Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (56)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mykidutza spune:

quote:
Originally posted by cristi07

[quote]Originally posted by mykidutza

Aralia,uite ce am reusit sa fac...daca esti curioasa...
http://community.webshots.com/album/563292784LcOswg

e tare scump domnu Robert....si pare sa fac parte din seria lui Raducu - adica cam nazdravan! (asta dupa privire iti dai seama )

...si ce mamica tanara si supla!

Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu

Aseara cand ma uitam la photo cu Radu am avut impresia la cateva din ele ca ar fi Robert al meu...cat despre nazdravan...Doamne ajuta-ma si da-mi muuulta rabdare.Se pare ca se adeveresc dorintele profesorilor mei...'sa ai un copil la fel ca tine sa vezi cum e sa-ti gasesti nasul' SI CREDETI-MA SE PARE CA MI L-AM GASIT.
Asa tanara nu sunt ,am 32 ani cat despre supla... am o burtica ...cat casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

eu v-am pupat!! merg sa imi pregatesc bubulina ca azi mergem la sat, la bunicii prietenului ei Bogdi...

aaaa inca ceva sunt asa de FERICITA!!!!!! luna viitoare vine mami meu!!!! de abia o astept!! mie asa de dor de ea!!! au trecut deja 3-4 luni de cand a plecat!!!

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

http://porcusorul.com/porcusor/mic/bb_yasmi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

quote:
Originally posted by mykidutza

quote:
Originally posted by cristi07

[quote]Originally posted by mykidutza

e tare scump domnu Robert....si pare sa fac parte din seria lui Raducu - adica cam nazdravan! (asta dupa privire iti dai seama )

...si ce mamica tanara si supla!

Poze Radu

Aseara cand ma uitam la photo cu Radu am avut impresia la cateva din ele ca ar fi Robert al meu...cat despre nazdravan...Doamne ajuta-ma si da-mi muuulta rabdare.Se pare ca se adeveresc dorintele profesorilor mei...'sa ai un copil la fel ca tine sa vezi cum e sa-ti gasesti nasul' SI CREDETI-MA SE PARE CA MI L-AM GASIT.
Asa tanara nu sunt ,am 32 ani cat despre supla... am o burtica ...cat casa

mdaaa....e o vorba cu totul se plateste...
eu nu am problema cu nazdravaniile mi le asum...sper doar sa nu fie f rasfatat sa se tavaleasca in magazine
radeam cu sotul meu cum o sa ne cheme invatatoarea la scoala..."doamna/domnule Covoran, Radu...iar a facut o prostie...."

Poze Radu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bb_yasmi

eu v-am pupat!! merg sa imi pregatesc bubulina ca azi mergem la sat, la bunicii prietenului ei Bogdi...

aaaa inca ceva sunt asa de FERICITA!!!!!! luna viitoare vine mami meu!!!! de abia o astept!! mie asa de dor de ea!!! au trecut deja 3-4 luni de cand a plecat!!!

Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

http://porcusorul.com/porcusor/mic/bb_yasmi

ce repede a trecut timpul...parca ieri venise mamica ta si te rasfata...

Poze Radu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mihuta

Mykidutza, ce smecher e Robert ! 100% smecher, nu ?

Victo, parol ca a crescut asa cu laptele meu ! Si mie mi-au plact mult pozele cu Stefanut in flori, dar cel mai dulce e in cea cu cadere libera ! Aaa, si mana de langa tort !

Cristina, e imbracat Raducu de reclama, nu alta ! Cum de le place bebelusilor vostri sa doarma pe burta ? Sophia nu suporta !

Ramonica, a aparut intai un coltisor de dinte ! Avem si noi in plan azi o vizionare Baby Einstein, ca a vazut cat de concentrat uramreste Vladut al tau filmuletele !

mami de Sophia

mihuta, lasa ca nici Sophia nu e mai prejos cu garderoba...
m-ai citit la un moment dat ca sunt innebunita dupa fetite...

