Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (34)
Raspunsuri - Pagina 9
Laura Ioana spune:
Elenuta Lala20 Danonique Multumim pt felicitari!
La multe lunite fericite si clopoteilor: PATRICIA,STEFAN si ANDREEA Sa cresteti mari si sanatosi
Camelia felicitari pentru botez. Chiar asa: cum te descurci cu 3 pitici? Il dragalesc fetele pe Matei sau sunt geloase?
De Gina mai stie cineva, ceva? Cam multe fete nu prea mai scriu! Sper ca-s bine sanatoase si ele si clopoteii si doar lipsa timpului face sa ne “vedem” mai rar.
Eu o astept pe viitoarea mea fina sa-mi faca unghiile (se pricepe super, desi lucreaza intr-o banca), ca diseara am nunta! Cam nasol ca nu stim pe nimeni acolo
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Am 2 luni
Poze noi
asa ne intoarcem pe burtica - filmulete
raca spune:
THEA, PATRICIA, STEFAN si ANDREEA
Uitasem sa raportez o greutatea de 6700 gr la fix 3 luni.
de Razvan Gabriel
www.flickr.com/photos/12657960@N03/?deleted=2274601535" target="_blank">Poze Razvan Gabriel
Cum crestem
Povestea nasterii
cynthia_ spune:
Neatza al meu a facut azi kk la 5.30 ca-i sambata, in restul saptamanii face la 6.00
quote:
Originally posted by LaLa_20
uf...se pare ca bebeii vostri stiu ca azi e sambata si va lasa sa dormiti mai mult...numai Bibi m-a trezit de la 7...
Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea NEW
Bibi se face mare
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
oua de paste:http://community.webshots.com/album/563217689zNTIPV?vhost=community
OCTI
poze noi
mamica de octavian- 31.12.2007
ceska777 spune:
Buna dimineata,
numai ce s-a trezit puiul care adormise singur in centrul de activitati, cred ca 20 min a tinut faza. Dar a stiut ca e sambata si s-a trezit dupa pauza de la 03-04 abia la 08:00.
Ce de marturisiri s-au facut aseara!!!!!
Honey,
ca si mine cred ca iti e greu si mai greu fiindca esti departe rau de acasa. Unde mai e o mama, o prietena o vecina cineva acolo! Macar sa ne umple altfel ziua....Eu una abia astept ora 18:00 sa imi vina sotul acasa... si el mai deschide o bere si il ia pe genunchi pe Benji cat se uita la Simpsons. Daca e zi de baie facem impreuna baie copilului. Asta fiindca din prima zi acasa moasa l-a chemat si ne-a impartit sarcinile la baie, iar dupa eu nu am vrut s-o las pe mama sa ma ajute TOCMAi ca sa ii intre sotului in cap ca noi doi IMPREUNA imbaiem copilul... Aseara cand i-am zis ca acum de vine vara facem zilnic baita a oftat asa din greu....
In fine.....daca s-o da pe brazda mai incolo nu stiu... eu una ma rugam in timpul sarcinii sa fie baiat sa isi gaseasca ceva in comun, sa fie mai apropiati... daca era fata cred ca nici nu se apropia de ea pana acuma.
Ven,
sincer nu credeam ca sotul tau nu e model de tatic! Sincer emani atata siguranta si ... nu stiu... dar e bine ca o sa creasca si Mathias si cu doi baietii vede el!
