Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (56)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

quote:
Originally posted by mykidutza

quote:
Originally posted by cristi07

poze noi
http://good-times.webshots.com/album/563291636RGCjUw

Cristina si Radu 3.12.2007 Poze Radu

Sa-ti traiasca.
Superbe fotografii.Are 5 luni nu?Azi e ziua lui?
La multi ani!

multumesc...da azi e ziua lui...implineste 5 luni..eeehh...

asteptam cu interes si pozele voastre!

Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mykidutza spune:

Aralia,uite ce am reusit sa fac...daca esti curioasa...
http://community.webshots.com/album/563292784LcOswg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mykidutza spune:

DA....SUPERBI COPII AVETI...UNUL MAI FRUMOS CA ALTUL...
SA VA TRAIASCA ,SA FIE FERICITI, SANATOSI,VESELI...
V-am spus ca o sa raman pana tarziu sa va vad si eu comorile voastre...care cred ca acum viseaza...ca si al meu...
Somn usor la toate

Geta, mami de baietel ROBERT GABRIEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:
Originally posted by pet.cost2005

strengarita

Ce botic frumos!

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Si boticul - si boticul, dar de ochisorii nu zici nika?...

Ramo, mami de Vlad-Gabriel (13.12.07)
Filmuletele Baby Einstein / Brainy Baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

Mihuta, parca face reclama la Colgate ! am si eu o intrebare copilareasca : din momentru in care au strapuns gingia i-au 'rasarit' asa dintr-o data sau... incetul cu incetul?
Victo, consoleaza-te cu gandul ca mai sunt ai alti baieti chei. Eu am unu' pe jumate chel, jumate nu. Macar de-ar fi fost cu totul...
Am vazut pozele... mi se pare mie sau e copia ta in miniatura?!
La Radu de Cristina as zice ca e leit-leit taica-su!

Victo si eu am observat acelasi lucru: (Taman voiam sa va intreb si eu eu voi) nu mai e asa de repezit cu bagatul a tot ce prinde in gura, mai studiaza, mai muta jucaria din stanga-n dreapta, o mai intoarce pe toate partiele... pana acum in 3 secunde o si dadea jos. Acum trec 2 minute si tot o mai are in mana. Si abia dupa ce a studiat fiecare cm din ea, o rontaie fericit (chiar scoate niste zgomote in timp ce roade cum numai la Grivei am auzit).

Ramo, mami de Vlad-Gabriel (13.12.07)
Filmuletele Baby Einstein / Brainy Baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Mykidutza, ce smecher e Robert ! 100% smecher, nu ?

Victo, parol ca a crescut asa cu laptele meu ! Si mie mi-au plact mult pozele cu Stefanut in flori, dar cel mai dulce e in cea cu cadere libera ! Aaa, si mana de langa tort !

Cristina, e imbracat Raducu de reclama, nu alta ! Cum de le place bebelusilor vostri sa doarma pe burta ? Sophia nu suporta !

Ramonica, a aparut intai un coltisor de dinte ! Avem si noi in plan azi o vizionare Baby Einstein, ca a vazut cat de concentrat uramreste Vladut al tau filmuletele !

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Uitasem, Aralia, chiar vroiam sa spun ca seamana cu o mica inuita puiuta ta ! Incepem si noi diversificarea in cateva zile si am sa te mai intreb cate ceva. De exemplu, ii dai carnita in fiecare zi ? Ai pus ulei din prima zi ?

Miha

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Sa va spunem si noi ce probleme am descoperit in vizita la parinti: ne-a examinat fina mamei, asistenta de pediatrie de 25 de ani si ne-a zis urmatoarele:
- rahitism, are labutele spre interior si coastele evazate, necesita masaj la glezne, fara premergator si neaparat ghetutze serioase; caput turtit cu bose laterale pronuntate; mi-a rec o schema cu 10 pic de vigantol+ calciu;
- lipsa fierului- calcaiele sunt albe si e cam palida;

toate astea le-am remarcat si eu si i le spusesem dr noastre, dar a zis ca mi se pare mie; nu vroia sa-mi dea ca si fier decat cu analize, ar fi fost al treilea rand de analize si oricum nu mi le-a aratat pe celelalte;
prin urmare, am mers la alta dr care ne-a rec 5 pic de vigantol+ca 30 de zile, fe 10pic+ vitam C 5 pic in 2 prize; a vazut tot ce vazuse fina-mea, dar nu a fost asa de alarmista ca si ea; trebuie sa o oblig sa stea si pe laterale ca sa rezolvam problema cu capsorul;

uite asa se intampla, si dac as fi fost una careia sa nu-i pese as fi zis ca eu sunt vinovata, dar a facut copilul meu atatea ecografii, analize, au vazut-o doi medici pediatri, radiografii si altele...incat m-am saturat eu.

de asta nu am mai intrat, ca am fost f suparat pe situatia in sine, se rezolva, dar chiar asa, sa le sesizezi tu medicilor si ei sa nu vada?!

am vazut si eu pozici frumoase cu un iepuras micut si cu un puiut cu ochi albastri superbi...ii pupicesc!

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

neata

ellie, imi pare rau..vad ca tot probleme aveti!! si iasmi a avut coastele iesite putin inafara dar nu ne-a zis nimeni nimik. mai multi bebei pe care i-am vazut aveau asa.
am vazut si eu poze cu bebici fff frumosi!!!

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

http://porcusorul.com/porcusor/mic/bb_yasmi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

in leg cu kk, am vazut ca erau bebei cu probleme...iasmi a mea facea kk ca si cacarezele de capra, dar facea aproape in fiecare zi. de cand i-am scos cerealele face zilnic si normal.

Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

http://porcusorul.com/porcusor/mic/bb_yasmi

Mergi la inceput