
Mai aveam inca un link cu altele la fel de interesante, dar nu mai stiu unde l-am salvat. Il caut si-l postez si pe acela.
Sunt de acord cu GIANA, nu vad cum ar dauna... ca nu-i lasam cu orele la tv...
Eu nu reusesc sa descarc nimic de pe site-urile date de tine.
Ai idee de ce?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ram0nica/ram0nica.jpg)
ram0nica spune:
[/quote]
Eu nu reusesc sa descarc nimic de pe site-urile date de tine.
Ai idee de ce?
[/quote]
Cred ca stiu, aceeasi chestie am patit-o si eu cand am primit link-ul de la o prietena: nu derulasem de scrool mai jos, ca acolo e butonul de download, ci eu apasam intr-o veselie pe ce aparea imediat cum se incarca pagina, cand de fapt acolo era doar listuta cu ce poti dowloada. Uite unde trebuie apasat, aici am facut un print screen. (Daca am fost prea exagerata cu explicatiile, imi cer scuze; nu prea ma pricep sa explic...)
Sper sa mearga... Daca nu asta era cauza, nu stiu ce ar putea fi.
AdiS spune:
Am incercat sa fac download la Baby Einstein Van Goch de pe RapidShare, dar din pacate singurul link de download este cel catre fisierul cu extensia .rar, si nu merge. In schimb am facut download la Baby Einstein Nursery Numbers and it was ok. La acesta am folosit linkurile catre fisierele cu extensia .html.
Am incercat sa le iau si de pe situl rusesc si intr-adevar linkurile de download dau eroare de "URL Not Found".
Ma puteti ajuta sa intru in posesia acestor filmuletze (Van Goch, anotimpuri)?
Mersi frumos