Filmuletele Baby Einstein
Raspunsuri - Pagina 3

ram0nica spune:
[b]Adis [/b, am incercat din nou link-ul cu Baby Einstein nu-mi da eroare. Sa stii mie imi aparea aceeasi eroare de care scrii tu (url not found) NUMAI in momentul cand aveam deja in descarcare un fisier si mai incercam sa mai descarc un altul in paralel (sperand ca termin mai repede). Nu cumva nu se dercarcase complet precedentul?
Eu RapidShare am folosit numai cand nu gaseam ceva pe celelelalte 2 linkuri(nu-mi placea ca ma limitau intre descarcari la 1.30 h).
Offf, chiar imi pare rau, sper sa mearga in final primul link..

ram0nica spune:
Am incercat si eu si intr-adevar, pe al 3-lea link dat de mine mai merg doar cele cu extensia HTML si inca cateva cu mici exceptii. Eventual de aici sa folositi pozele la dvd (ca vad ca pe altceva nu mai e bun....)atunci cand reusiti sa le descarcati pe cele de pe primele 2 link-uri. Acolo vad ca mai merge download-ul (inca...).

catrinik spune:
quote:
Originally posted by ram0nica
Ramo, mami de Vlad-Gabriel 13.12.07)quote:
Eu nu reusesc sa descarc nimic de pe site-urile date de tine.
Ai idee de ce?
Cred ca stiu, aceeasi chestie am patit-o si eu cand am primit link-ul de la o prietena: nu derulasem de scrool mai jos, ca acolo e butonul de download, ci eu apasam intr-o veselie pe ce aparea imediat cum se incarca pagina, cand de fapt acolo era doar listuta cu ce poti dowloada. Uite unde trebuie apasat, aici am facut un print screen. (Daca am fost prea exagerata cu explicatiile, imi cer scuze; nu prea ma pricep sa explic...)
Sper sa mearga... Daca nu asta era cauza, nu stiu ce ar putea fi.
Acolo am incercat ( la "download" ) si prima oara si nu merge deloc. Habar nu am de ce.

ram0nica spune:
quote:
Originally posted by Georgeascaquote:
Ai idee de ce?
Cred ca stiu, aceeasi chestie am patit-o si eu cand am primit link-ul de la o prietena: nu derulasem de scrool mai jos, ca acolo e butonul de download, ci eu apasam intr-o veselie pe ce aparea imediat cum se incarca pagina, cand de fapt acolo era doar listuta cu ce poti dowloada. Uite unde trebuie apasat, aici am facut un print screen. (Daca am fost prea exagerata cu explicatiile, imi cer scuze; nu prea ma pricep sa explic...)
Acolo am incercat ( la "download" ) si prima oara si nu merge deloc. Habar nu am de ce.
uRAAA, las', bine ca merge

ram0nica spune:
quote:
Originally posted by ram0nicaquote:
Originally posted by Georgeascaquote:
Ai idee de ce?
uRAAA, las', bine ca merge! Cine stie ce avut prima data. Chiar mi-ar fi parut rau sa nu se mai fi putut descarca!
Aaaaaa, sorry, sunt varza, acum am citit mai bine, citisem la repezeala si intelesesem ca acum merge. Nu stiu ce sa zic... incearca trimiti linkul la o prietena... sa-ti zica daca la ea merge... poate ae pc-ul tau ceva setat.
A mai incercat si altcineva la primele 2 link-uri si nu merge?

ckristina spune:
mi am completat si eu colectia de la voi
eu reusesc sa descarc din primul link
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!

ram0nica spune:
quote:
Originally posted by ckristina
mi am completat si eu colectia de la voi
eu reusesc sa descarc din primul link
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!

Super! Chiar ma bucur ca merge!!!

alinusha06 spune:
eu descarc de 2 zile la ele aveam doar cateva ,nu pot decat sa iti multumesc,la mine au mers din prima cele 2 linkuri,pe celalalt nuici nu l-am incercat ,ma multumesc si cu viteza melcului numai sa le descarce
Flori mami de Bianca (29.05.2006)si acum de Madalina (04.03.2008)

ram0nica spune:
quote:
Originally posted by oprescuflore
eu descarc de 2 zile la ele aveam doar cateva ,nu pot decat sa iti multumesc,la mine au mers din prima cele 2 linkuri,pe celalalt nuici nu l-am incercat ,ma multumesc si cu viteza melcului numai sa le descarce
Flori mami de Bianca (29.05.2006)si acum de Madalina(04.03.2008)
Cu (multa) placere! Eu am aflat despre ele de la o prietena din Indianapolis si m-ar fi costat foarte mult coletul le trimita in Romania prin avion.
Si stiind ca sunt destul de scumpe, in momentul in care am descoperit de unde se pot descarca Free (chiar daca multi sunt impotriva acestor gen de dvd-uri) mi-am zis ca as putea sa fac un bine celor care le cautau demult, ca si mine...
Ramo, mami de Vlad-Gabriel 13.12.07)