Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (56)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

BB, coastele evazate sunt semn de rahitism; CEREALE NU-I MAI DAI DELOC? si noi am avut mari pb cu constipatia, ii dau cereale cu porumb, orez si tapioca, cu prune si caise de la novalac si mai sunt bune de la nutriben cerealele cu porumb si orez(cereales sin gluten) - iese f bine afara.

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Neata !!!!!! Si o

Multumim frumos fetelor pt. complimente ... Silviuta va trimite cate un pupic dulce-dulce la mamici si pitici. Adevarul e ca sunt tare dragalasi copilasii ... si mai ales aici, in clubul nostru, la bulgarasi .

Eu umblu cu aparatul foto peste tot, il am mereu in geanta ... imi place sa prind instantanee ... si acolo avea o privire asa de smechereasca, era pacat sa nu o imortalizez ...

Petronela si Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ellis dar la iasmi nu mai sunt inafara. da cereale nu ii mai dau deloc! ultima data i-am dat cereale cu 3 frcute (banane, portocale si pierisici) si mai am o cutie neinceputa de cereale cu tapioca porumb si orez.

petro ti-am admirat printesa, are niste ochi... si o gurita...

a mea se chinuie in continuare sa scoata un MAMA din gurita!!! e asa scumpa!!!

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

http://porcusorul.com/porcusor/mic/bb_yasmi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mykidutza spune:

[font=Georgia]Neatza ,
Mihuta ma uitam aseara la Sophia si prima exclamatie a fost ceva de genul ' wow ce ochi super are dar ce priviri deosebite '...de par nu mai zic nimik...nici eu nu am cat ea.
E ffff frumoasa,e un copil tare cuminte asa-i?Asa pare a fi.
Sa stii ca Robert e cam smecher,ma pacaleste de mama focului.Are momente cand vrea numai in bratze si cum indraznesc sa ma apropii de patut incepe sa planga daca ma prefac ca nu-l mai pun in el incepe sa rada in hohote in secunda imediat urmatoare.Si pt mine e cam greu,am inca dureri mari de la cezariana,nu am putut sta linistita imediat dupa si acum ma tot chunui.[/font=Georgia]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi!

Catalin ,

Luca Alexandru

Maria Alexandra pt cele 6 luni!

Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mykidutza

Aralia,uite ce am reusit sa fac...daca esti curioasa...
http://community.webshots.com/album/563292784LcOswg

e tare scump domnu Robert....si pare sa fac parte din seria lui Raducu - adica cam nazdravan! (asta dupa privire iti dai seama )

...si ce mamica tanara si supla!

Poze Radu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ram0nica

Mihuta, parca face reclama la Colgate ! am si eu o intrebare copilareasca : din momentru in care au strapuns gingia i-au 'rasarit' asa dintr-o data sau... incetul cu incetul?
Victo, consoleaza-te cu gandul ca mai sunt ai alti baieti chei. Eu am unu' pe jumate chel, jumate nu. Macar de-ar fi fost cu totul...
Am vazut pozele... mi se pare mie sau e copia ta in miniatura?!
La Radu de Cristina as zice ca e leit-leit taica-su!

Victo si eu am observat acelasi lucru: (Taman voiam sa va intreb si eu eu voi) nu mai e asa de repezit cu bagatul a tot ce prinde in gura, mai studiaza, mai muta jucaria din stanga-n dreapta, o mai intoarce pe toate partiele... pana acum in 3 secunde o si dadea jos. Acum trec 2 minute si tot o mai are in mana. Si abia dupa ce a studiat fiecare cm din ea, o rontaie fericit (chiar scoate niste zgomote in timp ce roade cum numai la Grivei am auzit).

Ramo, mami de Vlad-Gabriel (13.12.07)
Filmuletele Baby Einstein / Brainy Baby

Ramo, daaa...se pare ca eu nu am fost pe acolo cand "l-am produs" pe Raducu. In familia sotului meu baietii seamana cu tatii incredibil de bine!

Poze Radu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ellis

Sa va spunem si noi ce probleme am descoperit in vizita la parinti: ne-a examinat fina mamei, asistenta de pediatrie de 25 de ani si ne-a zis urmatoarele:
- rahitism, are labutele spre interior si coastele evazate, necesita masaj la glezne, fara premergator si neaparat ghetutze serioase; caput turtit cu bose laterale pronuntate; mi-a rec o schema cu 10 pic de vigantol+ calciu;
- lipsa fierului- calcaiele sunt albe si e cam palida;

toate astea le-am remarcat si eu si i le spusesem dr noastre, dar a zis ca mi se pare mie; nu vroia sa-mi dea ca si fier decat cu analize, ar fi fost al treilea rand de analize si oricum nu mi le-a aratat pe celelalte;
prin urmare, am mers la alta dr care ne-a rec 5 pic de vigantol+ca 30 de zile, fe 10pic+ vitam C 5 pic in 2 prize; a vazut tot ce vazuse fina-mea, dar nu a fost asa de alarmista ca si ea; trebuie sa o oblig sa stea si pe laterale ca sa rezolvam problema cu capsorul;

uite asa se intampla, si dac as fi fost una careia sa nu-i pese as fi zis ca eu sunt vinovata, dar a facut copilul meu atatea ecografii, analize, au vazut-o doi medici pediatri, radiografii si altele...incat m-am saturat eu.

de asta nu am mai intrat, ca am fost f suparat pe situatia in sine, se rezolva, dar chiar asa, sa le sesizezi tu medicilor si ei sa nu vada?!

am vazut si eu pozici frumoase cu un iepuras micut si cu un puiut cu ochi albastri superbi...ii pupicesc!

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

o sa fie bine! intr-adevar e frustrant!

Poze Radu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pet.cost2005

Neata !!!!!! Si o

Multumim frumos fetelor pt. complimente ... Silviuta va trimite cate un pupic dulce-dulce la mamici si pitici. Adevarul e ca sunt tare dragalasi copilasii ... si mai ales aici, in clubul nostru, la bulgarasi .

Eu umblu cu aparatul foto peste tot, il am mereu in geanta ... imi place sa prind instantanee ... si acolo avea o privire asa de smechereasca, era pacat sa nu o imortalizez ...

Petronela si Silvia

si eu la fel am un aparat mic care e purtat in geanta..si unul mai mare dar ala il iau cu mine doar cand mai merge cineva cu noi la plimbare...

Poze Radu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bb_yasmi

ellis dar la iasmi nu mai sunt inafara. da cereale nu ii mai dau deloc! ultima data i-am dat cereale cu 3 frcute (banane, portocale si pierisici) si mai am o cutie neinceputa de cereale cu tapioca porumb si orez.

petro ti-am admirat printesa, are niste ochi... si o gurita...

a mea se chinuie in continuare sa scoata un MAMA din gurita!!! e asa scumpa!!!

Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

http://porcusorul.com/porcusor/mic/bb_yasmi

BB, trebuie sa fie f emotionant cand iti auzi printeza straduindu-se sa zica MAMA...abia astept si eu...

Poze Radu

Mergi la inceput