Poze Radu

Mergi la inceput

Doamne cat am vorbit....

Poze Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

bb - si dupa ce vine mama ta plecati voi in Italia? Tot in Sicilia va faceti vacanta?

mykiduta - si eu sunt din Focsani ... si daca zici ca ai 32 de ani (eu 33), deci cam din generatia mea ... oare ne cunoastem? M-am uitat pe pozele tale, dar nu imi pari cunoscuta. Ai nascut la Focsani?

Petronela si Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

quote:
Originally posted by mykidutza

Frumos baiat ai! Sa-ti traiasca! Si tu esti draguta foc si subtirica!
Cu ce era dat la gurita de era albastru? Albastru de metil? A avut ceva afte in gurita?

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mihuta

Uitasem, Aralia, chiar vroiam sa spun ca seamana cu o mica inuita puiuta ta ! Incepem si noi diversificarea in cateva zile si am sa te mai intreb cate ceva. De exemplu, ii dai carnita in fiecare zi ? Ai pus ulei din prima zi ?

Miha

mami de Sophia

frumoasa lu' mama!
Da, ii dau carnita in fiecare zi, cam o lingurita iar ulei nu am pus din prima zi, ci cam din 3-4 parca si am crescut treptat cu cate o picatura pana la 5 picaturi. Intr-o zi i-am pus o picatura de ulei de masline si nu i-a placut, a trebuit sa scot alta portie din congelator. Daca incerci cu ulei de masline, iti recomand sa incerci pe fff putina papica, sa nu amesteci in toata ca sa nu-ti faca si tie figura.
Daca mai ai intrebari, sunt pe aici!

5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ellis

Sa va spunem si noi ce probleme am descoperit in vizita la parinti: ne-a examinat fina mamei, asistenta de pediatrie de 25 de ani si ne-a zis urmatoarele:
- rahitism, are labutele spre interior si coastele evazate, necesita masaj la glezne, fara premergator si neaparat ghetutze serioase; caput turtit cu bose laterale pronuntate; mi-a rec o schema cu 10 pic de vigantol+ calciu;
- lipsa fierului- calcaiele sunt albe si e cam palida;

toate astea le-am remarcat si eu si i le spusesem dr noastre, dar a zis ca mi se pare mie; nu vroia sa-mi dea ca si fier decat cu analize, ar fi fost al treilea rand de analize si oricum nu mi le-a aratat pe celelalte;
prin urmare, am mers la alta dr care ne-a rec 5 pic de vigantol+ca 30 de zile, fe 10pic+ vitam C 5 pic in 2 prize; a vazut tot ce vazuse fina-mea, dar nu a fost asa de alarmista ca si ea; trebuie sa o oblig sa stea si pe laterale ca sa rezolvam problema cu capsorul;

uite asa se intampla, si dac as fi fost una careia sa nu-i pese as fi zis ca eu sunt vinovata, dar a facut copilul meu atatea ecografii, analize, au vazut-o doi medici pediatri, radiografii si altele...incat m-am saturat eu.

de asta nu am mai intrat, ca am fost f suparat pe situatia in sine, se rezolva, dar chiar asa, sa le sesizezi tu medicilor si ei sa nu vada?!

am vazut si eu pozici frumoase cu un iepuras micut si cu un puiut cu ochi albastri superbi...ii pupicesc!

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

Of mai fata ce ghinion!
Si da, unii doctori nu vad nici daca pui faru' pe problema.
Sa ia Alessia mica toate vitaminele si sa se faca bine!
Vroiam sa te intreb, care sunt bosele alea pronuntate? Unde sunt localizate pe cap? Poti sa-mi arati o poza a fetei tale in care sa se vada? PLiiiiiiiiz! Ca si Alexia mea are niste santuri in lateralele fruntii, alea or fi?

5 Nov. 2007

POZE
Copacul De Hartie

Mergi la inceput