Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (34)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

laurici ce super e thea. e asa dulce si ce giumbushlucuri face. a mea se intoarce de pe burta pe spate dar cred ca nu mai are mult si se va intoarce si de pe fata pe burtik .. asa se arcuieste si sta pe o parte ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

a papat si Bibi si adormit...in sfarsit...acum sa vedem cat tine minunea...

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea NEW
Bibi se face mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Honey multumiiiim! Cat despre sotzi, eu cred ca majoritatea fac sedinta noaptea si ce se hotaraste asa ramane! Toti au aceleasi oboseli, raceli, si vizionat tot felul de porcarii la tv! Al meu face urmatoarele: seara ma ajuta la baita, apoi fierbe apa si-I face un bibe pe care i-l si da, o tzine sa ragaie sau i-o mai pasez in brate pana fac eu ceva (pt scurt timp, e drept). Dar am observat ca, de cand a mai crescut fata, au mai multe de povestit Adica pana sa gangureasca gaza nici nu prea vorbea cu ea, dar acum mai pot face si o baie si sta cu ea si-I vorbeste (apoi mi-o parashte ca l-a zgariat sau l-a tras de parul de pe piept).
Lala dar tu chiar nu ai somn? Aaa nu te lasa pitica Si eu m-am trezit mai devreme (tot pe la 7) dar am de facut curat in casa, ca mi-a tras tzeapa femeia care-mi vine la curatenie
Acum Thea chiuie in patut si eu cica fac treaba
Dany eu zic ca-I ceva anemie de primavara combinata cu lipsa de calciu de dupa sarcina (sau o sarcina dinainte de post?).

Azi facem 4 luni Io v-am zis ca am fata mare, da? La multi ani, iubita mea, sa fii sanatoasa, fericita si sa nu ai o grija in viata! Ma duc s-o pup un pic, prea chiuie cu foc, sper sa nu o si pap

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Am 2 luni
Poze noi
asa ne intoarcem pe burtica - filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CameliaH spune:

Buna dimineata

Eu sunt. Hai ca ma apuc sa mai scriu si eu, ca de citit citesc tot. MA cearta LAvinia ca nu scriu si eu. Pai ce sa scriu, copilul e cuminte, io-s cam depresiva un pic ca vroiam sa plecam la munte de 1 mai dar prognoza a fost ca ploua pana joia viitoare. Si ca sa ma duc sa dau bani si sa stau tot in casa nu-mi convine. Asa ca stam aici in casa si ma apuca nervii ca fetele au energie de consumat iar MAtei vrea si el scos afara ca sa doarma bine la pranz.
Noi am avut botezul luni, a doua zi de Paste si a fost foarte frumos, doar noi, nasii (2 perechi) parintii si finii nostri. Era singurul botez si a fost facut ca la carte, slujba foarte frumoasa.

Am facut aseara crema de zahar ars, ca ii era pofta soacra-mii si "tu o faci mai buna, mama" si normal ca am mancat si eu ca muream de pofta. A tras copilul meu niste parturi azi noapte de numa, numa. Si de unde dormise ultimele 3 nopti de la 10, 11 pana la 6- 7 dimineata azi noapte iar s-a trezit la 1 si apoi la 5. Acu a mancat la 8 si doarme.

Asaa, sa raspund si eu la probleme zilei. Cu sotii Ven a explict f bine cum e treaba. Nu prea reusesc relationarea decat f putin. Trebuie sa trecem cu capul sus peste si o sa vedeti cand se maresc copiii ca se schimba lucrurile. Oricum la cat de repede trece timplul acusi vad ca s-a facut ianuarie februrie si ne spunem la multi ani si taiem moturi si rupem turte.
Cu diversificarea si eu sunt cam in ceata. Una ca ma cam cheama astia la serviciu din iulie vor ei, io le-am zis din septembrie, vom vedea. Si doi ca nu prea stiu cu ce sa incep suc sau piure. Tot am citit si se zice ca diversificarea se face la lingurita si nu la biberon si mi se pare corect. Eu as vrea sa il invat pe Matei sa bea direct din canuta nu din biberon. Iar experienta cu diversificarea fetelor a fost complicata rau. Abia la 8 luni am reusit sa le dau si altceva in afara de lapte (bine cu corectia de rigoare, ca au fost premature, se fac 6 luni), dar nu acceptau nimic supa, piure etc. Pana la urma prima mancare in afara de lapte a fost biscutiti cu lapte. Asta e. Sa speram ca acum va fi mai simplu.
Hai ca am scris un carnat mare. Am uitat sa zic ca am vazut poze si filmulete. Precoci copii avem, domnule. Si frumosi.

www.ralucamihu.com/matei

Maria si Ioana (01.02.2002)
Matei (04.02.2008)
Toate bune!
www.stardome.ro - Case ca peste o suta de ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

La multe lunite Thea Maria sa fi sanatoasa,papacioasa...

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea NEW
Bibi se face mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

LA MULTE LUNITE SI ANISORI THEA SCUMPA SI FRUMOASA! SA FII SANATOASA, FERICITA, SA AI PARTE DE MULT NOROC SI SA LE ADUCI NUMAI BUCURII PARINTILOR TAI!!

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

LA MULTE LUNITE SI ANISORI PATRICIEI DE IRLANDEZA SI ANDREEI DE MONICA MAT!! SA FITI SANATOASE SI NOROCOASE!

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Buna dimineata!La multe lunite pentru THEA,PATRICIA,STEFAN si ANDREEA.Sa cresteti mari si cuminti ca frumosi sunteti deja.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Oare Irlandeza ce mai face ca nu a mai scris nimic de cand a plecat in Romania.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert

Mergi la inceput

dana, si eu am intrebat de irlandeza. probabil ca nu are acces la net. si de cati intrebasem dar s-a intalnit mitsu cu ea in cora .. deci a ajuns cu bine.

alina023 cand s-o intoarce? dar de laura dimitris mai stiti ceva, parca si ea e plecata, nu?

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput