Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (56)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Alessia nu vrea sa doarma decat pe spate, cu capul pe spate si acum o fortez sa il tina intr-o parte; pe o parte doarme doar f putin, o jumatate de ora , maxim; poate usor, usor o rezolvam.

De papat, cel mai mult ii plac piureurile de legume; i-am introdus si carnita; azi a papat spanac cu cartof, morcov si telina si carnita; eu ii pun ulei de masline dupa ce opresc focul si il accepta; e ulei extravirgin, nu e special pt bebei; cand papa supa face iiiiiimmmm, aaaammmm, aaaaaaammmmmmmmm, semn ca ii place; la fructe scoate limba sa vomite si ii fac tot felul de combinatii - azi a papat mai bine(60 ml) para cu banane si cereale; am impresia ca marul nu prea ii place; spanac a papat 130si vreo 70 lapte din pahar

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

quote:
Originally posted by ellis

Alessia nu vrea sa doarma decat pe spate, cu capul pe spate si acum o fortez sa il tina intr-o parte; pe o parte doarme doar f putin, o jumatate de ora , maxim; poate usor, usor o rezolvam.

De papat, cel mai mult ii plac piureurile de legume; i-am introdus si carnita; azi a papat spanac cu cartof, morcov si telina si carnita; eu ii pun ulei de masline dupa ce opresc focul si il accepta; e ulei extravirgin, nu e special pt bebei; cand papa supa face iiiiiimmmm, aaaammmm, aaaaaaammmmmmmmm, semn ca ii place; la fructe scoate limba sa vomite si ii fac tot felul de combinatii - azi a papat mai bine(60 ml) para cu banane si cereale; am impresia ca marul nu prea ii place; spanac a papat 130si vreo 70 lapte din pahar

POVESTEA NASTERII

Ellis, este f putin deformat, crede-ma ca am vazut muuukt mai rau...si si-au revenit in timp.

Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu

Mergi la inceput

tare scumpa si finutza e Bea...iar rochita rosie e f draguta...

Poze Radu

Mergi la inceput

cine foloseste scutecele Libero? de unde le cumparati in Bucuresti?
multumesc anticipat pt raspuns

Poze Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

quote:
Originally posted by ellis

Aoleu, mama, dar cand ai vazut cum bea din pahar, nu ai vazut si disperarea mea? Azi nu a vrut deloc lapte dupa fructe si supa si am incercat sa-i dau cu lingurita - si vroia, dar dadeam mult pe ea si cel mai tare vroia din pahar...m-a terminat copilul meu; clar ca jumatate din lapte era pe ea si am schimbat-o de la piele.

POVESTEA NASTERII

Biberon nu vrea ea sau nu vrei tu sa-i dai?
Vezi ca exista bavete cu maneci si plastic pe dedesubt, sunt super pentru bebei care varsa tot ce apuca, scuipa etc. Eu i-am luat fetei mele.
Acum m-am uitat iar la poze si erai rosie la fata... Prima oara nici nu m-am uitat la tine,eram asa de incantata ca bea singurica..

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pet.cost2005

Eu in schimb i-am pus ulei de masline in papica ... si a mancat-o. Deci poate e chestie de gustul fiecarui bb. Am urmarit schema data de pediatra ...

Cred ca depinde de gustul bebeilor...si aici n-am vazut ulei de masline Nestle...ma mai uit, ca as vrea sa pape cu ulei de masline ca e mai sanatos

5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by RAMONELLA

Salutare!!!!

Punem si noi cateva poze noi.
http://community.webshots.com/album/563078233PiDvJo?start=36

E asa de dulce Bea! Imi place ca are niste ochisori atat de expresivi si e o veselie toata!

5 Nov. 2007

POZE
Copacul De Hartie

Mergi la inceput

Vezi ca exista bavete cu maneci si plastic pe dedesubt, sunt super pentru bebei care varsa tot ce apuca, scuipa etc. Eu i-am luat fetei mele.

Aralia, de unde ai cumparat baveticile acelea, si eu vreau sa ii cumpar - sa am totul pregatit cand incep operatiunea diversificarea!

Poze Radu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ram0nica

'neata, la voi bebeii accept masa de legume? Vlad vrea numai pe aceea de fructe, cand ajungem la cea de legume se stramba si scuipa in toate partile si asa face de 2 saptamani (am incercat si cu morcov simplu, si cu poastarnac adaugat si cu o mas de cereale... nu mai stiu cu ce sa combin....)

Ramo, mami de Vlad-Gabriel (13.12.07)
Filmuletele Baby Einstein / Brainy Baby

Incearca sa amesteci cu fructe si sa scazi treptat fructele din combinatie. Asa a mers la mine cand eram bebe, mi-a zis mama.

5 Nov. 2007

POZE
Copacul De Hartie

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cristi07

Aralia, de unde ai cumparat baveticile acelea, si eu vreau sa ii cumpar - sa am totul pregatit cand incep operatiunea diversificarea!

Poze Radu

Eu am gasit la un magazin cu lucruri pentru bebei din piata Moghioros. Daca nu stai prin zona, cred ca gasesti si in alte parti, e in jur de 15 lei una.

5 Nov. 2007

POZE
Copacul De Hartie

Mergi la inceput