Eu stiu ca la alegerea sotului (IDEAL) m-am orientat dupa modelul tatalui. Ce o zice doc decap la faza asta nu stiu (adica stiu). Tata-eu tot glumesc si zic ca merita sanctificat pt cei 32 de ani de casnicie cu mama o fiinta f temperamentala si colerica) e un om f bun! Nu a facut cariera a retrogradat mult fiind in ultimii 20 de ani paznic de noapte tocmai pt a fi ziua acasa. Cu copiii, cu gospodaria. El stia tot despre noi fiind toate trei fete!!! Cum e cu scoala, cu timpul liber, tot! Cand eram adolescente si mai intarziam prin oras ne astepta la tramvai....ne facea tot felul de comisioane. Curata cartofi, spala vase, spala pe jos, aspira, bate covoare in fine tot ce ii ceream noi sau mama facea in casa... si multe din proprie initiativa. Prima baie ca bebe acasa tot el mi-a facut-o mamei ii era cam frica. El cu cartea in stga copilul in dr s-a descurcat excelent. In fine-dupa toate aparentele si sotul meu trebuia sa fie un om de casa adica casnic familist cu mult interes pt copiii si familie. E ok daca ma gandesc ca nu pierde timpul cu prieteni la baute, nu colinda aiurea, daca nu are comisioane de facut dupa servici e in 15 min acasa. Ca aici mai exista calculatorul sau tv il fac uneori sa uite ca in dormitor mai e si un praslea mic care poate vrea sa ii povesteasca ce a trait in ziua respectiva, care are nevoie si de o alta imagine nu numai de mama. El se scuza ca oricum mama face tot cel mai bine. Replica mea e ca mama nu poate fi omniprezenta! Si daca vrea sa fie si casa cat de cat in ordine si copilul sa nu fie NEGLIJAT tre sa mai puna mana. Acuma nu ii cer sa faca el treaba prin casa sa nu tre sa ii dau indicatii sau sa fac dupa el inca odata. Prefer sa il vad cu Benji in brate si fac eu tot! Acuma are un concediu de 10 zile sunt curioasa cum isi petrece timpul cu copilul pana acuma nu a stralucit.... mai mult la tv si e afara o vreme bestiala. De luni sunt copii iar toata ziua la scoala si vreau sa iesim, in oras, la padure in excursii de o zi etc!!!!! Sa vad cum il urnesc....
Iar am umplut o pagina!
Fara sa vreau neaparat sa generalizez dar nici ca sa omit pe cineva....
Zuzelor cu EVENIMENTE MARI (botez/nunta) le urez sa aiba parte de momente superbe alaturi de clopotei si familii, petreceri frumoase, amintiri pt o viata!
Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 4 LUNI (23.12.2007)
Filmulete!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk
Poze NOI incepand de aici...
http://good-times.webshots.com/album/562979681SvBupY
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
miki_baby spune:
Neata la pranz!
Lala20, Saara m-a trezit azi la 6.30, zambea cu gura pana la urechi, iar mie imi picau ochii in gura de somn! am pus-o pe covor la tavaleala si dupa ce a obosit bine, a mancat si a adormit la 8. Pe la 9 s-a trezit, dar s-a dus Timo la ea si eu am mai dormit!
Ven, l-am vazut si eu pe gadiliciosul Mathias! E un scump!
Ellenutza, eu n-am vazut filmuletul cu Eva razand si nici rochita ta. Vreau si eu link-uri, pleaaaase!
Mitsule, hai cu poze de la studio si de la botez!
Nu mai stiu ce vroiam sa mai scriu...
Va pup
Miki de Saara Maria 7.01.2008
Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
cynthia_ spune:
Thea
Patricia
Stefan
Andreea
Eu i-am facut suculet de mar si morcov la storcator are ceva? ca am vazut ca vorbeati de razatoare de sticla de plastic.
M-am gandit ca n-are nimic ca mai incolo cand o sa manance supa crema si o dau la blender nu-i tot aia?
Ellenuta spune:
miki
uite aici ROCHITA
si aici EVA RAZACIOASA
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
emabucuresti spune:
cameliah felicitari pentru botezul gemenutelor scumpe!
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/
emabucuresti spune:
Thea la multi ani pentru cele patru lunite implinite azi!
emabucuresti spune:
cameliah zunt zapacita!deh, nu va cunosc bine, sunt mai noua pe-aici.Matei a fost botezat deci, felicitari pentru micul crestin!